:D :D :D
Čestitam od srca.
Printable View
:D :D :D
Čestitam od srca.
ENI_MIA, od srca čestitam :heart: !
od srca cestitam!
:heart:
Ajme, koja sreća :D !!! Čestitam vam :D !!!
:D
Super! Čestitam! :D
...Evo nas opet :)hvala svima na čestitkama :* :* :* uglavnom, u četvrtak idemo na upoznavanje sa malenim...jedva čekamo, iako se malko i bojimo tog prvog susreta..kako će reagirati na nas, kako on izgleda...imamo 1000 i jedno pitanje...1000 i jedan strah...ali opet se nadamo da će sve proći u najboljem redu... :love:
...kakva su Vaša iskustva što se tiče prvog susreta s djetetom?što ste mu donijeli, slatkiše ili kakvu igračku?
javim Vam kako je prošao susret :saint: :love: :saint:
Pročitaj kbegicsinu priču - kako je protekao susret i što su kupovali - tamo imaš opisano. Sretno :love: !
čestitam od srca :D
cestitam od srca! :D :D :D :heart: :love: :*
sretno... najvažnije je da ponesete otvoreno srce koje očito imaš... :heart:
(moram priznat da ti malo zavidim) :love:
Čestitamo i mi - bravo za vas :D
I mi smo imali strahove i pitanja kod tih prvih posjeta, ali sve to prođe (pre)brzo. Uzmite kameru ili fotača i slikajte čim više. Mi kad danas gledamo slike i snimke tih prvih dana izgleda nam kao da je prošlo 100 godina
Samo hrabro naprijed ..... sve će biti ok :*
:D čestitamo ,čekamo priču kako je bilo :*
Evo da Vam se javim...susret je prosao u najboljem redu, malo nas je bilo strah, ali sve je dobro proslo... :love:
kad smo dosli, docekao nas je na vratima, jedan mali deckic smedje kose sa velikim neodoljivim smedjim ocima, i sa plisanom velikom zirafom ispod ruke...tako nam je bio sladak da jednostavno nismo mogli odoljeti... vjerujem da cemo taj prizor pamtiti cijeli zivot... :saint: maleni je dosta mirno dijete, tako da je bio malo suzdrzan prema nama, sto je i normalno ali to ce vjerojatno s vremenom proci...uglavnom, sad jos da prikupimo sve papire da ga mozemo definitivno dovesti doma i nasoj sreci nema kraja :D
slikali smo stotinu slika, tako da sada MM i ja stalno vrtimo slike, video jer bi najradje htjeli da je on sada tu sa nama... :love: :love2:
... imam jedno pitanje, buduci da je vece dijete a ja zelim ostati doma, da li znate koliko se mjeseci moze ostati doma i kolika je posvojiteljska naknada?
Hvala svima na podrsci :saint: :saint: :saint:
Za sada je posvojiteljski dopust 9 mjeseci , a naknada 1660kn jer je dijete starije od godinu dana.
Super, Eni_Mia :D !
Za smeđe okice :heart:
:heart:
:heart: :zaljubljen: :cry: :zaljubljen: skroz san se raznjezila ...Citiraj:
ENI_MIA prvotno napisa
cestitam jos jednom! :* :love:
:heart: mene je raznježila plišana žirafa
:D :D i :love: i za vas i za malenog
Jasno da je bio suzdržan, ali promijenit će se to brzo. :love:
Eni, čestitam!!!! :D :love:
čestitam :D , i šaljem veliku pusu malom srčeku koji je uspio naći svoju mamu i tatu :* :love: . Nek vam u kuću unese veselje i sreću isto kao i vi u njegovo srce. :* :heart:
lijepo je pratiti ovakve teme od početnih nadanja i strahova do ostvarenja sna!
čestitam i vama i malom smeđookom žirafoljupcu! :D
Sretno s novim "bebačem"! :D :D :D
cestitam od sveg srca, da sto prije budete skupa! :heart:
ajme :zaljubljen: predivno!
Za dijete starosti do 12 godina može se ostati doma 270 dana, a naknada je 1663,000 kuna.Citiraj:
ENI_MIA prvotno napisa
Da što prije budete skupa :love: :heart:
Čestitam na prekrasnom smeđeokom anđelu. :love:
da se nadovežem, jel čuo netko da se porodiljski/posvojiteljski može produžiti do 12te godine?? ima li netko detaljnije informacije?Citiraj:
nela prvotno napisa
eni-mia čestitke od :heart:
Prekrasno!
Čestitam od srca i želim sve najbolje novoj obitelji!
Prekrasno!!!! :heart: :heart: :heart:
čestitam od srca :heart: :love:
čestitam!! :zaljubljen: :heart: :love:
Čestitam :love: :heart: !
čestitam :heart: :love:
Dragi moji, evo samo da Vam se javim da je mali princ dosao doma u petak...iako jos nisu papiri svi rjeseni, rjesavamo ih u hodu, buduci da su godisnji odmori to nam bas i ne ide u prilog, ali MM i ja smo na dopustu tako da mozemo uzivati sa malenim...
uglavnom, sve u svemu, dobro je...mali se prilagodjava, ne mogu reci da ide lako..jer imam osjecaj da jedan dan idemo deset koraka naprijed a nakon dva dan imam osjecaj da idemo deset koraka natrag, ali valjda to je normalno i treba vremena da dodje sve na svoje... mene jos ne zove mama..ponekad da a ponekad teta, a MM zove tata...
sto se tice hranjenja, sam jede, a ponekad trazi da mu se daje, jedino je kod spavanja je malo problem, jer svaki put uslijedi negodovanje, plakanje, protivljenje..ali cim legne zaspi...to ce valjda proci s vremenom..
sretni smo sto je mali napokon sa nama i da mozemo zajedno uzivati kao prava obitelj... :saint:
:* :love: :*
Čestitam od srca i jako se radujem zajedno sa vama.
Puse :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
To je najvažnije. :love: Koraka naprijed i natrag će biti i dalje, imamo mi to i s malim i s velikim. :/Citiraj:
ENI_MIA prvotno napisa
:* :heart: