ajme ludilo, jeeeeeeeeeeeeee :-D:-D
cestitam slava !!
hocu i ja tako :-)
Printable View
ajme ludilo, jeeeeeeeeeeeeee :-D:-D
cestitam slava !!
hocu i ja tako :-)
slave77 čestitam! to je rađa!
tikki provjeri otpusno pismo. obično tamo piše koliko st.
Prima, i ja se nadam da će pisati na otpusnom pismu, danas ga nismo dobili (jer je subota) pa ćemo u ponedjeljak vidjeti. Uglavnom, zamolit ću MM da pita, ako ne piše u otpusnom pismu, sigurno ima u mom kartonu.
Slava čestitke!!!!
jooj hvala curke, sve vas ljubim :heart:
crvenkapice ti si sljedeća :)
tikki sritno ~~~~~~~~~~
Slava :-D :-D :-D ČESTITAM OD :heart: :-D
slava čestitam od :heart: na prekrasnoj beti.:klap::klap::klap:
Slave77 jesam ti rekla da si buduca trudnica ma cestitam jeeeeeeeee:-Dajmo crvekapice sada si ti na redu:love2: pa bi onda mogla brate i ja:mrgreen: joj sto volim kad ostajete trudne,ja nikakvih simptoma,stomak boli bas kao pred M :evil: ali ipak sam sretna Slave77 eto ti DUJE :angel:
ja juce i danas uopce apetita nemam, nista
jutros mi moj parfem zasmrdio, i onda parfem od moje nevjeste , nikad mi parfemi nisu smetali...
pospana sam cijeli dan ,
bubuljice su se pojavile a to moze biti i pms,
mokrim cesto, preko noci pogotovo
sta god to znacilo , eto....ja se nadam ...a mozda sam samo u prokletom pms-u :roll:
danas 9dpt
Slava, čestitam!!!!
Tikki, držim fige da se mrvice zadrže i da to bude jedna lijepa, školska trudnoća.
I jedno pitanje jer sam unaprijed u strahu od vikenda - rade li dr. punkciju i transfer preko vikenda?
Naime, jedan mi je AIH propao zbog vikenda (prošla ovulacija, ali već sam o tome pisala da neću opet gnjaviti), a jedan je ranije napravljen, također zbog vikenda.
Grozim se scenarija u kojem js "ostare" preko vikenda...
MASLINA1973 da, rade vikendom, nema odgode.
smeđe je krenulo :(
10dpt
meni danas 12dnt i nema nicega osim straha...a valjda cu se uspjet smirit nekako...
vjerovala ili ne, od 8 postupaka samo mi 1 nije bio za vikend.
zvali su me: evo one vikend žene lol
ako si u cita,nema nikakve veze. moj dobitni transfer je bio u nedilju.
slave bravo!!!!!!!!!!!!! super beta!!!!
kapice, i ja sam 9.dpt imala smeđe brljavljenje - implantacija.
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
Slave čestitke od srca:klap::klap:
Meni 15dnt nisam htjela radit test čisto iz obijesti a sutra vađenje bete, jučer svijetlo smeđi iscjedak nešto malo a sad pitanje - pošto je to 15dnt ili 32dc ima li smisla nadat se pošto menge nemaaaa
heeeelp!!1
Slava čestitam:-D
tikki sretno ~~~~~~~~~~
crvenkapice bit će sve u redu ~~~~~~~~~~
hvala cure od srca :heart:
pa naravno da ima smisla nadat se....meni je već 11dnt i to popodne test pokaza jako svijetlu drugu crticu....nisam mogla virovat šta vidim pa sam 12dnt isprobala čak 4 različita testa i svaki je potvrdio trudnoću....ajme kako možeš izdržat da ne piškiš test, svaka ti čast....držim fige ~~~~~~~~~~
hvala na poz. komentarima cure ali svaki put kad je bilo smeđe , dođe i menga i neg. beta :( i uvijek u isto vrijeme, 10dpt krene malkice smeđe itd.
tako da se nikako ne nadam i sva sam nikakva, ne vjerujem u implantaciju 10pt kod mene i gotovo, mada je slave i kod tebe bilo tako ja ne mogu mislit pozitivno . sike su vec ispuhane a to nije dobro ....
Nema crnih misli kapice samo pozitivaaa i dobre vibricee, sjetim se svoje prve trudnoće(missed ab u 11t) prvi znak je bio taj smeđi iscjedak a bio je tako obilan da sam se uplašila a eto bila trudnoća.
Hvala Slava na utjesi a imam neku averziju na te testove jer su uvik bili negativni kad sam se nadala i tako san odlučila da neću imat posla s njima8-) zato sad neznam šta bi od sebe i ludila. Sutra beta i amen
sissy, meni to jako miriši na trudnoću kod tebe! :-)
sissy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od :heart:
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 da se povuče i beta bude prekrasna!
Ja sam danas cijeli dan puna briga, cijelo vrijeme se bojim da će doć M (danas 29dc, a inače su mi ciklusi redoviti na 29dc) i plakala sam kao kišna godina prije... Nije me ni super vesel film oraspoložio. I sad sam negdje između dtraha i brige, makar nemam baš razloga, jer nema brljavljenja nikakvog, pomalo pogoji grč kao M (ali da je to bila M bila bi procurila još jutros nakon 1. grča). Baš sam se veselila kako sam u ovom postupku cool i smirena, kad danas drama :(
Nadam se da me loša volja pere zbog promjene vremena.... A o testu me strah ni razmišljati, a kamoli otić ga kupiti u apoteku...
Cure, hrabro mi budite, nije nam lako to čekanje...
smeđe je sve vise i vise :(
samo sam htjela ici u miru 12.5 betu vadit i ne da mi se,nisam ni to zasluzila :(
nemam srece...
morat cu je vadit ranije , ja bi i sutra isla ali nemam uputnicu
Samo mirno Kapice i u mene smeđitis još ali još se ne dam bedari, malo sam se izgrmila na ovog svog čisto onako reda radi i sad mi je bolje :-)
znam da nečemu dobrom služe ovi muški. Plakala i ja al se više ne sječam zbog čega u svakom slučaju dobro se malo ispuhat.
Vala ajme da si bar u pravu,neznam kako ću zaspat noćas a čekanje do nalaza isto,ima da svisnem. Cure samo hrabro!!!!
kapice i sissy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
a šumice evo i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jer su ove tvoje bile jaaako dobre
već se smješkam ~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme, sad mi dođe da vam se pridružim u strahovanju jer sam sigurna da ste TTTTTTrudne, pa poželim da vam budem u koži :)
Sissy sumnjiva si mi!
Sumskica bravo za hrabrost i betu za 8 dana (ja ne bi izdržala!) :o
Crvenkapice, ajde nek ti je samo neki mali zez od hematomića koji je skužio da se mora maknuti kako bi bebica nesmetano rasla!
Go ß go!
crvenkapice nema negativni misli samo pozitiva mi smo trudne dok beta ne kaze suprotno nemoj nesto oplakivat ,a da nisi sigurna da je gotovo od :heart:ti zelim ogromnu betu isto kao i sissy i sumskovoce cure mi smo sad trudne ,a imat cemo vremena kad plakat nadam se od srece ovako:lol:
tako se osjećam da bi se najradije zvekla tavom po glavi pa da se fino probudim sutra oko 13h s nalazom u ruci.
Hvala cure na podršci jer je ovo pakao iščekivanja. Svima šaljem ~~~~~~~~~~~
ja vjerujem u cuda kad se drugima događaju
ali da ce se meni desit cudo i ovo zavrsit na dobro ne vjerujem, i krv crvena je tu :-(
mi jednostavno nikad roditelji bit necemo :cry:
Crvenkapica77, nemoj tako ni pisati ni misliti. Znam da ti je teško i da je nakon toliko pokušaja svaka malodušnost itekako opravdana,a li sigurna sam da si u dobrim rukama i da će dr. P osmisliti put do vašega cilje. Drži se, draga.
Ima li itko iskustva (ili zna za takav primjer) s transferom u nedjelju na SD?
kapice, sissy, tikki, metkovka, suborke drage, ja sam danas gorko plakala i samo sam molila da se te tuge sjetim kad dodje sreca. Sve cemo se uvijek sjecat ovih suza,pogotovo kad radosnice dodju.
undefined
Crvenkapice kakvo je danas stanje?
Drage moje, na ekranu gledam nalaz od jutros gdje piše 454 IU/L!
Nisam nikad mislila da ću ovo napisati ... u stanju šoka sam :heart:
Sretno svima
Majoni, prekrasna beta, čestitkeeeeeeeeeeeeee (i čestitke i Vili ekipi):-D:-D
(javi na Odbrojavanju, pliz, ipak je tamo službena tema za čestitanja)