jedva čekam......ali pliz daj prvo meni pošalji, želim pravo prvokupa :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Printable View
jedva čekam......ali pliz daj prvo meni pošalji, želim pravo prvokupa :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
pa da poludiš i da onda nemrem disati od tebe :lol:
pa kaj nisi ti već poslala link za slike......neke s vjenčanja :?Citiraj:
Romina prvotno napisa
pomno sam proučila sliku i jedino što me je impresioniralo su ankine noge.Citiraj:
Citat:
citat s najnovije slike
koji? ovaj ćelavi s gaćicama na ružice????
:raspa:
daj reci di ih vidiš da ih i ja proučim :naklon:Citiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
pretpostavila sam da je ti anki na fotki... čista dedukcija... :roll:
wrong woman :mrgreen:Citiraj:
:shock: pa kaj si ti to vidio?Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
daaaa....zakaj takvo čudo....kaj je to bio zabranjen sadržaj :?Citiraj:
Romina prvotno napisa
ma nije nego mi je malo :oops:
a zakaj ti je :oops: .....pa nitko te nije tjerao da ih postašCitiraj:
Romina prvotno napisa
ma mislila sam da ih je gledala samo ekipa sa ljetnih beba 8)
ja uredno pogledam linkove...ako ih ima.....ne da ih tražim ali ako naletim....zakaj ne.....da vidim kaj je s druge strane žice i zadovoljim svoju voajersku stranu :mrgreen:
:taps:
jesu to one s limuzinom?Citiraj:
Romina prvotno napisa
pa kaj si ti fakat mislila da tak nekaj može proći nezapaženo kod jednog ovakvog eksperta?
anki ima ipak malo deblje balvaniće :mrgreen:Citiraj:
a i daaaaaleko sam ja od plavuše :roll:
bubimirko, a ko je tebe tak lepo, uredno i ravno podšišal? da nije ona suseda s drugog topica? :lol:
to su te fotke :mrgreen:Citiraj:
anki prvotno napisa
Romina ......a di je ona traka........
p.s. nisi ti valjda ona u vjenčanici.....reci da nisi......nemoj mi uništiti snove i reči da si udata :lol: ......kvragu kakav je ovo forum pa kaj su baš sve žene udate
na muževom kompu :mrgreen: jesam i molim da se uuzme uobzir da sam bila trudna :P
a kad ćeš nam opet dati te slikice na uvid......da ih malo podrobnije proučimo(od trbuha do limuzine).....i zemi više mužu taj komp da vidimo tu fendi traku....pa ko je gazda u toj kuči
evo fotke
:? a gdje suCitiraj:
Romina prvotno napisa
za minuticu
daj i klincu guc.....viš kak te milo gleda....iako mi više to liči na izdojenim mlijekom sa kišobrančićem nego koktel...... :mrgreen:
i kaj je, je--- fendi trakica je tu
a moraš ti nekaj o dojenju :raspa:
isto kak vi(ne znam za tebe) imate poriv dojiti do penzije.....tak imam i ja poriv sudjelovati na takvim topicima, to je jednostavno jače od mene......vjerujem da ti ko jedna majka to možeš shvatiti :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Bubimirko sve sto cu ti reci je:
Dabogda ti Anki 4 godine dojila :P
kaj mu je na kraju anki žena :?
kaj se mene tiče može i do 6 :love:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Lijepo je vidjeti da si tako fleksibilan kad je tvoje dijete u pitanju :saint:Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
prijavit ću te zbog ovakve kletve :shock:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
najbolja kletva koju sam do sada cula! :D :love:Citiraj:
anki prvotno napisa
a ko to kaže da je moje :lol: ......ak bu mi se klinci tak pripisivali, onda bu pola zagreba bili moji potomci, jest istina da sam imao noči kojih se nisam sjećao ali .............pa nemrem baš priznavati sve kaj nekome padne na pamet :mrgreen:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Hoće li netko tko zna, molim, odgovoriti na ovo pitanje da ne moram pitati ponovo :) ?Citiraj:
Romina prvotno napisa
sam se vi sprdajte....a kaj ak ostanem bez mlijeka zbog stresa i duševnih boli prouzročenih forumom? :roll:Citiraj:
momze prvotno napisa
bubimir je fraj ;)Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
izbriši ovog smajlija i ubaci ER :*Citiraj:
anki prvotno napisa
čuj, malac sa 7. slike u ankinom "ljeto 2006" i sliči (oblik glave, građa tijela) tebi, ili bar onome tipu s rafinga slikan s leđaCitiraj:
bubimirko prvotno napisa