Pinky kako to da već kupujete sjedalice za auto?
Printable View
Pinky kako to da već kupujete sjedalice za auto?
ma ne kupujem, samo parim oči :lol:
Pinky mi imamo one iz adaxa Genius sjedalice grupa 1
evo da se i ja prijavim sa svojim podstanarima koji službeno dolaze, da citiram svog dr.-a : "sve od sredine 4.mjeseca je ok" :lol:
službeni termin 40 tjedana je 12.05., ali s duplićima naravno to ne bi tako išlo.
prvas trudnoća, ja 34 godine, sve totalno neplanirano (spremali smo se sa jednim jajnikom, dva mioma i polipom na operaciju, kad ono..... :-o )...sreće više nego pameti, čini mi se :mrgreen:
sad guramo 30 +3 i molimo boga da nas dočeka otoreno novo rodilište na merkuru.
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
maja.ks - 03.2011.
dragoness - 12.05.2011.
denny - 02.06. 2011.
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
vilenjak - 05.07.2011.
nina1 - 10.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
strumpfica - 27.08.2011.
dragoness dobro nam došla i još malo i mišeki su u naručju :zaljubljen::zaljubljen:
cureeeeeee ima li sta novog? evo ja se napokon skinula s utrića....
Ima! Sličim na nogometnu loptu! :lol:
Ali slatku nogometnu loptu! :mrgreen:
Ma guramo mi ko veliki, evo, 28. tjedan bez ikakvih problema! :-D
Samo stomak raaaaaaaassteeee i cure lupaju kud god stignu! :zaljubljen::zaljubljen:
Denny super ti napreduješ, volim čut kada netko nema problema, evo ja sam 23 tjedan isto bez ikakvih problema nadam se da će i tako ostati. Koje si godište ako nije tajna?
:klap: drage moje, kako je ovo lijepo čitati...
neka tako ostane do kraja :heart::heart:
stavila sam malo novih fotki u album, ako netko želi vidjet šaljem pass :heart::heart:
može meni!
ja sam toliko velika da je to strašno :lol:
dečki su jedan iza drugog smješteni tako da mi je trbuh preogromnih razmjera :-o mislim da ću se do kraja raspuknuti. to bu valjda nova metoda rađanja blizanaca :lol:
Zo pravi mali manekeni!!!! Kada ih gledam samo zamišljam kako će meni biti...jedva čekam!
zo decki su ti preprepremedeni i predivni! koje okice i kosica.............
a inbox ti je pun!
hvala na info, brišem....
i hvala na komplimentima :heart:
predivni su zo :heart:
mi smo vidjeli naše burekiće u petak. srolani su ko dva burekića lol
jedna bebica je skroz nisko, zgrčena, a druga je malo komodnija. nisu više skroz na kat, sad su ko neki 66 malo ukošeni, jedna glavica drugoj bebi na stomaku, glavice dolje, nogice gore. posteljica jedna sprijeda, jedna straga. ja zatvorena, cerviks 4.5 cm.
bebice su napredne, velike, u gornjoj granici "gabarita" za našu dob.
dobili smo još mjesec šetuckanja jer nam je nalaz dobar, nadam se da će tako i ostati.
veliki cmok od nas troje
ma kakvi, ne vidi se. pogotovo ova donja bebica, koju do sada dobro nismo ni vidjeli, a sad je bila u onom baš zgrčenom fetalnom položaju (zato sam ih i nazvala burekići - ko srolani lol)
slijedeći put je onaj anomaly scan, 3d, pa ćemo valjda bolje znat, ali dr je rekao da je velika šansa da nam spol donje bebe bude iznenađenje na porodu...
tebi su ipak drugačije "složene" pa možda budeš mogla štagod i vidjeti
i ja bi pass
jako vas je lijepo čitati!!!! <3
:klap::klap: za super bebice i odličan nalaz!!!!!
Šmrc, ja idem u petak i nadala sam se da ću vidjeti spol, a izgleda ništa.
Moram priznati da s obzirom kako sam na početku imala zbog krvarenja česte preglede (skoro svaki tjedan uzv), ova 4 tjedna tjedna je jako puno za dočekati.
je, 4 tjedna se čine ko 4 godine, ali zbilja nema potrebe češće ići, osim ako ima nekih problema.
želim i tebi odličan nalaz!
ZO, bebači su preslatki!!!!
Nekako, kad ih vidim tako slatke, kao da se zaborave sve neprospavane noći....
Evo mi se vratili s pregleda.
Sve je super i izgleda da ćemo dobiti dvije pišulje:heart::heart:.
Veličine im se poklapaju sa gestacijskom dobi, danas smo 17+6.
Ja sam skroz zatvorena, a smanjio mi je i dozu Duphastona na 2x1.
Tako mi ih je super gledat, ne mogu ih dočekati.
Jedna ja mahala rukicom, a druga se mrštila.:zaljubljen::zaljubljen:
super aneri:-D
mi isto slavimo jer smo se rijesili e coli,nalaz danas sterilan!!!
dvije curke joooj mrak!!! ali nije bas sigurno jos ili...?
a zasto duphaston?
ma bravo aneri!!!
ajme blago ti se, znaš spol... ja sam strašno nestrpljiva da saznam, a koje sam sreće neću ni drugi put saznati spol donjoj bebici. nadam se da ću gornjoj znati.
kako ti stoje? u kojem su položaju?
U biti jedna iznad druge, ali nekako malo u koso, a ovo sa spolom je i mene iznenadilo jer sam ja bila uvjerena da neće ništa vidjeti, ali ipak se malo ogradio, za jednu je 100% siguran, a za drugu malo manje.
Duphaston pijem, jer sam u 8.-om, pa opet u 12.-om tt krvarila zbog hematoma. Koristila sam Utrogestan od punkcije pa do prije dva tjedna, a sad me prebacio na Duphaston koji se nadam samo još do 20.-og tjedna.
meni je dr vec prosli put s 13 tt prognozirao spol al nije bio 100% pa se nadam da ce iduci cet.znati sigurno!
i ja sam imala hematom(i to 3 komada) i prokrvarila i bila u bolnici ali nisam dobila duphaston. s utrogestana sam se skinula prije tjedan dana...
Stvarno ne znam,ja nisam iz ZG, a moj dr koji mi vodi trudnoću kaže da je takva praksa u Petrovoj, a on je odlučio da tu praksu preuzme. Trenutno mi je s ovima lakše jer ne moram ništa odležavat i ništa ne curi, ali iskreno jedva čekam da me i s njih skine jer dosta mi je i mojih prirodnih hormona.
pa ja lezala u petrovoj i nisu mi to dali,ma nema veze,bitno je samo slusat doktore!
ja samm jos u soku sto vise ne stavljam utrice,stalno mislim da sam nesto zaboravila...:-)
A to ti apsolutno vjerujem, iako se čovjek s vremenom navikne, neopisivo je olakšanje kad ne moraš stalno nešto.:mrgreen:
Zna li tko kako je naša Tibi?
Ovdje je pisala tibi:
http://forum.roda.hr/threads/62021-K...77#post1840077
Post 665, od 12.03. Ušli su u 28.tj. Pozdrav svima.
hej drage moje hvala što mislite na nas :kiss:
evo mi smo malo doma do kraja ovog mjeseca i onda se vraćamo u bolnicu gdje ćemo ostati do kraja. I dalje sam na strogom mirovanju (krevet-wc), ali sve se to podnese za naše mrvice.
Kako vam je naša draga Beti javila u 28tt smo i sada lakše dišemo. Idemo sad dan po dan i nadamo se da ćemo uspjeti doći tamo negdje do 36tt.
ljubim vas sve i želim vam lijepe uredne trudnoće do kraja :heart:
Baš mi je drago da je sve ok, šta su ti radili serklažu?
Tibi baš mi je drago da si nam se javila
sretno dalje draga :heart::heart: