jako lijepo :)Citiraj:
sandraL prvotno napisa
a sto ti je ono iznad kauca? neki ugradeni ormar, sto li?
Printable View
jako lijepo :)Citiraj:
sandraL prvotno napisa
a sto ti je ono iznad kauca? neki ugradeni ormar, sto li?
dobili danas ponudu od www.windor.hr
20 000 kn su jeftiniji od druge oinude što sam dobila!
ima li možda netko iskustva sa njima?
bucka, nemam, ali provjeri s onim prvima zasto su toliko skuplji. tako je i moj ponudjac za stolariju bio drasticno skuplji od ostalih, a htjela sam bas njega jer sam imala dobre preporuke.
pa sam ga pitala zasto su mu vrata toliko skuplja od konkurencije, pa je ispalo da smo se krivo razumjeli - ja sam htjela da balkonska vrata imaju mogucnost zakljucavanja, a on je shvatio da zelim protuprovalna :roll:
kad to vec spominjem - ako nisi razmisljala o tome, razmisli zelis li mozda mogucnost zakljucavanja prozora ili vrata u djecjoj sobi - moji decki imaju sobu s balkonom i ne bih mogla mirno spavati da nema tih kljucica
ja sam stolariju uzela od lokvi
http://www.lokve.com/03-11.html
larmama, koliko je to staklo prozirno?
razmišljam da ispod njega zid obojaš u žuto kako bi barem malo ublažila to zelenilo i dobila zelenu sličniju pločicama na podu.
joj, ne znam što da ti kažem...
larmama, mene sad strah narucivati staklo. jesi li imala sa sobom uzorak plocice? cinilo ti se isto? au
što više razmišljam o tom zelenom staklu... sve mi se više čini kako bi najjeftinije, najednostavnije i najljepše bilo - maknuti ga :(
znam, ružno zvuči, ali ono stvarno izgleda kao da nikako ne pripada ovdje
i ne samo zbog boje
ovo moje nije prozirno, stražnja strana je zapravo ta boja. a i već je zaljepljeno.
imala sam komadić stakla u toj boji i njega sam uspoređivala na licu mjesta tj. u stanu i meni se činilo da je to isti tonalitet s pločicama :?
a izgleda da sam ga još i višestruko preplatila :shock:
napravila sam dvije greške , a ne jednu :no: . baš se osjećam bez veze zbog te cijele situacije.
i sad idem gledati na ikeine stranice njihove panele i vidim da su napokon dobili prugaste a do nedavno ih nisu imali. kad se uselim, ako mi bude neizdrživo stavit ću te panele, a ovo će biti još jedna u nizu mojih krivih odluka.
larmama vidim da imaš bosh pećnicu, pa me zanima tip i kako si zadovoljna?
umjesto njega bih stavila pločice 10x10 u četiri boje: ove koje već postoje u kuhinji (zelena, crna, smeđa) i još jedna (kukuruzna žuta bi bila odlična)
koliko si ga platila, majku mu njegovu?
ovo koje sam ja stavila je lacobel i jedinična cijena (bez PDV-a) je 700kn po m2 , a za kaljeno je jedinična cijena 1200 kn po m2 .
mama_jos_malo, još se nisam uselila pa ne znam kakva je pećnica.
da, s lacobelom dobiješ tu netransparentnu boju
nemam crnu, radna ploča je tamnoplavaCitiraj:
apricot prvotno napisa
pa dobro, tamno plava, svejedno...
apri, hvala :)
kako god, nemoj više koketirati sa modernističkim i pročišćenim
odabrala si classic kuhinju: drveni paneli s ukladama, pomalo rustic pločice... i nemoj sada ići na hladnoću i minimalizam. drži se jedne priče.
dvije osobe u jednoj :saint:
vratili se iz ikee :mrgreen:
totalno sam histerična od uzbuđenja, sutra imamo čišćenje i montiranje po kući
još živim u nadi da ćemo sve uspjeti s dvoje djece, nosim im crtiće i prvu turu igračaka da se zabavljaju :)
ma najčešće se "staro" i "novo" može fantastično kombinirati, ali treba imati viziju konačnog izgleda.Citiraj:
larmama prvotno napisa
ružno je reći, ali ne može to svatko.
kao što ja ne znam napisati poreznu prijavu, da me ubiješ :oops:
svjesna sam ja toga itekako 8)Citiraj:
apricot prvotno napisa
Mi smo prosle godini renovirali kucu od A-Z! Provlacili smo novu struju, vodu, zidove smo novo navlacili ponegdje stavljali knauf. Spustali smo deke, rusili zidove, iz 4 male sobe napravili smo dvije fine prostorije.
U kupaoni smo prije imali vesmasinu koju smo preselili u podrum i tako dobili mjesto za tus.
Kompletno smo stavljali nove plocice i laminat po sobama. Zamjenili smo kompletnu stolariju!
I tako jos tisucu sitnica koje mi vise ni ne padaju na pamet. Namjestaj je kompletan novi iz Ikee!
Ovdje sam htjela pohvalit naseg majstora, koji je sve to pratio. Covjek je radio cetri nedjelje za redom samo da se mi mozemo uselit na vrijeme, ima strasno dobar osjecaj za prostor, ideju su mu super i precizan je.
Radi sa knaufom, postavlja plocice, laminat...
Ako vam treba neko takav mogu vam ga preporucit!
Kaj se tice stolarije, skuzila sam da mnogi montiraju prozore i prodaju stakla sa neznam kolko slojeve i onaj plin i trallala, a ne zatvaraju one rupe gore gdje je roleta sa stiroporom. Kod mnogih ostane gore prazno, stede na tome jer se ne vidi!
Malo obratite paznju na to!
mi smo jucer bili dva puta u stanu, bez razloga, danas jednom, tek tako, samo da ga malo vidim :heart:
:)
mi smo cijeli vikend proveli u kući, totalno je useljiva, cure su danas pitale zašto se vraćamo u zg, zašto ne ostanemo spavati :)
upravo se montira ivanina kuhinja, valjda će biti gotova do ponoći :lol:
Lutnojice, daj fotkaj sada kada je totalno useljivo da vidimo :D
http://www.facebook.com/photo.php?pi...=1264641608834
dodala sam jučer na fejs
danas ima još više namještaja i igračaka, puno smo fotkali, ali je fotić još uvijek u kući
kad MM završi s kuhinjom i dofura fotić doma, stavit ću najnovije
Lutonjice, prekrasno je :zaljubljen:
kolko košta izvedba ovog zvjezdanog neba?
mi smo svu elektriku kupili i napravili praktički po nabavnoj cijeni, pa nismo baš mjerodavni, ali mislim da ni maloprodajna cijena zvjezdanog neba nije prestrašna, znam da sam mislila da je to nešto ultra ekstra skupo pa sam se ugodno iznenadila. pitat ću MM-a pa javim
inače, to su sve optička vlakna, cijelo nebo gori na jednoj jedinoj žarulji (to sam saznala tek neki dan :mrgreen: )
Super je sve!!!! I svidja mi se onaj crni stol ( i mi imamo isti :mrgreen: )
Reci mi, ovaj parket koji imate - to je klasicni ili gotovi? Se sjecas koliko ste ga platili, bar neku okvirnu cijenu?
ispast ću prava ženica na ovom topiku, nemam pojma o nikakvim cijenama ni ičemu :lol:Citiraj:
Reci mi, ovaj parket koji imate - to je klasicni ili gotovi? Se sjecas koliko ste ga platili, bar neku okvirnu cijenu?
ako se ne varam, parket je klasični, hrastov, lakirali smo ga 3 puta polumat vodenim lakom
ne znam cijenu, ali pitat ću i to mužića :mrgreen:
prvo, Lutonjica :klap:
drugo, pitanje za vas:
kako odlučiti - kada ili tuš kada
pločice ili bez pločica (dio van "kade")
dileme...
Lut, daj stavi fotke negdje gdje vidimo i mi koji nismo na FB, pliz.
žCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
sviđa mi se :D
baš vam je bio lijep vikend :)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
A šta čekate s useljenjem? Kuhinju?
Mi selimo u subotu... A nemamo još ni tuš kabinu 8)
To će biti veselo :roll:
čekamo krevet :mrgreen:
mislim, margita je i u subotu i u nedjelju popodnevni spavanac obavila na podu :lol: ali ne bih tako baš i noć provela
baš ste lijepo uredili
pločice u kuhinji su odlične
ovisi sto volite i koliko imate mjesta. moja se djeca vole kupati u kadi, ja volim prati kosu mimo tusiranja, dakle nagnuta nad kadu, mm voli vise kadu - i to je presudilo.Citiraj:
Maya_78 prvotno napisa
u ovom drugom pitanju odlucili smo se za kadu s oblogom koja se teoretski za koju godinu moze i maknuti - ako decki vise ne budu voljeli kadu, ja budem prala kosu iskljucivo kod frizera :mrgreen: , mm-a budu boljela koljena pa ne bude mogao zakoraciti u kadu :mrgreen: na mjesto kade cemo staviti tus kabinu, a necemo trebati razbijati plocice itd nego samo izvaditi kadu i donijeti tus kabinu.
to su bili nasi razlozi i motivi, a ti vidi
nekoliko brzinskih za apri
nenamještena dnevna
velika kupaona
mala kupaona
margita spava na podu svoje sobe
stepenište
privremena kuhinja bez aparata
lampe
nekoliko brzinskih za apri
nenamještena dnevna
velika kupaona
mala kupaona
margita spava na podu svoje sobe
stepenište
privremena kuhinja bez aparata
lampe
kuća totalno sliči na vas :heart:
a kuhinja je :zaljubljen: : u ovoj poplavi visokosjanih, minimalističkih, anonimnih... pravo je osvježenje.
ostavite je dok vm ne dosadi