Jutro svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve današnje akcije,punkcije,transfere,folikulometrije,dobre nalaze.....
Printable View
Jutro svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve današnje akcije,punkcije,transfere,folikulometrije,dobre nalaze.....
prijavljujem betu...jučer sam je vadila 10dnt...102.9!!! moram opet ponovit u četvrtak, nadam se da će biti ok!!
svim čekalicama,pikalicama i dr. želim puno lijepih folikula, js, uspješnih transfera i krasnih beta!!!!
Maca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za bebicu...mora biti sve u redu, samo pozitiva, molim lijepo :)
Medena, neka Ti femara donese toliko željenu bebicu/e
Tantolina, ovakakv optimizam može donjeti samo debeleu crtu na testu i još deblju ß...samo tako do kraja !!!
A ja prijavljujem da u četvrtak idemo po naše dvije blastice:zaljubljen::zaljubljen:. Jako smo sretni i nadamo se da će nam ovaj put bar jedna ostat s nama.
Jedino što me muči je to što sam se negdje prehladila i počela ružno kašljati. Pijem sljezov čaj s medom, sirup protiv kašlja, ali sumnjam da ću do četvrtka uspjeti to riješiti.
Jel ima netko neki savjet možda kak da si što prije pomognem?
Pusa svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
Bab,baš si me razveselila sa blasticama!!!
Super!!!:klap::klap:
Puno~~~~~~~~~~~~~~~~~za mališane koje će vratiti mami!!!
medena, ~~~~~~~~~ za uspješan start. Mene je femara po drugi put jako ugodno iznenadila jer imamo već tri folikula skoro pa iste veličine na osmi dan (16 i 17) a u petak imam punkciju.
Svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Nora 77 čestitam!!!!
DANI, VITA22, AURORA SRETNO CURE!!!!!!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za blastice i da prehlada do četvrtka prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće i js
nora, čestitkeeee ~~~~~~~~~~~~~za duplanje!
nora77 čestitam!!!~~~~~~~~~~ za duplanje i školsku trudnoću!!
Bab, pp!
draga andream neka bude dobitni ovaj femarski pa ćeš imati idealnu dvogodišnju razliku među djecom:zaljubljen:
hvala svima na dobrim željicama i od srca za sve trudilice šaljem hrpu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pusica!
[QUOTE=ivica_k;1803919]čestitam na lijepoj beti i želim ti uredno duplanje i školsku trunoću...gdje ste to radili IMSI?radili smo IMSI u Adebaru Beč tj. Wiener Neustad po novom jer su se preselili, ne mogu uspoređivati jer mi je ovo prvi postupak, ali sam jako zadovoljna s dr Schutzom. vidjela sam da ste i vi gore pokušali. želim ti svu sreću svijeta i znam da ćeš isto dočekati svoju lijepu betu i školsku trudnoću. ...~~~~~~~~~~~~~
Počele su lijepe vijesti ovdje!!
Ja jučer odradila punkciju, dobili 5js. Još neznam šta će sa one dvije "viška",da li su dovoljno kvalitetne za zamrzavanje, ali niti nema veze jer mi neće trebati!!! :klap: Sad neka tulumare i sexaju se u labu, a ja ih nestrpljivo čekam da mi se vrate!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve što treba, čekalicama bete, čekalicama transfera, punkcije, prvih folikulometrija i naravno za macu2 za amnio!!
:-* svima! Sve će doći na svoje, ovaj put stvarno vjerujem!!! :heart:
Maca2 za amnio~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i hrabrost!!:heart:
Nora, čestitke i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo dupla!
Svima ostaloma kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god tko treba, da nekoga ne izostavim!
Kad već spominjemo femaru, a ja u svom prošlom postupku nisam baš pisala, evo da sad ukratko podijelim to s vama: Moja je reakcija bila više nego dobra, 12 folikula, 11dc punktirano 6js od čega 3 zrele i sve 3 oplođene, vraćene 3d, rezultat se vidi u potpisu i sad idemo u nove pobjede! Preporuka biologa je punkciju odraditi barem dan kasnije kako bi se, eventualno izbjegle nezrele stanice...
Sorry ako sam malo OT, samo sam htjela reći kako sam oduševljena femarom (mada za drugo i ne znam :lol:) i da svim femarkama želim barem upola takav uspjeh!
:* svima!
nora77 prekrasna vjest:-D
za sve čekalice puno pozitivnih vibrica
nora :-D čestitam! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje i još veće veselje!
Bab :-D za malene smrzliće i ogroman uspjeh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Grlo probaj malo špricat propolisom (imaš i bezalkoholni) + med i limun + ODMOR (jer to najviše pomaže)
Mare najdaraža ovih 5 boraca su najbolji i postat će nam mali istrijani u tren oka! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ludi i nezaboravni tulum u labu i veeeeeeeeliku betu :*
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršenu dvogodišnju razliku!
Neka nam je ova godina sretna suborke drage, iako smo u već u veljači, mene još pere osjećaj promjene i novih početaka :)
nora77 čestitam! Držin fige da se beta lijepo dupla i da ti T protekne mirno i školski :)
Bab ~~~~~~ za borce!
Cureeeeee evo upravo je dr zvao da dođemo po dječicu!!! Danas je 2dpt. Ništa nisam pitala, neznam koliko ih je, neznam ništa jer mi ionako nije bitno. Bez obzira na kvalitetu i start, ja sam sigurna da je ovaj put to prava stvar i da su to moja djeca!!!
Vibrajte za implantaciju i tetu betu!!
I kako sam zadnjih tjedan dana samo po 2minute na forumu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim dragim suborkama za sve što treba i neka nam je ova godina rekordna po uspjehu!!
Idemo po bebe!!! Ju piiiii! :sing: :-D:tele:
Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dječicu...sretno! :-D :-D :-D
Vidim da još nitko jutros nije skuhao kavicu:coffee:, pa evo onda jedne fine lagane, crne, bijele, nesice, čaja, kakaa...( limuna, meda i sirupa protiv kašlja za nas bolesne :( )što god volite - poslužite se.
Nora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje i jednu sretnu i zdrau trudnoću
tikki, želim ti ovaj put dobitni postupak i nemoj se zamarati relativno malim postocima. Ko kaže da baš Vi nećete biti "Ti" sretnici koji će još podebljati AIH statistiku.
Mare 157, bravo za voju dječicu...nadam se da će ostati s tobom svih 9 mjeseci. Kad imaš ET?
Andream, nek Vam femara donese bracu i/ili seku
i za sve ostale čekalice koječega šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab, draga, hvala na kavi. Šaljem ti ~~~~~~~~~za sutra!
Dragoj đurđi i 39+ čekalicama~~~~~~~~~~za lijepe bete.
mare157,~~~~~~~~~~za dječicu!
nora77, hvala ti;-)
mare157 :klap: i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ples u labosu
nora 77 čestitam :klap:
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za smrzliće :zaljubljen:
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za AIH ;-)
Ja odradila svoje, sutra mm ide dati sjeme pa se nadam uspješnom odrmzavanju i zagrijavanju , u petak ćemo valjda znati
i od mene puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za punkcije, transfere, folikulometrije, za poz. i velike bete , za prvi uzv
i ostalima za sto vam god treba :heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto, ja obavila uzv. Doktor je zadovoljan, kaže da je na 8 dc jedan folikul 16x13 i mislim da je endo. 6 (to mi se cini malo malo). Sve u svemu u petak je opet ultrazvuk :)
tikki, još će se endić podebljati. ne brini. meni je jučer na 8dc bio 8.
mare157, ~~~~~~~~~ za uspješan transfer.
Medena, ovo baš ne kužim: "Preporuka biologa je punkciju odraditi barem dan kasnije kako bi se, eventualno izbjegle nezrele stanice..."
Mislim da to baš nije tako jer treba napraviti jedinstveni tajming, meni je bio prošli puta isto na 11 dc ali su folikuli pobjegli u sat vremena, između UZV i planirane punkcije. Kod prirodnjaka i polustimuliranih je upravo velika mogućnost prekasnog punktiranja, ja sam oba slučaja iskusila na vlastitoj koži na žalost. Imala si super rezultat s femarom i nadam se da će ti biti dobitan (meni je uostalom bolji s femarom nego s više od 30 ampula menopura i supresijom).
mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje bebice
i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 super za dječicu :-D javi kako je prošlo!!
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~