kuham finu toplu mirisnu :coffee:
kate32~~~~~~~~~~~do neba za danas
malena2 i dalje ~~~~~~~~~~
cure :*
Printable View
kuham finu toplu mirisnu :coffee:
kate32~~~~~~~~~~~do neba za danas
malena2 i dalje ~~~~~~~~~~
cure :*
hvala vam svima
iz a mene je neprospavana noc.trudim se ne mislit al ne mogu,kad osjecam da mi je srce napuklo....onda se ipak sjetim par sam bila trudna malo pa se na tome zahvalim....
pridružujem se finoj :coffee:
taya....čestitke tebi TM, dečkići su premedeni
amalka :D
malena2~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok
čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~da nam javite lijepe vijesti
ja od danas pikalica :)
ja danas prijavljujem minus...
što znači da je moj plus u subotu ipak bio rezultat štoperice....
danas mi je 9-ti dpo, radila sam dosta osjetljivi test pa je rezultat izgleda konačan.....
:cry:
cure, želim vam reći da vam se iskreno divim, svima vama koje ste prošle i nekoliko postupaka...da mi je malo vaše snage i hrabrosti...
ja sam imala samo dva ciljana,prošla sam laparoskopiju i mene su ovi minusi dotukli do te mjere da uopće ne znam kako skupiti snage za dalje....
cure, može jedno bezazleno pitanje:
zašto tako rano radite testove? koje su vam to fore? ne mogu biti pouzdani, samo se još više živcirate....
ja sam strašno nestrpljiva,a čitala sam i da osjetljivi test već 9-ti dan pokaže plus....Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
pa sam ga danas napravila :/
a ako tome pribrojim da nemam apsulutno nikakvih simptoma, nekako vjerujem testu....
dr je rekla da u petak vadim betu, ali napraviti ću još jedan test ujutro, da ne bacam novce ako test pokaže minus....
Ovnica29....kolegice po godištu i dg.
Možda ni taj test nije pouzdan, nakon ciljanih ili AIH test tek 15-16 dan ili beta
ne treba tako rano, uopće nema smisla, sam sebe živcirati.Treba pokušati ostati smiren i čekati.
Ne odustajati tako brzo. S pcos treba imati strpljenja, nekome ide brže nekome sporije.
:love:
mare41 hvala za kavicu :coffee:
svima :love: & :heart: & ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga kolegice po godištu, hvala na :love:Citiraj:
Cannisa prvotno napisa
malo se bediram jer sam bila na drilingu jajnika...bilo me jako strah operacije,ali sam se ipak ohrabrila i obavila to jer su mi svi govorili da je to super, da će mi pomoći itd...
...moj problem je taj da je gotovo nemoguće izazvati ovulaciju...na tri klomifena na dan nisam reagirala, metformini isto ne pomažu,pa se driling činio kao spas...
ali na žalost ni driling baš nije dao najsjajnije rezultate...ciklus postaje sve duži, ovilacija tek poslije 21 dana, tako da je samo itanje kada će i ona izostati...
zato me ovo sve tako pogađa...ah, taj pcos!!!
jutro svima!
ovnica, žao mi je :love: znam kako se osjećaš jer sam u dva navrata u čekanju bete imala pozitivne testiće, a beta na kraju negativna (prvi put mislim da je bilo zbog choragona, i to punih 8 dana nakon štoperice, a drugi je put bila biokemijska).. drži se, doći će i tvoj plusić :heart:
još jedna kolegica po godištu!! :love:Citiraj:
thaia28 prvotno napisa
meni je i 9-ti dan poslije ovitrella bio pozitivan test...izgleda da se nikako ne smije raditi ranije....
morati ću mužu reći da ih idući put dobro sakrije, jer ih imam još 10-ak...i samo me mame da ih iskoristim....
ovnica, a možda je i bila biokemijska.. no, tko zna, nemoj odustati, svakako izvadi betu na dan kada su ti rekli da ju vadiš.. :love:
kate32~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi se!
taya :D :D i ovdje! :* tebi i dečkima.
Amalka, čestitam! :D :joggler:
Mali Mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu polustimulaciju! :love:
malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ß nastavi rasti.
ovnice29, potpuno te razumijem. I meni je strpljenje bilo slaba točka. A s dijagnozom kao što je vaša ni prirodne trudnoće nisu rijetkost. Imaš razloga vjerovati u uspjeh, na ovaj ili onaj način. :love:
Malena tko zna možda nije još sve gotovo! Ja danas nisam radila test, jutros bolilo kao da će procuriti svaki tren pa mi je bilo glupo, sada više ništa ne boli. Ako sutra ne procurim radim test.
Dobro vam kasno jutro!
Mislim na vas i saljem ~~~~~~~~~~~~ :love:
Danas je tocno godinu dana od moje 1. pozitivne bete kad sam ostala trudna s Mihaelom! Nisam ni slutila da sam T, pripremala sam se za IVF, upravo se vratila sa sluzbenog puta i nakon toga planinarila... A on uskoro navrsava 4 mjeseca! :heart:
Ovnica...razumijem te u potpunosti , mislim da smo i po još mnogo stvari kolegice....ii ja sam probala s metforminom, bila na drilingu.....puno puta sam se nadala, puno testova negativnih....ali idemo dalje i nadamo se , jednom će se dogoditi čudo :*
potpisujem ksenu u potpunosti, mislim da stvarno nema smisla raditi tako rano testove kad ste na ciljanim ili AIH...Citiraj:
ovnica29 prvotno napisa
Meni je test u zadnjem IVF-u na 9dpt pokazao jedva vidljivu crtu a blizanacka je trudnoca. Znaci ovulacija tj punkcija je bila 14 dana prije jer je bio ET 5.dan. Po tome testovi ne mogu tako rano biti pouzdani. Strpite se. A sto se tice dijagnoze pogledaj moj potpis i samo cu napomenut da uopce nemam prirodnu ovulaciju i nisam reagirala na nista prije klasicne stimulacije.
Nema odustajanja, morate se boriti jer negdje vas ceka vasa beba.
~~~~~~~~~~~ svim curama za sve sta vam treba
Mi cekamo porod u Petrovoj, zatvorena sam skroz, bebe su vec velike procjena je danas 2700 i 2900 i obje su na glavicu tako da cemo pokusat s vaginalnim porodom i nadamo se kroz 2 tjedna da ce se nesto desiti inace cemo inducirati porod.
kate 32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zisu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ipak ću vam proturiječiti što se tiće testa
meni je test bio negativan dan prije bete u prošloj trudnoći a isto su bili blizanci
nekome bude pozitivana li meni nije i to me je samo bacalo u bed ali nekako smo ipak itišli napraviti betu tek toliko da eto iskoristim dan za izlazak u grad a kad ono :) :shock:
zato u ovoj trudnoći nisam uopće kupovala testove i ß sam radija isključivo 14 dan a još sam 5 dpt imala lagane sugrvice koja je trajala 5 dana i grčeve kao lagano pred mengu...a ß je bila 505 ( isto blicanci-samo jedan se prestao razvijati s 10 tj. ) a sada svog mališana mazim u svome naručju :)
cure samo pozitivno razmišljajte makar je to ponekad teško :love:
Kad smo već kod minusa, evo da i ja prijavim moga...Sljedeći korak laparoskopija, nadam se što prije! Cure, držite se!
zisu~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje curice! Za najljepši susret,brz i bezbolan porod! :love:
Mi u ponedjeljak idemo u bolnicu,tada ulazimo u 37. tjedan i čekamo porod.Najavljen je carski.
Svima šaljemo moja curica i ja :* , :love: i :bye: ! Ne stignem se često javljati,jer sam doma na strogom mirovanju,pa sam stalno u horizontali.
I ja sam na neko vrijeme skroz izbacila testove jer sam nakon bezbroj ciklusa zaključila da mi samo rade loše, pogotovo ako m. nije dolazila, pa bi doma ludila, ponavljala testove svaki dan i svaki dan se iznova razočarala. Ovaj mjesec sam si ipak jednoga priuštila, jer sam baš imala neki feeling da je ovaj put drukčije...nisam bila u pravu. Jučer sam poklonila dječji krevetić kojeg sam dugo čuvala pa sam se potajno nadala da bi baš sada moglo biti nešto,kad sam se odlučila rješit posljednje dječje stvari što sam čuvala za dan koji ne znam kad će doći!
Ajoj Gizmos :love: :cry:
GIZMOS :love:
zisu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: :saint:
kate 32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
enya22 :heart:
cure, veceras ide lista :*
moja sporovzna beta je malo ubrzala.. duplira se svakih 40 h (39.98h - hvala beta kalkulatoru) i danas je 930.5.
:D :D :D :D :*Citiraj:
coolerica prvotno napisa
i mene je bolilo kao da ću dobiti i onda više ništa..i još uvijek ništa..nemam ni naznaku nekakvog simptomaCitiraj:
kate32 prvotno napisa
cestitke coolerica, to je sad stvarno super! :D
cestike coolerica,
coolerica :D :D :D :heart:
coolerica :D
zisu, i dora ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe porode i susrete s vasim curicama! :heart:
GIZMOS :love: Doci ce i tvoja beba, samo sto ce ona odluciti kada.
kate32 ~~~~~~~~~~~~
sretna35, marti_sk :*
a ja ni da čestitam..samo sobom zaokupljena.. Č E S T I T A M !!! :D :DCitiraj:
Amalka prvotno napisa
coolerica čestitam :D :D :D :D :D :D :D
nokia, hvala za odgovor. Zelim ti svu srecu s ovim transferom!
Amalka cestitam na pozitivnoj beti!
coolerice jako mi je drago sto je s tvojom betom sve u redu. Neka tako bude i s cijelom trudnocom do kraja!
malena2 :love2:
GIZMOS zao mi je... :(
i ja to mislim :) :love:Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Amalka, coolerica Čestitam! :D :D :D
Amalka, ti si bila u blago stimulranom postupku?
1. mj.2009
nikka – prirodno (nakon 2XAIH, 1XIVF Merkur-VV)
mromi30 – prirodno (nakon 3 ciljana sa klom, 3 AIH, 1xIVF prir, 1XIVF stim)
viva – prirodno
životna želja – AIH sa klom SD (nakon 1XAIH)
Rotty – ICSI stimulirani Maribor (nakon 1XICSI pol Vili, 3XICSI pol IVF)
2. mj.2009
soraya – IVF CITO
Lidali – prirodno
mimi3 – 1. ICSI prirodni VV
Lambi – 2 stimulirani (nakon 1XIVF stimulirani bez transfera i 3XIVF prir
kiara – ICSI stimulirani Petrova (nakon 1X stim, 1Xklomifen Petrova)
3. mj.2009
maja8 – 2 FET CITO (nakon 4XIVF Petrova, 1XIVF
sreca – IVF stimulirani Prag
taya – IVF 3 stimulirani VV (nakon 2X stimulirani VV)
Maye1982 – IVF stimulirani VV
dorica – 4 ICSI stimulirani VV (nakon 3X ICSI VV)
sretna35 – prirodni IVF VV
Demi – 2 AIH VV(nakon 1 AIH)
Andream – FET VV(nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lezanka – 1 ICSI stimulirani Postojna – Ljubljana
manchi - stimulirani IVF SD
zisu – 5 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X IVF, 1X ICSI missed, 2X ICSI - KBC Ri)
Ordep – 3 stimulirani ICSI Graz (nakon 2X ICSI Cito)
I dora – klomifenski ICSI KBC Ri (nakon 2X stimulirani IVF, 3X prirodni klomifenski IVF)
darci – prirodno (nakon 1X stim. IVF, 1X stim. ICSI, 1X prirodni IVF)
ika – stimulirani IVF SD
4. mj.2009
Pandora Aura Monroe – 1 stimulirani ICSI - VV
Mika.kika – 1 ICSI – Pronatal Sanatorium – Prag
Marinci – stimulirani ICSI – KBC RI (nakon 1 IVF)
Melina… - 2 AIH
Katarina2 - FET VV (nakon 1X IVF, 1XICSI)
BAKY – 1 ICSI Cito
keksolina – IVF stimulirani Prag
5. mj.2009
ANA100 - FET Petrova (nakon 2X ICSI)
Nina Z – stimulirani IVF VV (nakon 3 AIH, 1X prirodni IVF)
pinkbunny – stimulirani IVF Vinogradska (nakon 5 IVF, 1 stimulrani beba 2008, 1X stimulirani)
Samosvoja – 9 stimulirani ICSI (nakon 8 stimulirani ICSI )
Emma9999 – 2 ciljani Split (nakon 1 ciljani Cito)
Tinaka - stimulirani IVF SD
geta – 12 ICSI Brisel(Nakon 11X ICSI)
mala2 – stimulirani IVF SD
6. mj.2009
sarjevo - prirodno
kofer – 2 ICSI Vinogradska (nakon 5X AIH, 1 ICSI missed ab)
rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska (nakon 3Xstim., 2Xklom., 2Xfem., 8Xprirodnih ICSI)
Tončica007 – 1 AIH KB Osijek
rijecanka77 – 1 IMSI Beč
darcy – prirodno (nakon 1X AIH, 1 prirodna T missed ab)
ineska111 – FET VV (nakon 1X IVF)
ana- - 1 stimulirani IVF VV
Sanja79 – 1 stimulitani ICSI Gent
ajvica – 1 stimulirani ICSI Vinogradska
choko – 2 stimulirani ICSI
kontra – prirodno
Katarina – 2 AIH VV
mami68 – 2 AIH (nakon 1X AIH, 3X ICSI)
milo dijete – IVF Petrova (nakon 4X AIH)
7. mj.2009
gugi32 – 2 stimulirani ICSI Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET )
Matovila – 1 stimulirani IVF
leeloo77 – stimulirani IVF Prag (nakon 2X AIH)
Srki – 2 stimulirani IVF KBC Rijeka (nakon 4X AIH, 1X IVF)
dani39 – 1 stimulrani IVF VV (nakon 2X AIH)
Mummywannabe – stimulirani IVF Prag
osijek – 1 ICSI Petrova
mala zvončica – 1 IVF Petrova
thegirl25 – 2 FET Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET)
BubaSanja – 2 stimulirani ICSI SD (nakon 1X ICSI, 3X AIH)
dančica – 2 AIH (nakon 1X AIH)
paola - FET Vili (nakon 26 IVF)
8. mj.2009
thaia28 – prirodno (nakon 2X stim., 1X klom., 4X prirodnih ICSI )
Andrejaaa – 3 stimulirani ICSI Vili (nakon 3X AIH,3X prirodnih ICSI, 2X stimulirani ICSI)
Ane80 – prirodno
9. mj.2009
smaja - prirodno
martina123 – stimulirani ICSI Maribor (nakon 2X AIH, 2X IVF, 1X FET)
slavonka2 – prirodno (nakon1X ICSI)
cvijet_kc – prirodno (nakon 3X stimulirani ICSI, 2X prirodnih – neuspjele punkcije)
a72 – 1 stimulirani ICSI LIFE Crna Gora
10. mj.2009
Splicanka- stimulirani ICSI Postojna
magi7 – 4 stimulirani IVF Postojna (nakon 3X prirodnih IVF)
_luna_ - 1 FET Prag (nakon 1 IVF)
Zozo – 1 FET (nakon 3XAIH, 5X IVF)
Coolerica – 1 ICSI Postojna (nakon 2XAIH)
curka – 2 stimulirani IVF Petrova (nakon 1X IVF)
Shanti – prirodno
Romanica – 1 stimulirani IVF VV
Amalka – 1 stimulirani ICSI Petrova (nakon 1X prirodni ICSI)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
malena2 – 28.10
dragulj – 26.10
marta7 – 29.10
kate32 – 29.10
duba13 – 06.11
Klara – 22.10
Gizmos – 31.10
Marchie37 – 30.10
sbonetic – 31.10
Aleksandraj- 06.11
nokia –09.11
Čekalice (F)ET
bebica2009 – 27.10
DinciP
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Tikica_69
Šniki – 28.10
Pikalice
Ici
Marchie37
šniki
mmaslacak
TARA M
Strike
Cannisa
tuzna
Marianas
Jeja2
Klomifenke/Femarke
točkalica
Gabi25
NinaB
RuzicaSB
Šmrkalice i ostale supresije
luna1
On-GO
Amyx
Šiškica
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodna jesen
Deja2, vesnare, nellyxy, ive25, miška, ANKARA, Anđela77, tini, dim, Ninana, zubica, belinda7, marti_sk, kinki, skandy, ondie, mia, njumi, EditaR, fritulica1, ninatz, ia30, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, mijumiju, zelimo_bebu, TAMARA27, Suzanaab, Acitam, trunčicabalunčica, curka, iva7, sreca, Blekonja, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, missy, ponedjeljak, amly, vikki, beba, Andreja, rozalija, maya1982, sany22, Elena, tia_16, s_iva, H2O, zvjezdica, molu, Mariel, Vali, nini, Tayra, BHany, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Mali Mimi, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ameli, Draga, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, rahela, Glorija, SUZY75, nirvana, tisa, Jill, Orline, Dadica, Reni76, TwistedQ, bublica3, Bea, nina09, Dodirko, Pinky, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, bony, Natalina, nina1, ines31, Dim, Capka, zuzu, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, gupi51, Kraljica18, Joss, Jelenkić, slavonka2, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., Biene, mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, ivica_k, Ksena28, pimbli, nataša, ž od milivoj73, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, pčelica2009, Bebel, taca70, Ogla, Karla 1980, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, Vinalina, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, tiki_a, wewa, Kika83, Bernadette, Tibi, AnneMary, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, maca2, mala garava, Aurora*, loks, marta26, Vjestica, Teodora, Ambra