a mi bi Sunčanu :P :*Quote:
Originally Posted by kailash
Printable View
a mi bi Sunčanu :P :*Quote:
Hoćemo Oskara i Sunčanu u avatare!!!!
Ne dam :P
:lol: A morale smo te bar malo podbosti! :*Quote:
:*Quote:
Originally Posted by Olivija
morati ćemo zaposlitit paparazze.. :lol:
8) :lol:
Malo podizem. I mi bi presli na platnene pa me zanima koje se najbrze suše, nemam sušilicu a nekad mi roba zna danima visjeti u sobi ako se radi o malo debljoj tkanini. Kakve su rodine puse po tom pitanju? A smib? Neke preporuke? Znam da ste vec sve zivo ispisale, ali totalno nista ne razumijem, jos sa svim ovim kraticama... :oops: Ako se nekome da, moze i na pp.
hoćeš jednu veličinu ili ćeš po veličinama kupovati?
Nemojte se smijati ali ja imam tri(3) pelenice i jedne zastitne i danas smo probale da vidimo kako nam ide i naravno odlucila ja definitivno se preobratit! :lol:
Pa je sad pitanje koliko mi pelenica treba za pocetak (jer ako sam dobro skuzila kad krenes s skupljanjem nemozes stat :lol: )
buduci da uskoro stize jos jedna guza za prematanje?
I sta je s velicinama?Isplati li se uzimat najmanje za novorodjence ili one size?
Kao da sad trenutno to znam. :) Gledala sam rodine i one smibove i te mi se nekako svidjaju. Isto tako, pogledala sam i onaj linke sto je netko tu poslao na Mother-ease sajtu. Jesu to sve jedne velicine? Vidim tu da uglavnom razlicitim guzama odgovaraju razlicite stvari pa ne znam od cega bih pocela. Tako da sam mislila poceti s par rodinih pa vidjeti kako ce to ici. Sto preporucujes? Brine me jedino to sušenje jer mi je balkon dosta loš, velika je vlaga vani pa većinu robe sušim doma. Netko mi je spominjao da postoje platnene koje su izradjene od dva dijela, tako da se izvlaci onaj dio iznutra i pere se samo "tanka" pelena. Znas li mozda koje su to? I je li bolje po velicinama ili jedne velicine? Tnx. :*Quote:
Originally Posted by may
rodine puse se meni suse jako dugo u odnosu na ostale pelene
postoje ti pocket pelene, to su te kaj se ulozak vadi van i super su brzo suhe no ne preporucaju se za male bebe zbog tekuce kakice koja lako onda izade van, a i slabije drze od fitted pelena, one idu po velicinama
unutra ide ulozak ili tetra pelena koja se isto pere, al se lako susi
ME su one size pelene jer se mogu smanjiti
neki prosjek ti je 20-25 pelena
sbuczkow i djuli - skinite si vodič iz mog potpisa :)
Ma proucila sam ja tvoj vodic(vise puta) i super je sad kao znam nesto ali nekako mi draze gnjavit druge :roll:
:mrgreen:
:mrgreen:
Jako lijepo i jednostavno napisano. Svaka cast na trudu :* Nego, tamo pise da se do 6 mj preporučuje koristiti fitted pelene. T je dosta velika beba pa ne znam ima li to ikakve veze i da li bi onda mogli odmah poceti s ovim pelenama jedne velicine? Jer bi mi kupnja jednih pa za 3 mjeseca drugih bio malo prevelik financijski zalogaj. :mrgreen:Quote:
margita ima samo mjesec i pol i 5 kg, nosi fitted, ali isto tako i AIO, pocketice i one size. nijedne joj ne propuštaju (osim HH :( )
čak provodi noć u FB s 2 uloška, i ništa joj ne propusti i po 10 sati.
Bila sam tamo i nisam vidjela da imaju taj promo paket i za inozemstvo :? :(Quote:
Idi na http://www.motherease.com/, pa u product and shopping, pa po linkovima za international orders (vodi te 3-4 puta)...
Fitted se preporučaju za mlađe bebe dok još imaju tekuću stolicu (a i zato jer su pamučne), no svi proizvođači nude i pocketice i AIO za već od rođenja.
Lutonjice - pa kaj je sad s HH? Taman si se pohvalila kako drže i noć!?
do prekjučer su nam bile super, sad nam propuštaju... valjda se udebljala, promijenila oblik guze, nemam pojma što je. srećom imam samo 3 HH (odnosno 2 HH i 1 DB a meni je to isto), pa neću previše plakati
Lutonjica, možda nisi dobro namjestila insert? nama se znao prefold skupiti u FB i puštale su. Čime puniš? di puštaju, oko nogica ili na trbuščiću?
osjećam se ko savjetnica :mrgreen:
i još jedno, to su pocketice s flisom izvana ili pull?
oko nogica puštaju.Quote:
Originally Posted by snoopygirl
sumnjam da je riječ o umetanju inserta (koristim originalne), obzirom da nam mjesec dana nisu propuštale, a sad su najednom počele.
pul izvana
Nama je bila ista stvar i predpostavljam da je punjenje.
FB punim s thirsties insertom i tetrom složenom da taman stane u najužem dijelu. probaj malo pojačati punjenje i dobro ražširiti insert.
Ja sam bila u napasti prodati sve FB koliko me živciralo to curenje.
Aha, evo nasla :*Quote:
Zaboravih pitati, koju velicinu covera da odaberem? Najvecu? Tvrtko ima 7 kilaQuote:
Originally Posted by sbuczkow
Ma kakvi! Slatkica ima blizu 9 kg i super nam je M. Nosi i ML, ali te su joj malo velike oko struka, na nogicama nisu jer ima buckaste nogice.Quote:
potpisujem
Nemogu izdrzat moram s nekim podjelit veselje narucila sam paketic Dora i jos par HM :D
:D
:D
Evo ja narucila promotivne od ME. Jedva cekam da to stigne. :D A sad me zanima da li da isprobam jos neke (smib i roda) i onda da se odlucim za jedne i uzmem paket istih ili da kupujem na "refužo"? :)
Sve ovisi koji si znak u horoskopu! :lol: Voliš li šarenilo pa da svaki puta biraš koje bi stavila, da pašu iz bodić i čarapice ili jednostavno uz tvoje raspoloženje, ili više voliš uredni štrik, pa kada ih izložiš na suncu a ono: :shock: sve pod konac nanizano!
Ja sam za "refužo" tako se stalno necemu veseliš :D
Cuj mene iskusne :lol:
Ovo zadnje definitivno ne. :mrgreen: Bas gledam danas, jedemo muz i ja rucak, a kad ono kod njega svi ostaci uredno poslagani i svi sastojci na tanjuru, a ispod mene hrpa mrvica i sve zbrckano na tanjuru- dakle definitivno ne smijem uzeti pelene jedne vrste. :) Ok, a sad ono sto mi je trenutno bitnije- trebam li kupiti jedan komplet jer je to financijski isplativije a kasnije sakupljati šarene ili ispada jednako financijski?Quote:
Stavi si različite siteove u favorites i čekaj gdje su koje snižene. Imaš također i neke siteove koji ti javljaju gdje i kada je sniženje (mislim da je link stavila Coccinela). A na pakete baš i nije neki fascinantni popust kako bi se očekivalo. Ako hoćeš proći nešto povoljnije u konačnici, kupuj više one-size i two-size pelena, a manje onih po brojevima (pogotovo s malim rasponom kilaže). Imaš sad već dosta one-size pocketica, tako da ne moraš gledati samo u fitted smjeru.
draga, platnene i financije nikako ne idu u isti post :nope: :coffee:Quote:
:lol:
Je, ali znas ono, raspitujes se kako stoji situacija i nadas se da ce netko reci, ima ti rasprodaja tamo i tamo. :mrgreen: :lol:Quote:
Originally Posted by snoopygirl