naša prva bebica,princeza i šefica stiže 8.8.2013 :heart: :-D:klap::zaljubljen::zaljubljen:
Printable View
naša prva bebica,princeza i šefica stiže 8.8.2013 :heart: :-D:klap::zaljubljen::zaljubljen:
22.9.2013 stize nam treci decko...uf sami muski oko mene...ha,ha,ha cak nam je i pas muski.Da sam znala da cu biti jedino zensko u kuci bar sam na to mogla utjecati pri izboru :lol::lol::lol:
Mi cekamo trecu bebicu.. Imamo dva sina, trece se jos ne zna... Mislim da ce biti kao kod renchy
Termin 25/10/2013
Ma nek su nam oni zivi i zdravi,bilo to curice il decki...ima tu i prednosti...moci ce nogomet igrati bez mene :lol: !
Curka bi trebala stići 14.5. sad.Svaki čas,svaki čas. :-)
Nama je termin 7.12. po UZV, al neće tada biti 10000% Brijem/ i navijam / oko 13.12. ~ tad nam je 5.godišnjica braka :zaljubljen:
Imamo dečka...ali i sada želimo dečka :-)
Nama stiže prva bebica 22.10.2013. :zaljubljen:
Dragi bi curicu, meni je svejedno.
Valjda ćemo saznati kroz 2, 3 tjedna što nam donosi roda :-)
Rodila 21.03 prekrasnu curu...termin bio 01.04 (ali pošto je bio planiran carski,onda ranije) :-D
Čestitam na curici!
Hvala :) i tebi uskoro stiže cura :)
Da, polako koračamo kraju... :-D
Mi očekujemo svoju prvu i dugo željenu curku 8.9.2013. :zaljubljen:
Prva beba trebala bi stići 20.12.2013.!! :-D
Cestitam Pasha to je najbitnije nek je zivo i zdravo :-D
3.12. 13. drugi bebač!!! ne znamo spol!!
Nekad u 11...a datum varira od 11.11. do 23.11. :) A ja već sad kao pred porod 8-)
Antonio se rodio 21.05.
Nas decko je stigao danas1.6.dan prije termina:D
mi smo danas saznali da imamo dečkića :zaljubljen:
doktor je stručno objasnio da je morfološki sve kak spada i da nema šanse da nije muški.
OT bili smo na 4D i uopće mi nije tak super kak neke mame pišu na forumu
05.07. stiže dečec ,seka ga nestrpljivo čeka:-)
gizolito evo mi danas saznali da isto čekamo dečka :zaljubljen: koji bi trebao stiči 15.10.2013.
i to isto na 4d,nisam pretjerano oduševljena,ono ok je ali nije ništa posebno,jadan moj muž jedva da je skužio išta!!!
10.9. Leona stize
princeza stigla 27.5
Pozdrav,
očekivani termin 2.10.2013. - braco!
Moze mala pomoc,termin mi je bio jucer i danas bila na kontroli sve ok(prst otvorena do glavice i ovoja,ctg uredan).
E mene zanima nakon kolko prenesenih dana trudnoce induciraju porod u petrovoj?
Od 38 do 42 tt smatra se porod u terminu. Tek nakon 42tt je prenašanje. U Petrovoj induciraju porod tek nakon 42 tt ako je sve u redu a beba još ne želi van. Iako u većini slučajeva do 42tt već veliki broj žena rodi.
Ko da citiram Nanimira
Datum varira od 11.11. do 23.11. Samo se duboko nadam happy endu.:love2:
Meni je danas termin, ali niš se ne događa
Bila kod dr.,kaže da se sve smekšalo i da bi moglo uskoro,a nakon kaj sam napisala da se niš ne događa počelo me stezat,trbuh tvrd i bebač nemiran.Još uvijek me steže ali malo manje. :cekam:
Ja još uvijek čekam.......Danas 40+2, ogromna sam,ne znam gdje bi sa sobom,a sa druge strane me frka aaaaaa..............
Saf oće li to ?!
Evo, ja nova i imam još puuuuuno, puuuuno do svog termina.... Čekamo 26.01.2014. :-D
Prva beba bi trebala stići 01.12.2013 a kad će vidjet ćemo :-D:heart: