mare41, prekosutra prije podne....
Printable View
mare41, prekosutra prije podne....
Tikice, tako sam ja prošle godine dočekala 13. dc. bez pozitivne trakice (a prvi put ih koristila), inače znam da je ovulacija 11.-13. dan, odustali mi od praćenja, kad ono 30. dan ciklusa (M. nije došla) test pozitivan. Dakle, samo vi dajte, optimalno svaki drugi dan tako da ovulacija bude pokrivena kad god da bude (ako imate volje, ja posustajem :mrgreen: ). I slažem se s curama, vrlo si charming, još bih nešto dodala, al' ću drugi put ;) :love:
tiki_a, navijamo za tebe :heart: da nas obraduješ!
Mimek, moj je zadnji ciklus bio 23 dana, i teško se mirim s tim da je to sad to (no imam good feeling da bi ovaj mogao biti duži :) ). :heart:
Shanti, mare, gričanka, taca, Aurora, lilium, iva_luca, ina, fjora, višnja, Jill i sve koje nisam spomenula :love:
Tiki, samo strpljivo i dostojanstveno i bit će ;) Mislim da ti svi držimo fige za preksutra :heart:
Tikica, nije uvijek jednostavno s trakicama - nekad ih je potrebno i 2 dnevno da uloviš onaj najviši moment Lt, dakle okidač za ovulaciju, on može trajati svega par sati. Dakle, moglo se dogoditi da si se ujutro testitala i crtica je bila blijeda, u međuvremenu se razina lt hormona povisivala idosegla maksimum popodne. Ti si ponovno testirala sutradan ujutro i opet je bila blijeda, a ovulacija će se ipak dogoditi za 24-36 sati od tog trenutka.
Kao što je Vikki rekla, treba :D svaki drugi dan tako da su sve opcije pokrivene ;)
Ma rijesili smo mi to jutros oko 5...MM ko pjetlic :lol:
No, ovisno o rezultatu Olimpiakusa i Arsenala, mozda dobijem i gratis porciju veceras :mrgreen:
Držat ću fige i na rukama i na nogama... :*Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Tikica_69, zaboravila sam, što ti je pisalo na majici u subotu? Znam da sam zagledala i čitala, ali se ne mogu sjetiti... :oops: :love:
Curice, svima :love:
(al nas se naredalo s M ovih dana... kako je, mislim, mare41 napisala, žene su se od pretpovijesti usklađivale u tim terminima... :mrgreen: )
I dont care: I,d rather sink... than call kan for help!
kan = Ken :mrgreen:
:lol:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
I MM je pijetao... dok sam ja više večernja zvijezda :mrgreen:
Ja sam si jučer priuštila ono što sam si obećala:odspavala sam 12 sati u komadu. Takav spavanac sam posljednji put odvalila poslije jednog ET 2007.g, padao je prvi snijeg. MM je za to vrijeme škicnuo u naš klub (što nikad ne čini) i poručuje vam: Dabogda sve što prije ostale trudne! Eto morala sam vam to napisati! :love:
Tiki_a zar već prekosutra? Mislila sam da je 05.10. dan D Uostalom, nema veze, ionako si trudna, ali vibram do neba za troznamenkasti broj :love:
Mare. i četvrtak je blizu. Pripremaš li se?
Shanti, Vikki, Mimek, Taca, AuroraBlu, Lilium, Fjora, Iva_luca, Ina, Višnja, Jill i sve drage koke :love:
Tiki_a, u mislima s tobom :heart: !
Gričanka, prošli put kad je kopanje i čupanje i rezanje postalo neizdrživo bilo je gotovo, a ovaj put je puta 2 pa me hoće trema, ali nadam se da će tiki_a do 11 (dok ne odem) javiti vijesti..svim curicama (a sve su lijepe i drage) šaljem :* :heart:
Sretno, mare, kažu cure koje su bile tamo da stvar nije previše bolna :heart: !
Hvala, draga, ma ovaj put imam otpor zbog doktora koji misli da mi ništa neće pomoći pa ni polipektomija, divan je, drag, preljubazan i pametan, al taj negativan stav ću ubuduće zaobilaziti u širokom luku.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
mare, tiki_a - uz vas smo :D
Mare, ti se fino isključi dok ti budu kopali i rezali, zamisli da si negdje drugdje i proći će prije nego što misliš.
Tikica, a šta kaže tvoj Ken, odnosno TM za natpis na majici? Nije li ga malo uvrijedio? :lol: :lol: Eh, to je emancipacija!
Nije mi jasno kako su u Petrovoj pravilnici stigli kad još nije bilo ni glasanje na saboru?!?!?! Trebalo je biti danas ali je odgođeno za 2 tjedna.
Mare, ti se fino isključi dok ti budu kopali i rezali, zamisli da si negdje drugdje i proći će prije nego što misliš.
Tikica, a šta kaže tvoj Ken, odnosno TM za natpis na majici? Nije li ga malo uvrijedio? :lol: :lol: Eh, to je emancipacija!
Nije mi jasno kako su u Petrovoj pravilnici stigli kad još nije bilo ni glasanje na saboru?!?!?! Trebalo je biti danas ali je odgođeno za 2 tjedna.
A sto ce reci siroti....sto god da kaze slijedi demant....i njegova omiljen zakljucak: Znas da mora moja uvijek biti zadja - DA DRAGA! :lol:Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
[/quote]
A sto ce reci siroti....sto god da kaze slijedi demant....i njegova omiljen zakljucak: Znas da mora moja uvijek biti zadja - DA DRAGA! :lol:[/quote]
Tvoj Ken je mudar i služi na čast ženskom rodu :)
Mare možda se baš iznenadiš, pa prođe lakše i s manje boli nego što očekuješ! Držim fige za to! :love:
Tiki_a , još malo ...sutra ćeš nam ovdje napisati brojke !!! :love:
Kokice . . . . :*
Mare ~~~~~~~~~~ za bezbolan zahvat i dobar ishod :heart:
evo mene nije bilo par dana a u našem klubu sve vrvi od raznih novosti.
Iako se uskoro očekuju i nove.
Tiki_a lijepo nas iznenadi sutra :*
Mare~~~~~za bezbolan i uspješan zahvat.
A za akciju da i ne govorim :mrgreen:
Kad se već pobrojavamo za M i moja je gospođa na odlasku, redovna ko i svaki mjesec 28 dan, a valjda će se jednom umoriti pa zaboraviti svratiti k meni :P
Svima :heart:
višnja, pa i ti si se sinhronizirala s M s nama :) , čekamo ujutro tiki_u, ja ću svoje odraditi u pola 1, ok mi je šta se sve gleda na UZV-u, baš skrene misli, a sestre su jako drage, :* svima, i da, ima li još koja vaga?
E da tikica_69, jel navijamo večeras za Arsenal ili :)
Mare41,drzim fige da sutra zahvat prode sto prije i sto bezbolnije. Samo hrabro.
Tiki_a,znas da me vec hvata trema zbog tvoje bete. Ne mogu uopce reci kako ce me + obradovati.
Svakoj macki iz naseg malog kluba saljem veliku :* .
ima, moj sin :mrgreen:Citiraj:
mare41 prvotno napisa
jedva čekam sutra poslije posla pročitati super vijesti :D
Potpisujem tacu u potpunosti!Citiraj:
taca70 prvotno napisa
Nego, meni danas LH trakica pozitivna :D
I tako mi proveli ugodno popodne....djeca u skoli.... :mrgreen:
A sutra jedno lagano ponavljanje gradiva ;)
mare marice divojko sutra se pokušaj sjetiti svima s kavice imena i spoji to s nicom i dok budeš mislila, mislila... sve će proći brzo i bezbolno :*
tiki_a i ja želim vidjeti troznamenkasti onakvim crvenim i velikim slovima kakvim je iva_luca napisala, ajde da imamo što prije razloga za slavlje i opet zajedničko druženje
tikica_69 nemam kaj reć', sve vidim imaš pod kontrolom, a tempo mi se čini čist OK. Svaka tekma jedan gol :lol:
mare jel ti to pitaš za horoskopsku vagu ? JA
dame i buduće mame :love:
Mimek, dobra ideja, da krenem sad spajati ne bi stigla do sutra, al bome ću probati, pa da vidiš zabave :) , a sve mi po ljepoti mirisalo na vage :) , hoćemo skupa slaviti rođendan? :) npr. pozovemo se kod tiki_ u goste, a tkice_69, i mi ćemo izaći iz M i doći do O, pa ćemo biti tako happy ko ti :) , sad ćemo čekati 14 dana skupa s tobom :)
svim curicama :* ,e da vikki, ko ne bi išao na kavu u petak, ali neću moći sjediti.
isto godište isto vage... nemoj sad da otkrijemo da su nam mame ležale skupa u bolnici... :shock:
a ko' je još vaga ? mogle bi na slijedeće druženje donijeti i neke kolače ili tortu, ali nećemo pikati svijećice plz :(
Mimek, ako je tvoja mama ležala u bolnici u ovim krajevima, moja je malo južnije :) , kad je tvoj datum? naravno da ništa od svjećica, al torta svakako :) , i višnjinom sinu želimo sretan rođendan :heart:
:lol: :lol:Citiraj:
Mimek prvotno napisa
Jest, da se moja torta ne bi ni vidjela od svjećica
I MM je vaga, eto!
Mare, sutra mislim na tebe u pola 1 :* I da, dobra ideja, možeš pobrojavati nas umjesto ovčica... :mrgreen:
Tiki_a, jedva čekam da nam sutra napišeš troznamenkastu, i svakako je stavi u crveno, molim lijepo, nek me ubode odmah čim otvorim ovaj pdf :*
Ah, što ćeš? Učiti se mora,.. ma i u ovim godinama,.. sve za cilj ! 8)Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Cure drage, svima veliki :love:
tiki_a vibram za ß-urinu
tikica_69 :klap: za aktivnosti i jis jednom :klap: za ponavljanje gradiva
mare_41 da sutra sve brzo prođe
Svim kokama i kokicama :*
mare, tiki - mislim na vas :*
Uz takvu podršku sve je lakše i ljepše :*
Tikice, ništa bez bisa danas popodne! :lol:
Mare, ti samo broji i misli na nas kako stiščemo fige :love:
Tiki :heart:
Tiki_a i mare... mislim na vas, puno. I vibram... :love:
:heart:
Cure, dobila sam dana nalaz progesterona, bilo je to usred moje prekratke lutealne faze: 11,9 (referentne vrijednosti 4,5-52,9). Rekla bih da je to, iako je unutar ref. vr., prenisko... Dojam mi je pojačan time što je dr. vidio žuto tijelo, ali je dva puta ponovio da želi provjeriti imam li insuficijenciju žutog tijela.
Shanti,mislim da jeste nisko ali ovulacija je ipak bila. Ins. zutog tijela se dosta lako rjesava gestagenskom terapijom. Moj je bio oko 15 a gornja ref.gr. je oko 80 a dr. rekao da je to ok iako meni bas i nije. Jedan dr mi je rekao da imam ins.z.t. jer po tjedan dana prije m pocnem krvaruckati ali mi je lut. faza ok.
joj cure, molim vas pojasnite mi nešto. da li se kod ins.ž.t. javlja taj spoting, i u biti šta je to? Nekako jesam čitala o tome, ali i dalje ne znam jel obavezno podrazumeva prisustvo krvi ili može biti samo jači ili slabiji braonkast iscedak (kog ja evo imam već 3 dana :evil: a M bi trebala svaki čas doći), joj izvinite na opisu molim vas, ali kad me neko pita jel imam spoting ne znam šta da kažem.
tiki_a draga javi se :heart: jutros sam samo zbog tebe otvorila Rodu, ne sećam se da si nam tako dugo skrivala rezultate... o bože kad bi to bilo ono što ti svi želimo :saint:
Sto se spottinga tice, e tu se smatram "upucenijom", pa cu zato ovdje odgovoriti i tebi Jill.
Spotting je upravo to sto opisujes, smedjkasti bilo svjetliji ili tamniji iscjedak. A taj iscjedak u stvari i je krvarenje, samo sto je krv vec oksidirala pa od tuda takva boja. Kada se spotting javlja prije M onda govorimo o predmenstruacijskom spottingu, a inace se ona moze javiti i poslije menstruacije, usred ciklusa (ovulacijski spotting) ili usred lutealne faze (implantacijski spotting).
Upravo ovako kako Aurora kaze. Kakve god nijanse bio,spoting je. Ja s tim muku mucim od svoje 18.god,na prste ruku mogu izbrijiti cikluse koji su bili bez njega. I nista mi nije pomoglo, Dabroston mozda mjesec dva ok pa opet,kontracepcija isto, sada najnoviji pokusaj euthyrox ali bez rezultata.
Aurora :*
taca i ja se izgleda od ovog meseca pridružujem onim pravim spottingašicama, jer ga dosad nisam imala u ovolikoj meri... zato mi je sve to iznenađenje, eh nikad do kraja upoznati svoj organizam :/