Dobro jutro....
Vibrice svim curama u postupku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Rene, nisam dugo bila na kafi ;). Opet AIF? Sretno, drzim fige da ovaj put bude BINGO!
Printable View
Dobro jutro....
Vibrice svim curama u postupku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Rene, nisam dugo bila na kafi ;). Opet AIF? Sretno, drzim fige da ovaj put bude BINGO!
jutro svim i saljem vibrice svima kojima je to danas potrebno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ rene2 drzi se,jos malo i sutra je vec tu,sigurna sam da je ovaj dobitan :* :love: ja ti idem raditi sad,a tako bi spavala :) javi se :*
rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~
jill~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure mislim na vas iz sve snage :love:
tisa ~~~~~~~~~~~ ajde nas ipak iznenadi
Rene2 hvala na kavici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo sazrijevanje
vibram vam svima :love:
Sve ste prave junakinje! javite se s poz betom...to mi je hrana.
Meni treći dan poslije aih. Dajem si utriće i teško funkcioniram...sva sam ošamućena.
:* :* :*
Rene, ja ću s mlijekom .... baš je fina kao što je i lijepa ... mmmm
Odoh sad napraviti tu betu mada sam jutros već napravila test koji je bio negativan ... samo je blještala ona kontrolna crta kao neka zvijer iz filmova strave i užasa ... brrrrr
Od stimulacije, mirovanja, lijekova i prežderavanja :oops: uspjela sam namaknut 3-4 kilice pa moram to odmah danas počet skidat. Bez obzira na negativan ishod, moram priznati da mi je ovo čekanje bete bilo najbolje i najljepše do sada (uživala sam 10 dana na Jadranu, a pogotovo mi je bilo super kod Runi ... malo sam ju izgnjavila 8) ).
Nadam se da će druge čekalice bete imati puuuuno više sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njih :*
Superman , super mi je prićica o baki, he he jadni bakutaner, sigurno ne ide nikud s tobom :lol: :lol: Btw, zar zbilja još 16tak dana, ma drži se i pokazuj trbuh, još ste malo ovako skupa :love:
rikikiki :love2:
~~~~~~~~~~ da beta ugodno iznenadi!
:heart:
Giana, od čega si ošamućena, ? a pogledaj kakav dan za ostati trudan, ja mislim da nemoraš brinuti~~~~~~~~~~~~ :heart:
rikiki sva sam se naježila... :(
ali još uvijek vjerujem u tvoju betu :heart: ~~~~~~~~~~~~~ , testovima ne vjerujem
rene hvala na cofee :heart: ~~~~~~~~~~~~~~
gianna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Jill, tisa, nirvana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fritulice :* kakvi su tvoji planovi?
enya Mihael :zaljubljen:
superman još malo :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja pijuckam kavicu, uživam, još uvijek me boli desni jajnik, ali valjda će stati danas, sutra :/
ne mogu dočekati svoje mrvice :zaljubljen:
:love: rikikiki :*
Rene2 hvala na kavici baš je mljaccc!!!!!!! (konačno sam opet počela uživati u kavi nakon onih peripetija s kamilicom)
Dodirko ma zloćko jedan ti opet ideš raditi, a šta je s planovima godišnji pa...a možda im se ideš samo pokazati :/ i održati kratko predavanje o načinu konzumiranja lubenice 8)
čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Superman obožavam trudničke lubenice :zaljubljen: , reci baki da su a reviji u ZG-u rekli da je to moerno pokazivati, a ne sakrivati :love:
pozdrav svima :bye: mamama i mamama to be
kofer, tikica_69, mala2 , Cannisa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupak :love:
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrvice čvrsto prime za svoju mamicu, za lijepu betu :love:
BLIZU~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnji uspješni transfer :love:
ZO :D :D :D 6 pa to je super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješni ET u srijedu :love:
dim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu i uspješnu punkciju :love:
Dodirko~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da lubenica ostane i još naraste u sljedećih 8 i pol mj :love:
Rene2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a sutrašnji dobitni AIH :love:
Jill~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu sutra :love:
sbonetic~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra za bezbolnu i uspješnu punkciju :love:
rikikiki ne vjerujem ja u testove (živi sam dokaz da su pokvareni), beta je beta i zato ti šaljem hrpetinu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~da te beta ugodno iznenadi :love:
hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas koje nisam spomenula, mame, trudnice, bebice, mrvice u bušicama, čekalice koječega, cure u postuku ma jednostavno za sve vas :*
jutro!
čini mi se da ovih dana vladaju brojni folikulići i ijepe stanice, ~~~~~~~~~ da sve one budu dobitne!
ZO stvarno lijepe vijesti iz laba :D ~~~~~~~~~~~~~~~ za super nastavak
jelena :shock: wooow, 16 stanica..blago ti se, bit će tu puuno lijepih blastica :heart:
rikikiki čekamo betu i ne vjerujemo testićima.. :love: :love:
današnjim čekalicama tisa i nirvana ~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu
svima :*
rikikiki čekamo tu betu :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude ogromno iznenađenje
tisa i nirvana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše bete
ZO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BLIZU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
i svim drugim curama ~~~~~~~~~~~~~~~
Rene2 hvala za finu kavicu
BLIZU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
ZO :D i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tako dobro i