I kod mene jutros maaali spottingić...Stiže M.
Ajmo dalje.
Printable View
I kod mene jutros maaali spottingić...Stiže M.
Ajmo dalje.
Giovi ja nemam nista pametno za reci, poslje prošlog mjeseca neču da razmisljam sto i kako i zasto? bila sam u depri 7 dana sigurno, ali vratili smo se u akciju, marljivo radimo svaki drugi dan, nekad ujutro nekad navecer.....odustala sam od citanja razno raznih iskustava...samo se optercujem...imam brdo posla oko kuce,cvijeca, u basci, kod mojih zujki.....svega tako da LOVEEEE proljeće <3 <3 <3 <3
poz svima i da evo sluzim podnevnu kavicu,...
ljubicice sretno...
Mi krećemo u 14. ili 15. ciklus pokušavanja, iskreno ne znam točno...
Znači, moja nada da će sve ići prirodno i da je samo potrebno čekati, svake sekunde je sve manja...Ovo je sad već ozbiljno vrijeme pokušavanja.
Nisam tužna, nisam ljuta, samo sam itekako odlučna da obavim sve što trebam i da saznam što je i zašto je problem, i da se taj problem riješi...Još imam fore do 6.mjeseca mozak na pašu..A onda krećemo i iskreno - veselim se.
Očekivala sam da cu imati što za čitati, a ono nema nista.
November, da. Mi se nekako pratimo u pokušajima. Toliko ni kod nas nema nista, osim bo prije, sad vec, 6 mjeseci.
Dobro jutro, svima! Jos ne nudim nista, i dalje sam u krevetu, spavaju svi.
Jutroooo!
Evo kavica je kuhana.
Jedva sam ustala.
♥ lista za: 13.04.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Jutro!
Mi smo odlučili pokrenuti se s mjesta i uzeti paket obrade neplodnosti u jednoj privatnoj klinici.
U paket ulazi : ginekološki pregled, papa test, cervikalni brisevi, UZV, Sono HSG, spermiogram, hormoska slika, MPO konzultacije.
Eto to ćemo ovaj mjesec (ili idući ovisi kako ću moći s poslom uskladiti dane) odraditi i obraditi. I lijepo ću doći kod svoje gin idući put sa svim nalazima.
Jako se veselim i sretna sam zapravo. Teško mi je bilo ali kroz razgovor s MM sam nekako došla do zaključka da bolje SAD provjeriti, dati te novce, pa sve i da je sve ok - ništa zato, bar ću se opustiti. Ako nije, riješit ćemo problem.
Držite fige!
Apsolutno držimo fige!
To si i mislila raditi samo u šestom i preko HZZO-a?
Tako je, rekla mi je zadnji put da dođem u 6.mjesecu pa ćemo napraviti papu i briseve, i folikulometriju (ne odmaže naravno ali radila ju je zadnji put a i trakice koristim redovno i po tome sudeći O imam, a i osjetim ih!), što znači išli bi na još 2-3 mjeseca praćenja O i ciljanih odnosa...I onda bi me polako slala na pretrage...A dok bi ja to sve obavila...Prođe mi pola života. Neda mi se čekati, ne mogu izostajati toliko s posla, neda mi se objašnjavati kamo idem i zašto!
Ovako ću to riješiti u svega 3-4 dolaska. Možda i manje. Samo ću vidjeti dal ćemo uspjeti još ovaj ciklus iskoristiti, ili sljedeći. I mogu si uskladiti s poslom da to obavljam popodne, nakon posla.
Jutro curke...evo kavica za spavalice... :-)
November vjerujem da si htjela izbjeci pretrage ali sad ces barem znati na cemu ste... meni je najgore u ciklusima cekanja i nadanja bilo to sto uopce nisam znala nista,nikakvu pretragu nisam imala,cak ni papu i onda naravno mozak pocne sam slagati scenarije sto ako je ovo,sto ako je ono i eto ti po meni najgoreg neprijatelja-stres... bitno da se nesto dogadja i da se ide naprijed...
Nivana,mislim da sam jednom bila napisala kako je meni mama u prvih par ciklusa neuspjeha rekla,ivana budes li se toliko zamarala i opterecivala neces nikad ostati trudna... naravno to je onaj dio s kojim se sve trudilice bore,kako se ne opterecivati,i odgovor znamo ali opet s druge strane dopustimo glavama da nas bas previse ponesu...naravno da o tome razmisljamo 0-24,naravno da se stalno nadamo i iscekujemo i naravno da smo tuzne kada dodje M,ali nekako treba probati staviti u glavu da se nije dogodilo ovaj mjesec iz nekog dobrog razloga i da ne znaci da bas sljedeci mjesec nece biti taj...
Ja sam imala bas borbe sa psihom pa sam se trudila tako nekako slagati u glavi koliko sam mogla,neke mjesece sam bila uspjesnija a neke malo manje,ali sve,bas sve zenskice ovdje ce prije ili kasnije ugledati svoj dugo zeljeni plusic i svoj smotuljak,samo mislim da treba olaksati sebi samima nekako to iscekivanje...
Oprostite sto sam se malo raspisala... :lol:
Cure cure cureee idem idući četvrtak veeeć uspjela sam dogovoriti!!!! hihihi jupiii jupiii joj tko će sad čekati toliko :D
November - odlično, vidit ces sad kad se pokreneš po tom pitanju dobar je osjećaj a i mozda se usput zalomi :) sve je moguce.
Kad dobijes sve nalaze i to savjetujem ti da s njima ideš nekom MPO ginekologu jer ovi opce ginekologije ne znaju 5%, nažalost sama sam se uvjerila u to. Davala mi tablete da pijem u potpuno krivo vrijeme i slično.
Sretno dalje i da te brzo plusek iznenadi :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
November, to je pravo veselje!!!
Mona, kako se osjećaš?
Sarasvati-pa ok, na mirovanju sam jer su mi jajnici 3 put veći od normalnog ali ostalo ok. Jos 9dana do testica:)
Mona sretno!
November odlično, svakako ćeš bit mirnija.
jutro curke..kavica
giovi ma sve mi je jasno, ali bila sam tako sj.e..b...a..na poslje mislila sam da cu ako progovorim šikljat vatru iz usta.....ali iza nas je :D
Novembar daj boze da ti budes trudna do svih tih pretraga...em da ustedis zivce a i novčiče...
mona sretno ..svi odbrojavamo s tobom...
sretnoooooooooooooooo
Mami svi ce mo odbrojavat
♥ lista za: 14.04.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Mona, čitam na drugoj temi... se javio doktor? Se smanjilo?
Sarasvati- da za sad se smanjilo. Poslala sam doktoru mail oa sad cekam, ali nemre ni on znati kužiš. Moze bit sto stvari
Danas 1.dc. Odnosno Mona sutra piši 2.dc.
Stigla gadura.
Hvala vam cure, jako sam uzbuđena jer smo krenuli i jer je to taaako blizu!!!! Hihihiihi...
Ako se zalomi ovaj mjesec, samo nek se zalomi!!!!! Briga me za novce. Sve ionako plaćam odjednom pri prvom dolasku. A živce sam si dovoljno trošila dosad. Ovo će mi sad biti odmor :D
Nego, pošto mi je danas 1.dc, doktor je prebacio moj termin za utorak. Tako da idem u utorak a ne u četvrtak! :)
November, i ja mislim da je to pametno, pogotovo ako nisi baš u nekoj frci s novcima. Znati jel sve ok ili što treba popraviti i biti miran, a ne se bezveze žderati. Držim fige da utorak brzo prođe! Mona, pridružujem se i ja odbrojavanju do testa:)
Sarasvati, mi pokušavamo od početka 8. mjeseca, znači to je sad već preko 8 mjeseci. Ali bez neke pažnje kad je ovulacija i tako.
Mona i ja odbrojavam s tobom, i ima da je pluščina!!!!!! :)
Nismo baš da imamo novaca na bacanje, tko uopće danas i ima, ali nekako si mislim ako uvijek imamo za neke druge stvari, e pa onda imamo i za ovo što nam je trenutno prioritet.
Vjerojatno mi u utorak onda neće raditi papa i briseve, jelda? Mada, M će vjerojatno u pon završiti. A čitala sam kako u zadnje vrijeme rade to čak i za vrijeme M, da im nova tehnologija dozvoljava. Ne znam. Možda ću onda i u četvrtak opet na papu i briseve. I onda još jednom na progesteron i HSG. Ne bojim se ničeg jedino me malo trta hsg-a...Ali preživjet ću ja to!
Ja mislim da je utorak ok, a vjerojatno će oni vidjeti je li uzorak krvav pa moraju ponavljati ili ne. Nisam ni znala za ovo novo, super da se može! Kužim o čemu misliš kad kažeš trošimo na gluposti, baš tako i ja, ima momenata kad stvarno fali para, a onda u nekom sve super (privatni posao, pa varira), ali ako mogu kupovati novu maramu za nošenje viška ili se folirati s nekim blesavim začinima za kuhanje i slično, onda se mora naći i za zdravlje. A često se ne nađe jer nam je zadnje na pameti :/ Sad da seljanka pita - što je HSG?
Hsg je ispitivanje prohodnosti jajovoda. Radi se tek kad dođu nalazi briseva i pape, ako su sterilni i ok. Mislim da se čekaju 5 dana nalazi ovdje gdje ću ići. Papa znam da je ok jer sam nedavno kod gin radila i dobila super super nalaz, a za briseve ne znam i baš me zanima.
November jer ideš na rtg HSG ili uzv HSG? Nema te kaj bit frka ako je uzv, navodno puno manje boli.
Hvala curke na bodrenju, Hehe
November, ja sam bila na uzv HSG i gotovo nisam ništa osjetila, ali moji jajovodi su bili prohodni. Malo sam krvarila nakon toga pa ponesi uložak za svaki slučaj.
Mona, glavu gore :) Čekamo plus!
sutra 3 DC
November, točekice grlim
♥ lista za: 15.04.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutrooooo!
Kavicaa!
Dobro jutro:)
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
jutro zenske...kod mene je muz preuzeo stvar...vise nije svai drugi dann kako sam ciljala, sad je uvecer, budi me ujutro ...mislim zato sto su skolski praznici pa i on nema stresa....:)
Tako i treba.
Ja od posla i obaveza ne znam kud prije pa sjela, zapalila i neda mi se ništa.
Btw opet imam gljivice.
November,kod koje dr ides?
Zdravo curke, čitat ću zaostatke nakon objave. Zasad vidim ništa posebno se nije dešavalo, osim Mone, kojoj želiiiiiim sve najbolje i drziiiiim fige za betu, i testić pozitivan. November sretno!! To je jednim dijelom uzbudljivo i dobro znati kaj valja, a kaj ne.. A drugim dijelom stresno! :) Ali prezivi se :)
Imam jedno pitanje koje je preglupo, ali me kopka.. Naime, farbala sam se i nakon pol sata otišla okupati se, napravila kupku, međutim sjetila sam se ako se isprianje farbe slijevalo, da li postoji da su mi štetne stvari iz farbe ušle u zenski polni organ? hahahah (vjerovatno ćete se kolektivno smijati ovoj gluposti) ali kopka me :roll:
A gle, ako si sjedila u kadi u koje se slijevala boja od kose, moguće je. Valjda.
Mene križa rasturaju.
Jutro!
Dragr moje ženice svma koje slave želim sretan i blagoslo lovljen Uskrs!
Kavica je kuhana!
♥ lista za: 16.04.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc