Hahah odlično. Ali da, ako ce ovo biti dobitan ciklus onda sam vec i trudna Hehe
Printable View
Hahah odlično. Ali da, ako ce ovo biti dobitan ciklus onda sam vec i trudna Hehe
Čitam i ja, pisem malo manje; ili sam na poslu pa ne mogu ili sam doma pa ne mogu bas jer imam hopsalivu oko sebe ili sam vani pa isto ne mogu bas. :D
Pa ne vidim zasto nebi bio... :) mozes ti sumnjati koliko god hoces,kad tad ce te zeznuti i ugnijezditi se a ja bas ne vidim zasto to nebi bilo bas sad...
Sarasvati samo ti hopsaj...imati ces vremena 9mj. Tipkati do mile volje... :)
Ja sam tu, kuci... Pratim Non stop.
Kud god ja moj mob me prati i Vice za mnom da ga neostavljam jer ima nesto novo.... Hahaha ja opće ne koristim računalo, mob mi je spas... Moja bebica :) dok nedode zamjena...
Giovi je bas nastrojena da svi dobijemo +, naravno svi i navijamo za to... Ali ona je glas za sve nas...:)
Neki simptom: iscjedak onak rastezljivo gaćice mokre... Nemoguce da je ovulacija ( bar po mom proračunu bila je i hopsalu smo) sta ne sad neznam..
Meni je jucer bio gusci bijeli...nije rastezljiv...A bas da ti je O u ovo vrijeme,jakoooo teskoooo...mozda je tvoj embrij kihnuo pa ti to to... :D
A da,pa jedino sta i mozemo raditi dok iscekujemo je nadati se i zamisljati da je vec tu samo je prerano da znamo... bolje to nego da se stresiramo...:)
Cure, cuje li se tko sa Ives? Jagodice ti?
Cesto pomislim na nju, pitam se kako je... nedostaje na odbrojavanjima, vec je bas dugo nema.
Da baš sam i ja o Ives razmišljala.
Meni izgleda spoting krenuo. Nisam sigurna. Sad sam stavila dnevni, jer se na gaćicam baš ne kuži.
Drage moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Niste same. I ja vas skicam kad stignem. Inace jel tko imao kakvu bol sa strane u stomaku na pocetku trudnoce? Ne klasicna pol pred m nego neka tupa koja se povremeno pojavljuje? Bas cudno.
Uff žgaravica .... :( :/ :/
Natalie mi smo ti imale sve moguce bolove... :D :D
Ali jos nismo saznale uzrok... :)
Nivesa soda bikarbona kao pomaze...ali ne znam jel steti...
Hajahahahahhahahahahahaahhahahahahahah krepat cu!!!!
Čitala sam da soda i par kapi limuna i popila ja to al nema pomaka....:) mozda je prerano za dijagnozu, mozd još nije dijelovalo...
Limun je kiseli pa mi po nekoj logici moze samo pogorsati zgaravicu. Ali nisam ja bas na cvrstim nogama sto se zgaravice tice tako da ces morati pricekati nekog strucnijeg... :)
Neznam ja tak kazu sto sam čitala, nikad prije nisam imala žgaravicu a zadnji mjesec dana za popizditi...
A sad nikog nem osim nas dve...:)
Padobranka :mrgreen: mene od zgaravice (cir) spasava po par zlica meda svakih sat-dva.
Zlicica sode provjereno djeluje
Uh ja samo sto se nekupam u medu, nemogu ga još i jesti...
Inače imamo pčelice i moreeee meda :D :)
Al ako ce pomoći zalit cu malo i unutra...,
Curke ko sutra piski onda? Za Chiaru znam, ima li tko jos?
Ja ja ja...:)
Ja ne, a i ne budem, spoting stigo, tak me frče u jajniku i baš sam jadna.
Giovi sam da ti velim da je meni CB pokazao sjenu dva dana prije ocekivane M ;)
Ja bi sutra trebala dobiti m al nemam nikakve naznake da cu dobiti. Al rekoh necu. Mada mi je i zadnji put kasnila pa nista. Ostajem cvrst karakter
Mami da mi stare koke pisnemo sutra pa pokazemo svima da nismo za penziju?
Sretno svima sutra :ghug:
Nekako mi se cini da i ja sa mojim 28 dc se mogu samo nadati. A sto je nevjerojatno kako priroda cini svoje. Bez obzira sto se osjecam i psihicki i fizicki puno mladom izgleda da su me godine stigle. I vjerojatno je tako jer je iza mene brzo zacece i trudnoca. A sad jednostavno ne ide.
Cure onda sretno sutra, odmah javljajte rezultat :) Zelim vam svima plusice Hehe
Mami - spoting vec na 18.dc? Jel ti inace tako rano dođe?
Natalie - pisni i ti jedan sutra... dok nema menge sve je moguce :) Sretno!!
Mami mozda je to implatacijsko? :)
Cure piskalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusice!
:heart:
Prenjet cu joj pozdrave. Izbjegava forume i google. Znas ono...sto vise citas to vise simptoma imas
[emoji4]
Chiara, ~~~~~~~, sutra!! Nisam pohvatala tko jos sutra piški. :)
Sutra sam u Grazu i navecer kad virnem, nadam se lijepim vijestima!
Sara uživaj!
:fige::fige::fige::fige::Ja poranila a tu jos nikakvih vijesti. Saljem dobre vibre
Jutroooo!
Kavica!
Ajmo piškalice!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~