bobicablue prvotno napisa
na egocentričan i prenapuhan način pišem da sam zlostavljana? ne pišem to na tajnačin. ne znam otkud ti to? pa non stop samu sebe omalovažavam i vrijeđam u postovima, ako nisi primjetila? ali to više neću raditi, jer mi od toga nije ništa bolje nego lošije.
znam ja da su ljudi po forumima najčešće dosta kritični i napadački orijentirani. nije da prvi put pišem na nekom forumu.
napuhana teško da jesam, pošto sam sebi uvijek birala neke najjadnije tipove i frendice i sve ostalo. nikad nisam birala neke cool. a tu sve što sam govorila, neke stvari su točne a neke su nastale u nekom bijesu naspram same sebe i moje situacije! nije da je sve apsolutno točno.
može bit da sam napuhana jedino što se tiče pameti, pošto imam dva fakulteta i jedan jako težak koji pokazuje da imam velik talent za nešto. i pošto mogu pročitati svakog i svašta vrlo brzo i lako. ma i prelako. bilo bi bolje da ljude ne čitam na prvi pogled. a to je iodlika mojeg horoskopskog znaka isto. ugl. hvala Bogu pa imam i neke dobre osobine. nije da sam sva u k... nisam rođena ružna, glupa i odvratna osoba. nisam ništa od toga. Ali možda sam prije mislila da je to što sam bila zgodna, donekle pametna i vrlo nježna osoba puna ljubavi dovoljno za super život i super frajere.
A shvatila sam da mi super frajer ni ne treba zapravo. Pa sam sad manje napeta i ne zahtjevam od sebe da budem Wonder woman, kak veli Netta. :D