LaraLana prvotno napisa
Što se tiče ovog drugog i socijalnog sam bila žrtva prijetnje od strane stručnog tima i ravnatelja jer je par roditelja stalo u obranu jedne mama koju su eto tako upozorili za dijete, pa su ju htjeli šikanirati iz grupe i onda sam ja i ostalih par dobili po nosu jer smo tobože stali u stranu mame i da se potrude dobiti pomoćnog radnika za njegu i skrb za skupinu bili prozvani da smo povrijedili prava djeteta (svako svoga jel) jer ih nismo kroz srpanj i kolovoz zbog organizacije rada dovodili u vrtić na njihovu inicijativu da tko može djecu doma ostavi jer se spajaju grupe i godišnjicu su, rekli da smo vlastitoj djeci uskratili socijalizaciju i igru s vršnjacima. A do tad sve ove godine je uvijek tako bilo i nitko ništa nikada nije spomenuo.....mojih oboje je tu išlo, sin još uvijek. I svima su nam tražili liječničke potvrde da djeca mogu u kolektiv jer nakon izostanka 45, odnosno 60 dana iz vrtića mogu otkazati ugovor.
Pa toliko o tome da tko bi i zbog čega zvao socijalnu.
Jer oni zbog većih problema ne zovu a kod nekih gdje ne trebaju zovu i prave se da rade posao kako treba.....ma moš si misliti.
Da skratim, na kraju su tu mamu ipak prijavili pa je socijalno uvidjelo da je vrtić napravio propust i povrijedio prava njenog djeteta i cijeli slučaj prijavio policiji gdje je sve otišlo na državno odvjetništvo.
Možda na kraju završe i na tv-u kao i ono sa selotejpom!