Sandee primjetila sam da si umiksirala metode: tješilica i shhhh su od E.P. Kako uspavati dijete bez plakanja a i ostalo mi se sviđa. Svakako treba imati plan, dati vremena i postaviti granice i naravno biti uporan...meni ovo sve zvuči kao SF ali vidim da nam djeca imaju vrlo slične fore i probleme pa možda ima nade i za nas...i ja sam primjetila to buđenje u nekom bunilu i ako ga pokušam ponuditi vodom ili pomaziti samo pogoršavam stanje...
Ali pokušati ću sa uspavljivanjem u kinbaču...ja mu sad prije spavanja čitam uz cicanje naravno sa namjerom da mu jednom mogu čitat bez cicanja pa bi mogla pokušati staviti ga u kinbač i čitati mu....
što se tiče dnevnog cicanja on je sad u fazi da se non stop nacicava i cica mora biti vani u svakom trenutku...tako da za sad to ne bi dirala jer je to osinje gnijezdo...najviše me muči to buđenje po noći svakih 1-2 sata...preko dana odspava ponekad 45 min ali nerijetko i po 1.5 h tako da ću se potrudit prema ovoj tvojoj metodu iukinut večernje uspavljivanje na cici i konstantna buđenja...javim rezultate...nadam se prije navršene 2. godine :lol: