~~~~~~~ :heart:
Sretno!
Printable View
~~~~~~~ :heart:
Sretno!
Žalosno je da čovjek kod nas mora pribjegavati prijetnjama da bi ostvario neko svoje temeljno pravo. :(
Sretno i izbori se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Jao, Diči, držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Nekako se nadam da lijecnici ipak nisu povrsni u brizi za dijete nego samo u informiranju roditelja. Vjerojatno nalaz nije bio gotov ali nitko nista roditelju ne kaze i normalno da ludis. Osobno bih otisla na Zaraznu i trazila da provjere sto je s nalazom i svakako bih trazila razgovor s lijecnikom (ne sa specijalizantima). Kako je Petar?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Petra
~~~~~~~~~~~za brz oporavak i povratak kući!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok Diči, ima kakvih novosti, što kažu doktori, kako nam je Petar? Nadam se da ide na bolje i da je dobio do sada ispravnu terapiju... Držite nam se :heart:
Diči ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ne mogu ne komentirati - šalju nalaze poštom?????????
:cupakosu:
diči, kako je Petru?
~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Petru šaljemo vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mami strpljenja i snage
da blagdane provedete u svojem domu svi zajedno :heart:
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bok cure,nikako da se javim. svi smo na okupu pa ne stignem. nakon 20 dana mučenja svi smo doma. petar je pušten kući s tim da 20.3.dođemo na kontrolu i obavimo tamo i eeg. u otpusnom pismu kažu blaža upala mozga...za nalaze zovem poslije božića...idem sad naći kontakt dr.Sabola pa ćemo tamo.
Petar je inače super i to je najvažnije..moramo obaviti i MR, dali netko zna gdje se može preko uputnice...čula sam za polikliniku kod Maksimira...moram potražiti...hvala vam na vibricama...:)
Super vijesti! :heart:
Iz zarazne je stigao samo dio nalaza koji je potvrdio da virus herpesa nije znači 8 dana smo ga bezrazložno primali tri put dnevno...kaže dr.lehman da upala mozga prođe i sama od sebe...da neće tako malome djetetu još davati nikakvu terapiju za epilepsiju i da će nas ubaciti za MR ako se isprazni kojim slučajem koji termin...dobili smo neku klizmu za slučaj napada za doma...
Kod Maksimira ti je u Šulekovoj- Poliklinika Drinković, ja sam radila MR glave preko uputnice. Ne čeka se dugo, sad za djecu ne znam jer ih moraju uspavati ipak MR užasno buči i lupa.
diči, preko uputnice možeš u Sv. Roku, a mislim da i u Medikolu, samo ne znam da li su več dobili termine preko HZZO za 2013. Provjeri. Sretno!
Divno da ste doma, nadam se da će cijela priča što prije i što bezbolnije završiti :heart:
super, uživajte doma
Nadam se da će sve ostati dobro. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svaki cas sam otvarala da vidim jesu li dobre vijesti napisane. I evo ih. Pozdrav Petru.
Možeš u Medikolu na uputnicu. Ja sam ih danas zvala i rade MR i u anesteziji i postupak je slijedeći: ostaviš svoje i djetetove podatke,
što treba obavit i uzmu broj telefona. I onda doktorica koja vodi anesteziju javi termin. Rekli su da treba cca 3 tjedna da se javi termin i još
cca mjesec dana se čeka termin.Ja sam rekla da je nama bitno da ga obavimo do 01.04. a oni su rekli da do tada svakako bude.
A u Klaićevoj bi sa uspavljivanjem čekali 9 mjesec. Sretno.
Diči draga, prekrasne vijesti da ste doma!!!! Pusa za Petra, a tebi draga pusa i poseban zagrljaj! Držite nam se i uživajte :heart:
Glavno da je Petar dobro i da ste doma!!!
Evo, vidim da cure imaju i inform.za MR.
Puno smo mislili na vas svi ovdje :)
drago mi je da ste doma i nadam se da je SVE loše iza vas.