Ljubilica, jesi pišnila testić?
Svima šaljem puno ~~~~~~~~ . Nadam se da će nam se posrećiti s ovim odbrojavanjem :-)
Printable View
Ljubilica, jesi pišnila testić?
Svima šaljem puno ~~~~~~~~ . Nadam se da će nam se posrećiti s ovim odbrojavanjem :-)
Ljubilica znaš da su o simptomima napisana stranice i stranice na forumu i da je kod svakog i svaki put drugačije. Uopće ne treba misliti o tome (a ja i dok ovo pišem slušam svoje tijelo ima li igdje išta:lol:)
Pozitivan stav!!!
lulu-mama nisam pišnula, iako me bubekica opskrbila, ne mogu propast sve i da hoću :lol:
bumo vidjeli ostatak dana iako je i ovo napredak...
ako ju i dobijem, bit će zadnja... idući ciklus će bit dobitan, na ovaj ili onaj način
ljubi :fige: da ne dođeeee..stvarno nam je potrebno novo odbrojavanje!
alef kakvo je stanje kod tebe?
vatra i mucica u ovaj mj ne polažem nade, zapravo sve mi je tako ravno i to mi je tako dobroooo, napokon sam to postigla, na dobrom sam putu..jer sam zapravo bila zadnjih mjeseci previše opterećena..sad se pokušavam orjentirati na neke druge stvari. Ali to ne znači da odustajem..:alexis:
1dc... Ovo je sad 18 mjesec od kako radimo na drugom i 13 od biokemijske...
alef draga drži se...samo glavu gore, nemoj se predati..bit će, mora!:love2:
Ma upravo to! Treba se opustiti. Doživjeti taj period PZ kao čarobno razdoblje pokušavanja. A ne kao na nekoj tekmi: sad će, sad će... .Gol! Nije gol!
I piškanje (LH ili testića) samo kao dio tog razdoblja. I svaku novi M kao priliku za novi pokušaj.
Ali jesu. Skoro posve isti. Zezaju, zezaju ti simptomi.
Imaš li metalni okus? Da li pod kožom na grudima vidiš prilično plave žile, ja sam ih sebi nazivala, da mi nabujale rijeke teku pod kožom, baš su bile vidljive, samo jako vidljive, ništa različito na dodir? A slina, da li se više stvara? Naravno da su svi simptomi individualni, ali možda ...:heart:
upravo sam procurila :-(
sutra 2dc
čim mene jako tjera na wc (velika nužda) znam šta je posrijedi
al beti3 da, jako mi se stvara slina u ustima
ljubilica imas jedan hug od haverke po danu ciklusa... Iduci otvaramo dvostruko odbrojavanje, ok?
Sto se simptoma tice, ja rijetko, ali zaista rijetko (dva puta godisnje) imam glavobolju dan pred M. Od ostalih simptoma, desetak mjeseci prije trudnoce i nakon poroda uglavnom sam koji dan pred M imala spotting. U zadnje vrijeme ga nema. Dakle, kako nemam simptoma pred M, ne mogu ih pripisati ni trudnoci.
Moji prvi trudnicki simptomi bili su izostanak spottinga, i ucestalo podrigivanje, mislim vec od 22-23 dc. Oba puta. I taj neki osjecaj. Bas sam znala da sam trudna...Nisam imala takvih laznih intuicija u 2,5 godine ukupnih pokusaja
Ljubi bas sam se ponadala.. al ovo je zadnja, do sljedece godine si mirna s kupnjom ulozaka :)
sad odem na wc, obrišem se i nema ništa?!?!?!
sad kad pljusne.....
alef it s a deal!!!!!!!!
beilana i ja sam se čak malo ponadala, a kaj ću.. i sama znaš kak je
Ljubi možda ni nije menga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure jel koja možda ima viška lh testića za prodat, dugo mi je čekat da dođu .
ljubia baš te zeza..:voodoo:
Ljubi - jako se nadam da je to lažna M! Pa daj napravi test. Znam tvoj bojkot testiranja, ali... :fige:
Je, tak je i mojoj prijateljici. U dve T...samo spoting umjesto M. Tad se nije trudila ostati T, pa joj je vijest o T došlo kao iznenađenje :lol:
ljubilica :fige: za lijepo iznenađenje od dvije crte!
Ljubilice za plus festu ~~~~~
zar vi mislite da je to moguće???? sad kad sam se obrisala (sorry na opisu) bile su cca 3 smeđkaste žilice...
meni inače vještica krene odmah, ovo sad je možda posljedica od stimulacije. inače, cicke su mi skroz "prazne", inače bi ispadale iz grudnjaka
vidjet ćemo šta će me iznenaditi ujutro
al znači puno kad mi tako vibrate i mislite na mene :kiss:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i držim fige za +
ljubi daj pročitaj prvi stih svog potpisa!
Osim toga, bilo bi lijepo da se sve ovdje izredate s odbrojavanjima, dok ponovno i ja ne dođem na listu, a to će nadam se biti vrlo brzo :)
cure svima kolektivno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vas sad ne nabrajam jer ču nenamjerno nekoga izostaviti,ja sam jiš u euforiji od jutra kad sam vidla svoga hopsiča ili hopsicu kolko skače i maše rukicama da sam se sva rastopila! predivan osječaj!
no neču više pisati o sebi jer ču dobiti po guzi!
puse svima!
Ljubi ~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag za +
Tina :zaljubljen: uživaj u svojoj bebici :*
Ljubi da te iznenadi jedan + , od srca ti želim.
Lulu mama hvala, naručila sam si njuškala, one su brzo tu.
Ja se počastila s novom frizurom.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~ :fige: da te iznenadi jedan +
Jutro!
Ja se digla u pola 8 i pravim današnji ručak, jer idem na sprovod u 12h..Jutros me toliko pritiskao lijevi jajnik, kao da je nešto naslonjeno na njemu..i opet sam jučer bila zivcana, kao da neka hulja uđe u mene, ne znam jel i vama tako bude i to iz čista mira (je*bem ti PMS), al brzo je prošlo uz dobro društvo, iće i piće..:trep:
ljubi~~~~~~~~~~~~~ i :fige::fige:
tina :-D za hopsača ili hopsicu!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutrooo !
Ljubi ima li kakvih novosti ?
Jutro,pošto sam boravila tu s vama i lijepo se družila došla sam poželjeti puno uspjeha i zavibrat za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!( da ne mislite da sam vas zaboravila)
Jel to nama ljubilica piški danas?Aj javiiii se!Znaš da su bubekičini testiči hiper sensitiv,i ja si čuvam onog za svoje prvo pišanje tam za koji dan!:pivo:
Držim fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem!
Jutro
Ma vjestica curi ko iz kabla :grrr: Cak me i boli.
Doduse, doma imamo radove pa sam se sinoc dodatno "ubila" od posla. I tako ce biti jos par dana
LISTA ZA 23.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ODBROJAVALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Ajme liste, koja zalost !!!!
Nek ovo proljece nesto i ucini :fige:
Ljubilica, kakva je situacija? (ah, sad vidim poruku)
Nema nam danas nikog u gornjem domu :-(
Vucica, i ja svaki PMS proživim kao da me vrag obuzme. Ne prepoznajem samu sebe. Najgore je kad traje danima, nikad prestati ta živčanoća. Srećom, za svoje i tuđe dobro, imam dosta dobru kontrolu,ali mi se zalome ispadi :mrgreen:
Pozdrav svima!!
Koliko se tu stvari promijenilo u ovo kratko vrijeme što se nisam javljala. Baš fale Muma, Bubi, Jejja i ostale cure koje su se redovno javljale. Sad ih malo škicnem na potpomognutoj, čisto jer želim ostati u tijeku. Istina, kada sam došla na ovaj pdf nisam mislila da će se toliko pričati o postupcima, ali mi nije smetalo, čak štoviše, nekoga vraga sam i naučila. U svakom slučaju, cure javite se i ovdje s vremena na vrijeme.
A što se mene tiče, ovaj ciklus će biti nula bodova. Pao keks na 10 DC, a onda od 11 DC do 15 DC ne da nije bilo keksa, nego uopće nije bilo nikakve komunikacije između mene i MM, obzirom da smo se jaaaaako posvađali:twisted: Od jucer, ljubav opet cvate....:zaljubljen: Tako da vibram svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~
I da ne zaboravim Lulu-mama bravo za vođenje liste!:klap:
Tina 29 bravo za veselog bebača/bebačicu!
Oh *****u Peony! Morate uvesti neko pravilo: ljutit se smije u vrijeme O najduže 12 sati :lol:
Super ideja, lulu!
Da stvar bude gora prva dva dana sam se ljutila iz razloga zbog kojeg je izbila svađa, a druga dva dana sam bila bijesna jer smo profulali O!:lol:
Meni se čini da ste vas dvoje trvde glave :mrgreen:
uffff koliko je bilo tako glupih situacija :evil:... čak sam otišla u boravak spavati da ne budem blizu njega a sluzi u izobilju, al bijes je bio jači :lol: