I meni žao Frka, još da sam bliže nekako bi se organizarala, ako budete slučajno išli na Krk javi se
Printable View
Tsunami i ja stižemo!
Nista od mene, prehlada na maximum.. uzivajte :)
Ja sam vas mislila iznenadit s lijepim vijestima ali nista jos...
A možda nas iznenadiš pa dođeš ;-)
E cure, žene, sretan vam dan žena, nažalost ne mogu na ovu kavu, prehlada jaka, valjda neće gripa jer drugi tjedan imamo inseminaciju pa moram ozdraviti. Možda se upoznamo u čekaonici, uživajte
Tigrical :-*
Na žalost izgleda da je prehlada poharala svekoliko pučanstvo. Uglavnom kavica u manjem broju, ali standardno super, a imali smo i goste iz Zagreba :klap:
1. Frka + NM + mala N :zaljubljen:
2. phiphy
3. Argente + mali D :zaljubljen:
4. Nina32 + mali V čistač :zaljubljen:
5. kameleon
6. Lucija83
7. Sara38
8. red pepper
9. cranky
tigrice, samo se ti igraj, vidi kako je cranky ispekla zanat - ovaj put bez greške!
Arđo, cranky ima dobru taktiku :lol:
kavica za 10,kao i uvijek!! :-D
tigrical :-*
Molim, a o kolačima ni k? :mrgreen:
:oops: kolači su bili fantasični!! :mljac:
i bebači preslatki :zaljubljen:
:bye:
drago mi je da sam neke opet vidjela, a neke upoznala!
tigricel, žao mi je što nas nisi iznenadila...
Riječanke, you rock :rock:
❤
Falite mi!!!! A nikako da stignem na kavicu!! Pozz svima iz Istre! :-*
Ok, znači sljedeći datum je 12.04., a mjesto ćemo/ćete u hodu. Možda bude lijepo vrijeme već za terasu ;-)
A ni onda me nema... :-(
Ima li zainteresiranih za Šetnju 22.3.?
Ima kameleon, ja još nisam 100% (pp-am ti zašto). Nekako mi smrdi da će RI ove godine podbaciti pa bi bio red da nam istarska čerga osvjetla obraz!!
vatra??? Jaaaavi seee! Vidimo metropolu, malo osunčamo lice, prošetamo noge i vidimo/upoznamo nove klince i klinceze naših forumaša/ica! Predivno iskustvo!
Ajde curke na šetnju! Lakše je od punkcije!
A imam vec dvije obaveze te subote, i jos moram između njih odabrati.. A najrađe bi na setnju.. :-(
Pa vartice, evo ti dobar razlog, otkazes obje i nitko se ne ljuti :mrgreen:
Mi koje ne možemo šetati dat ćemo podršku našim suborkama i odšetat do bočarije na Kozali:mrgreen:
Dakle, subota 22.03. u koliko? Hocemo jutarnju kafu/radler?!
I'm in. Jel može 11h?
Meni paše 11. Ko' bi reko' da ću još temu dizat...ali rukovodim se tradicijom dva dana nakon i rađaonu!!!
bocarija na kozali? ugnjavim muza da me dostavi i pokupi, najvjerojatnije sam in..
A hebo vas ne ujutro :-( ne ujutro :-( ne mogu nikako.
Ja mislila da će bit popodne :-(
Ja bi mozda isto da nije ujutro.gdje je uopce bocarija?ne poznam kozalu..
Evo party beakera...je li netko pogledao prognozu za subotu? Neće nam baš biti ok u boćariji...
Nisam gledala jer mi je Nina32 rekla da ce bit sasvim o.k., mozda malo oblacno...
Šta onda? Ujutro ili popodne?
Kad popodne ti pase? Da nije prekasno bas...pa ajmo neku sredinu...
Ako ćete ujutro eto i mene.
Tigrice, ipak će bit ovan :)
Di je točno boćarija?
Prije groblja, tocno preko puta djecjeg parkica koji je uz glavnu cestu a preko puta Brodokomerca. Jasno?