:heart:
Printable View
....gledajući teletabise počeli smo sa "jedaaaaan....dvaaaaaaa...triiii....četiiriiiiiii .."..-i polako ga ja i MM počeli učiti brojiti do 5..kad ono jučer počne Karlo iz čista mira sam: " jedaaaaaaaaaaaaaaaa............daaaaaaaaaa.......t iiiiiiiiiiiiiii........ceeeetiiiiiiiii......peeeee ee...." :shock: :mrgreen: ..-pitala ga iznenađena kao da ponovi a on: "..jedaaaaaaaaa.......tiiiiiiiiii.......-PEEEEEEE!!!",heh malo skratio..al-eto
:love: :heart:
...ma samo bi me zanimalo-gdje se mi možemo ubaciti u one topice tj. grupe tipa "zimsko-proljetne" ili "jesensko-ljetne" bebe i sl.???malo sam cackala ali ne iscackah. :?
zimsko proljetne 2004 / 2005
ja sam mislila da su zim.-prolj. 2004/2005 jer je Karlo gotovo godinu mlađi od naših zapedića :/
ALI dobro došli! :love:
Ma, super mi je Karlo. Ja ću vas pratiti ma gdje bili :love:, ali mislim da će ti tamo ipak biti zanimljivije i interaktivnije...
ovdje sam ja mislila, jer su oni Karlov uzraast:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=32872
..ahaaaaaa.idem ja onda na taj link od WM..pozdravi mi sve tamo... :mrgreen: :love: -fala WM!
al karlo je 2004.godiste! meni je logicnije da ide na zimsko proljetne 04/05
pa to sam i ja mislila(možda sam se pogrešno izrazila :mrgreen: )
daphne, dobro smo rekle obje, smao je LeeLoo otišla na zim.prolj. 2003-2004 pa me zbunila :P
aha... ok.. :love:
.....evo i nas,da se samo malo javimo...-super smo i dalje..počeli smo brbljati sto na sat...spajamo po dvije riječi bez problema npr. zuti muuun ( žuti limun)....ceeena aguka ( crvena jabuka).....daaaaaa piiiiraaaa mamaaaa ( daj krumpira maaamaaaa :lol: )...daaaa piiiiiiiiii ( daaaaj pitiiii)..... :D ..- i tako,imamo oko 15 kg,malo više.....evo baš jučer smo i Karlu napravili njegov prvi pasoš :heart: ..-pa budemo uskoro malo na snijeg......papati volimo i dalje....iako još biramo pšto ćemo jesti..-kekse bi jeli dan i noć.....-noniće i dalje vrti oko malih prstića.. a i mamu i tatu... he he..-ma neka,neka.....-mama je i dalje s Karlom doma i bit će još neko vrijeme..( odoh ja na neplaćeni dopust..)....-ovih dana nam je top tema piljenje drva jer nono ispred kuće s pilom pili drva pa smo svi fascinirani tim čudom tehnike.... :) ..-i tako...-javimo se opet uskoro u ovaj " naš" topic......-...naravno još nam neizmjerno fale naši dragi kumovi a Karlitu posebno mala Laurica..smrc. :cry: ..
pozdravic. :heart:
A ja se svako malo sjetim kako Karlo kaze Dooodiiiiii dooooodiiiiii (s onog topica o Istri) :)
Super brblja :D
Pusa za malu pricalicu :heart:
Lelloo, puse Karlu :heart: !
Uvijek se raznježim kad vas čitam.
:love: :*
....citam..citam.....i cudan me osjećaj prolazi....Karlo je posebno bio vezan za Lauru..među njima je samo 3 dana...cim smo ga dobili odmah smo se poveselili kako cemo zajedno raditi feste za rođendane.....Quote:
Originally Posted by † Virgo30
:( :heart:
:cry: :cry: :cry:Quote:
Originally Posted by LeeLoo
LeeLoo, :love2:
LeeLoo :heart:
LeeLoo, što reći... Suosjećam najiskrenije :cry:.
A joj :cry:
:cry: :heart:
Žao mi je :cry: :love2:
..mali raport..eto,bili s Karlom po prvi put na snijegu i bio je oduševljen..uglavnom.. :oops: ..-kad se približila ura od spavanja tako je cendrao da su nas svi austrijanci gledali.. :mrgreen: ..ali sve u svemu bio je super..trčkarao je za alpskim kravama sve u 16. :mrgreen: ...... :saint:
p.s. zgoda prvog dana i prve ure..ono bijeeeeeela padina sve oko nas bijeeeeelo i veeeedro nebo.. a Kalro kamo on?.....pa u najveću kaljužinu i čačkat ralicu koja se odmarala uz cestu...-... i stalno joj je tepao " begeeeee,begeeeeeee,baaaaaageeeeeeeeeee.."....a shto mogu-dijete voli bagere... :*
.....šetamo mi danas i naravno stali uz ogradu promatrati bager kako trpa kamenje u kamion......radnika ko' u priči i onda nam nakon nekog vremena priđe jedan stariji radnik i nešto brblja s Karlom ,pohvali ga kako je dobar ( :) ) i pita mene da ako je to moj sin..-ja odgovorim potvrdno na što on prokomentira:"da.....vidi se..jako vam sliči-pravi mamin sin!".. he he..a što ću kad je Karlo plavokos na mamu... :mrgreen: ..... :love: ..... :saint: .....
Joj, što neko gušta na snježnim padinama :love:...
joj LeeLoo, moramo brzo jednu kavicu organizirati....
pusa karlu :*
i nama se ovo često događa :)Quote:
Originally Posted by LeeLoo
pusa maminom sinu :*
..eto-danas točno godinu dana da smo odaslali naše molbe po Hrvatskoj.... :mrgreen: :love:
...i razmišljamo o slijedećoj..polako.... :mrgreen: :love:
Nadam se da ce vam uspjeti jos bar dvoje :saint:
..auuuuuuu..... :lol: .....MM bi riknuo da dobijemo još dva živaca kao što je Karlo..a i ja....-he he sala,sala.Samo neka.jedno barem...ili jedna,ispravnije,ali nije nužno. :roll:Quote:
Originally Posted by gejsha
Ma znsh kak se kaze jedno ko nijedno dvoje ko jedno a 3 ko dvoje :mrgreen:
...he he,prvi put cujem.Izrecitirat cu to MMu. :*
Kad ih je vishe lakshe je "zabavljaju" se medjusobno znaci ne trcis ti za njima vec trče jedno za drugim 8)
Pa pravi mamin sin :love:
Karlu :heart:
..eto da malo apdejtamo post..-he he,i dalje je sve 5!..Karlo je zadnjih tjedana zivnuo za poludit..vjerojatno ovo proljeće djeluje na njega-pici sto na sat-kao ona tasmanijska neman....-a što li ga brbljaaaaaa..mraaak--ponavlja sve kao papigica pa smo već svi počeli paziti što i kako govorimo...malo zezamo mamu oko hranjenja ali to nas bude valjda prošlo..imamo u vrtu novu ljuljačku i pravi pravcati pješčanik pa čeprkamo u njemu po cijele dane--pijeska posvuda!..eto,zadnja dva dana baš učimo pjesmicu od teletabisa napamet..onu "blistaj blistaj zvjezdo mala....."..a svaku večer zadivljujuće gledamo zvijezde i mjesec kojemu šaljemo bačine i mašemo.....he he mama ga pokušava poučiti o onoj najsjajnijoj zvijezdi koja bliješti pa on sam već mrmlja da je to " veneaaaaa"..... :lol: .....sva robica od lani nam je odavna prekratka tako da smo polako već i obnovili odjevni fond......u ulici je glavna atrakcija-stane na terasu i sve susjede koje rade u vrtu zaziva njihovim imenima,doduše još malo onako nezgrapno ali da se naslutiti koga zove he he :) .....najviše volimo šetati uz more i trčati,samo što sada to nije onako trčanje reda radi-nego već pravi galop,čovjek se malo i umori...hi hi.....zadnji tjedan je fasciniran-klima uređajima..imamo ju doma i stalno odlazi do nje i maše joj "pa-pa klima,papa klima..".....i tako,kamo god dođemo-maše klimama.... :lol: 8) .....a i jako voli sjediti u tatinom ili maminom autu pa voziti-kud god krenemo stalno idemo-za Pulu..a sve nam ide u Pulu..he he -i kad se tuširamo pa jel' ovaaaaj kakica odlazi--a kamo odlazi?..ma u Puuuluuuuuu ... :lol: ..i to "l" izgovara onako tanano,tanko. he he.
ma eto,ja samo malo..čisto da se javimo-budemo se javili opet jer je mama stalno tu-inače mama je već odavno trebala opet početi raditi ali je u dogovoru s tatom-ostala doma do devetog mjeseca,tj. do nove šk. godine ( na neplaćenom)-tako da čim više bude doma i skuplja snagu za trčkaranje za Karlom..ili kako ga cio zove " Karlinjo"...pusa svima!!! :love: :heart: