Danas probala njihove knedle sa šljivama koje spominjete - mljac, izvrsne su! ;)
Printable View
Danas probala njihove knedle sa šljivama koje spominjete - mljac, izvrsne su! ;)
XQuote:
Originally Posted by andream
:mljac:
Ja probala napokon onu čokoladu s kavom, mljac! :mljac:
jelda :saint:Quote:
Originally Posted by TeddyBearz
Muesli pločice, u bijelom omotu - s raznim voćem i prelivene jogurtom! Njam. A jedna košta oko 1,20 kn.
I ja sam neki dan, :mljac:Quote:
Originally Posted by TeddyBearz
Mi redovito kupujemo lisnato tijesto na papiru za pečenje. Vidio sam nekidan toga i u Dioni pa nije kriza, ali im je super. Jedno od rijetkih jela koja djeca mogu pripremati sa svim užitkom i kad je gotovo sve se pojede ;)
Kupila u subotu dvije hokkaido tikvice (10 kn/kg, otprilike svaka ima baš oko 1 kg). Fenomenalne su i baš odgovarajuće veličine.
Tražila daikon, ali nije bilo. Zimi to redovito kupujem tamo. Sad preferiram plac za svježe povrće, ali čim vani padnu temperature, prebacujem se na njihovo voće i povrće 100%.
Eh, da ... nismo kupili jer ne trebamo, ali vidjela sam dječjih jakni jesenskih (ne predebele, za niže razrede oš) po 80 kn. Traperica znaju imat po 50 kn, kupila je svekrva mom mlađem. Vidjela sam da ima i za djevojčice (ljubičaste, ružičaste) a za malu djecu do 2 godine zgodne kombinacije pamučnih majica dugih rukava + proštepani prsluk bezrukavac. To je lutrija jer nikad ne znaš što ćeš naći, ali uvijek ponjušimo...
Isto kupujemo lisnato tijesto na papiru za pečenje. Pizza od njega je nešto fantastično.
Meni se još nije dogodilo da odem iz lidla praznih ruku, uvik je nešto zanimljivo na akciji :mrgreen:
Danas probali njoke :mljac:
Na akciji po kile 3,99kn .. i torteline po istoj cijeni!
probali i knedle :mljac:
Mi smo ih večerali,dobre su skroz al su mi ledo maaalo bolje ( al i duplo skuplje!).
Jos jedan + za Lidl!!
Šta stvarno na tome radiš pizzu - baš na lisnatom ili si mislila na već razvaljano tijesto za pečenje pizze?Quote:
Originally Posted by Djenka
Bas na lisnatom, koje je razvaljeno vec na papiru za pecenje, zuti omot, smotano u mali tuljac, kosta oko 5 kn. MM radi tako da uzme cca 3 ta paketica, pa u slojevima stavlja sunku, sir, kojesta, premaze vrhnjem i onda zarola sve zajedno u roladu. Bolji mi okus nego kad se radi pizza s tjestom za pizzu tj kruh.
upravo se osladila lidlovim waffel mix-it :mrgreen:
mix za vafle u plasticnoj boci, samo ulijes 3 dcl mlijeka, smuckas u tome i ispeces u pekacu. nista sporkavanja sudja :D
u kombinaciji sa mirabel dzemom od sljiva iz lidla :mljac:
jel vi to lisnato iz Lidla još razvučete ili nema potrebe?Quote:
Originally Posted by Djenka
ja ga u pravilu još malo nategnem
ne razvučemo ga, samo otpakiramo pa slažemo. Viš dobra ideja, sigurno bi se dalo i navuči za tanje tijesto :)
Nema potrebe.
Netko je rekao da imaju Radler, a ja ga nenadoh :cry:
moze objasnjenja u kojem dijelu da ga trazim!
Radler je u 1. redu s desne strane , iza coca-cola i piva , mislim da je zadnji u redu , nekako u blizini voća
dalmatinka :* pogledam sutra.o OBOZAVAM piti :oops:
Zašto, oooo zašto sam čitala ovaj topic, tako sam se opako navukla na njihove čokolade, kava, lješnjak, badem, tutti frutti, crne, bijele... :mljac:
mi jučer probali knedle sa šljivama, super su meni, al mm ne voli jel imaju cimet.tj u nutra su jabuke i šljive s cimetom.Ima li možda neko pakiranje gdje su čiste knedle sa šljivama bez cimata?
Hm, da, cimet malo i meni smeta. Ali, nadam se da ću se naviknuti. Do sad još u Lidlu nisam vidjela druge knedle u istom cjenovno-kvalitetnom razredu kao što su ove, a da su bez dodatka cimeta :( .Quote:
Originally Posted by pužić
kazem ja mm jucer: zaboravimo na crnu knjigu lidla, odimo tamo :/
pa zene, sto mi radite, prestanite sa svim tim delicijama
čitaš mi misli :lol:
Samo da znate, i mene ste navukle!
Evo već drugi put u 10 dana sam išla tamo. Stvarno imaju super stvari.
Pokupovala sam dosta onoga što ste navele, i većina mi je odlična. Npr. onaj čokoladni namaz nije tako dobar kao nutella, ali za palačinke je fenomenalan. Torteline sam jučer probala i jako su fini, čak za mrvicu bolje od dukatovih. Kupila sam i njoke, još nisu degustirane. A oboje je na akciji ovaj tjedan.
Sladoled neću ni spominjati. Onaj kao king je odličan, meni uopće nije presladak. Kupila sam i klincima neki u oblicima-kutija 9 komada unutra 24 kn. Šta da vam kažem, svako jutro čim se probude, odmah bi sladoled. :roll:
Sirni namazi su im jako fini. Prvo sam uzela Pic frisch za probu i stvarno je dobar. Jučer sam uzela još i Creme goldessa. Isto super.
Slaninu inače baš ne koristimo, ali sam tamo našla neku finu mesnatu, i super je.
O slatkišima neću ni pričati. Sve nam je fino(po to sam jedino prije i znala otići tamo).
Wc papir je ok, mada je meni bolja Zewa, a cijena ispadne ista. Voće i povrće je sve većinom jeftinije nego u drugim dućanima pa sam usput i to uzela.
Tjestenina je puno povoljnija, a sasvim ok.
Da ne ponavljam sad što su ostale cure nabrajale, samo da vam zahvalim na Lidl otkriću- zbogom predrasude o skladište-dućanima. :)
Evo meni se upravo wc školjka sama čisti :lol:
Baš me zanima jel im i to valja ka slatkiši 8)
Danas kupila trenerku, pikiram piđamu koja je od ponedjeljka na akciji. Od danas su predivne traperice za male u ponudi.
Oduševljava me dječja odjeća, stvarno sve što smo kupili je kvalitetno po maltene smiješnim cijenama.
Da i taj sitni namještaj što povremeno imaju, neke sitnice smo kupovali i jako smo zadovoljni...
A slatkiši, sladoled....
Molim lijepo, ne mene kriviti za ovisnost o Lidlu, ja sam se i sama navukla. :mrgreen: :lol:
Nedavno smo nabavili toster samo zbog onih njihovih cjelovitih tosteva, mljac. :mrgreen: Čak i MM kaže da su to najbolji tostevi od svih, napokon se urazumio što se tiče šopinga tamo, čak je jednom ušao sa mnom unutra. :shock: :lol:
Inače prošli tjedan im je ponestalo tih tosteva, pa sam kupila neke druge, bijele. Uh, fuj. :roll:
bila i ja opet :oops:
Krpica za čišćenje srebra - odlična. Davore, može li se to prati ili je jednokratna?
Neko njihovo W - sredstvo za izbjeljivanje fuga s klorom - bez rezultata (tako mi i treba kad imam bijele pločice s bijelim fugama, gdje mi je bila pamet?)
Dječje trapke - odlične, prošla serija je bila ponešto preplitka za guze u pelenama, ovaj put dubina savršena.
Valjda će ih još biti dok ja stignem. :lol:Quote:
Originally Posted by čokolada
Sve krpice za srebro upotrebom pocrne i to je normalno. Ne peru se, a ako kaniš tako očišćeno srebro koristiti za konzumiranje hrane treba ga još jednom normalno oprati. Nakon pranja će još dosta vremena ostati sjajno. Ove krpice skidaju okside i vraćaju srebru sjaj i ništa drugo.Quote:
Originally Posted by čokolada
Ja probala pahuljice Master crumble, sa tamnom čokoladom i lješnjacima, uh jesu dobre, veeeliki komadi čololade i lješnjaka, ne znam baš kolko ima šećera i kemije u njima al da su dobre, ma najbolje koje sam ikad probala :mljac:
:) ja sam ovisnik o njima. Djeca jedu onu blažu varijantu sa zobenim pahuljicama.Quote:
Originally Posted by pikulica
a ja zamiješam obje vrste (voćne obične i te crumble) i još dodam obične zobene pahuljice, pa još ako imam doma sušenog voća bilo kojeg, pa narezuckam orahe ili bademe ili crnu čokoladu, pa malo corn flakesa, i to bude super!
A ispadne jeftinije :)
Ja srebro čistim s običnom pastom za zube. Jučer baš jedne srebrne naušnice. Malo između prstiju protrljala i gotovo. Prekrasno sjajne su postale.Quote:
Originally Posted by Davor
A što se tiče integralnih tosteva iz Lidla: najbolje otkriće do sada. Uopće se ne može usporediti s nikakvim drugim tostevima po dućanima. Mi ga jedemo i kao kruh, neprepečen. Ma genijalno nešto!
da ja malo razbijem kolotečinu :mrgreen: -kupila lidlove pelene i već drugu noć, inače imamo platnene, promočile :/
isto tako sok 100% jabuka mi nema prirodan okus, bolji mi je DM-ov
Integralni tost je stvarno fantastičan!
I mislim da je netko spomenuo čokoladu sa mentolom, to mi je MM jednom kupio i prefina je. Obziorm da je MM wannabe dijabetičar mi smo probali i neke dijetne jogurte, velike, sa Splenda sladilom, i isto su jako jako fini.