šteta što nema novosti na ovom topicu, ja sam se valjala od smijeha čitajući
:* svima
Printable View
šteta što nema novosti na ovom topicu, ja sam se valjala od smijeha čitajući
:* svima
Aj Nataša, baš mi je drago da si se nasmijala... Makar bih ja na tu temu radije plakala - PLIŠANAC MI SE IZGUBIO!!! :cry:
tu smo, tu smo
sve je na svome mjestu....
pusa svima
a jel?Citiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
pa daj svoj doprinos temi... :P
:lol: :lol:
a ak se i novi tata javi ovdje - odma ćemo natući 20 strana.... :mrgreen:
Ne smijem ni mislit o tome :D :DCitiraj:
sorciere prvotno napisa
Aj, sorciere, da dam svoj doprinos?
Pa čuj, kako je MM otišao ubijeđen da imam nekog sa strane, ja sve gledam oko sebe , čisto da vidim ima li koga .
I mogu ti reći da ne vidim nikog.
Možda je problem u magli, niš ne vidiš zadnjih dana u Sa :lol:
još kad ti ne bi a priori odbacivala mlađe......mislim, vještice predrasude nisu dobra stvar. što fali tridesetogodišnjacima....Citiraj:
sorciere prvotno napisa
idem ja Tati! linkati ovo da malo skrene s teme :)
što im fali?Citiraj:
tweety prvotno napisa
gledano s moje pozicije - barem još 30 godina :lol: :lol:
Jel se to Tatu! poziva s nekom skrivenom namjerom ovdje ;) ili kaj?
:lol: :lol:Citiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
Proširila se magla i do Zg. Niš se ne vidi....
Cure drage al dolazi nam proljeće!!!! :)
Vizavi ovoga - ja sam imala jedan "upad" jučer - išla sam na PAPA testCitiraj:
newa prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
Ovo je teška tema :lol: :lol:
Cure kod mene ima novosti!!!
Već mjesec dana spavam sa Petrom Panom :lol: :lol:
Još malo ću prijeći na Kapetana Kuku :lol: :lol: ....
Bit će veselo ako kuka negdje zapne :lol: :lol:
Ideš Nataša!!!!!! :P :lol:
Napokon muškarac! :lol:Citiraj:
newa prvotno napisa
Eheheeej!!!!
ma tko je samo dopustio da se ova oaza veselja i razonode tako naprasno ugasi?
Evo Miča Bjukenona sa daskom u rukama taman izronio iz pjene Atlantika s dva išamarana sharka pod miškama! No di ste sad koke bejvočice? Vuče me luda znatiželja poluknut šta se desilo dva mjeseca docnije! Šta ima NOVO?!?
Fali mi vako naravnat čelo po stolu od urnebesnog smijeha :lol:
Neko reče usput, onako domišljato, natuć ćemo i dvajst stranica ak se Tata! pojavi, pa rekoh sebi da oslušnemo kolko istine u tome! :oops:
A i proljeće evo samo što nije... :D
:love: :heart: :love: :heart: :love: :heart: :love: :heart: :love: :heart: :love:
Jednom mi je jedan mlađahni gospodin pokušao pomoći sa teretom iz dućana pa sam skočila ko mačka i odbrusila: Mogu ja to SAMA. Toliko. Izgubljen slučaj. :(
Volim svoju dekicu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: jesam se nasmijala s vama......
evo da vam se i ja pridruzim....sad me bas ne zanimaju drugi i ne osjecam se nimalo opet nekome otvoriti srce...niti aktivno sudjelujem u trazenju...sve se svodi na doma i izlascima sa malim.......
cini mi se da mi treba jos vremena da si sve poslozim...
hahaha jadan čovjek al se prepao, a bio samo fin... a ti si ko onaj lik iz snupaća s dekicom...Citiraj:
Stea prvotno napisa
no dobro na stranu šala, al onako iskreno di je taj problem oslobađanja, gdje je ta barijera? da li doista postoji strah od toga kako će prihvatiti djecu, kao što sam primjetio da je uvriježen stav ponekih majki... pa nekako si opet mislim ipak smo u 21. stoljeću promijenio se mentalni sklop i muške populacije, pa ne prevladavaju valjda još uvijek uski pogledi i kratki pragovi tolerancije i senzibiliteta ili je i taj pomak kod nas tek kozmetičke površinske prirode?
No život bez partnera negdje mora izlazit na uši van kao prijeka potreba... il se varam?!?
ma ja mislim da smo se mi naucile vec sve same pa je njoj automatski izletilo 'ne treba mogu sama'......
a sta se tice tog prihvacanja djeteta..ima danas jos onih koji odmah bjeze kad cuju da je tu jos netko...no ima ih puno koji ce dijete zavoliti kao njihovo....vidjela ja par slucajeva.....
Znam da je smijeh najbolji lijek, ali trenutno mi stvarno ništa nije smiješno.Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Ovako je ukratko išlo kod mene:
Bila sam trudna - sreća do plafona
ostala sam sama - šok, nevjerica, očaj...
rodila predivnu kćerkicu - euforija, sreća, ispunjenost
sadašnjost - nemam volje ni za što, jedva ujutro ustanem iz kreveta, poput robota brinem o djeci, umorna sam, prazna ...
sutra - ???
Previše šokova za moj ukus. Kad to jednom sve bude iza mene... dozvoliti nekom da me možda ponovo povrijedi ... pomislim - nema šanse. A opet... kao što je ovo ružno razdoblje bilo iznenadno, nepredvidivo... možda me iznenadi i ponovna ljubav...
bravo zizi, to se traži! :klap:
i ja se ovome nadam
:)Citiraj:
možda me iznenadi i ponovna ljubav...
Daj ZIZI pa ovo je totalno porazno razmišljanje!!!
Zašto se tako pesimiziraš da novu vezu gledaš kao eventualnu novu povredu, a ne novu euforiju zaljubljenosti i zadovoljstva?
ok shvaćam da je situacija drastično različita, da su ti životne okolnosti bitno ozbiljnije, ali zato niti nećeš u život pustit bilo koga niti prvoga s ceste, nego samo odabrano društvo... mislim da ti sad intuicija ionako senzibilnije djeluje prema raskrinkavanju šarlatana!
ajde hrabro i veselo, ne želim čut više takav pesimizam...
otvori prozor, udahni miris proljeća svim plućima i na zrak s klincima! i u običnom parku se da sresti zanimljivih faca!!!
tata...lijepo receno!
jos kad bi bilo tako jednostavno..he he he
ma s vremenom ce biti sve jednostavnije....znam i ja sama da nisu svi muskarci grozni jer ih poznam one koji su i ok..ma svejedno se jos ne osjecam spremna nekome otvoriti svoje srce..ma nema veze..ionako imam jos puuno vremena.....
Ma još nisam došla do toga dal će prihvatit moju djecu. Još sam na pitanju a di je muškarac? :mrgreen: :mrgreen:Citiraj:
Tata! prvotno napisa
ne bojim se ja šarlatana, nego onih koji provedu s tobom 12 godina a onda se zaljube u drugu i odu..., a to se svakom može dogoditi, zar ne?Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Do sad sam bila hrabra, a sad bih da netko drugi bude hrabar, a ja da se malo odmorim ...Citiraj:
Tata! prvotno napisa
...od ružnih sjećanja, od lijepih sjećanja, od odgovornosti i obaveza, od toga da uistinu gotovo sve moram SAMA...
Znaš što ja vidim kad izađem u park:Citiraj:
Tata! prvotno napisa
roditelje (OBA) s djecom, zaljubljene parove... i onda mi knedla zastane u grlu, zadržavam suze,...
Uh, stvarno sam u gadnoj fazi... ali znam da će proći... samo trebam vremena...
Zbog svoje specifične situacije (mislim na trudnoću), bila sam pozitivna, jaka, hrabra, a sad sam jednostavno pukla i nemam više snage...
Znam da zvučim depresivno, ali osjećam da do sada nisam onako istinski odradilo onaj dio tugovanja i prihvaćanja ovog što mi se dogodilo...
Tata! , iskreno hvala na lijepim riječima i pozitivizmu. Zaista bih voljela da te mogu poslušati...
:* svima!
zizi, :love: :heart: :heart: :heart:
(ja se slazem da je dobro odraditi tugovanje kak' spada... i ti sama znas koliko treba trajati... meni je dolazilo u valovima i svaki je puta velicina vala bila manja ali sam zaronila u njega potpuno i izronila - osvjezeno.... super je tu jednu zdravu i normalnu tugo primjetiti i posvetiti joj se tj. posvetiti se sebi, maziti se i paziti kao sto pazimo svoje dijete kad je tuzno a ne ubijamo ga u pojam jos vise... :heart: )
za sebe cu reci da jos uvijek (i jos vise :shock: ) uzivam u zivotu bez partnera... :D
al sam otvorena zivotnim iznenadjenjima... :)
ma daaaaaaaaaaaaj!!!!!! :*Citiraj:
zizi prvotno napisa
ja sam nedavno srela dva svoja bivša (odvojeno :lol: )
odlična terapija :mrgreen: . ne pada mi na pamet uletavat u nešto! ;)
O, pa vidim da se ova tema opet načela... :)
Ajmo cure, jeste se probudile iz zimskog sna?
Jeste depilirale noge (makar do koljena , da ne viri ispod suknje), nabacile nove frizure i make-up... sakrile podočnjake i namjestile neodoljiv osmijeh?
Proljeće je i sve se budi... valja uhvatit kakvog zeca i ofarbat mu jaja :lol: :lol: :lol:
Da čujemo novosti....
ajmo u akciju :lol:
JUHUUU!!!
taman kad sam pomislio da su drvca za potpalu još premokra i da će zgasnuti plamičak i neslavno završit u dimu i da će svizac ipak vidjet svoju sjenu i neće najavit dolazak proljeća - vatrica se rasplamsala!!!
JUHUUU!!!
iako tata bambi govori da kraljevići nikad ne govore JU-HU! al fućkaš tatu kad je proljeće na vratima...
:D :D :D
Kupila sam crvene sandale :D
hm... crvene sandale... "...bright side of life"...
Stea, a da te sandale nemaju možda logo coca-cole na remenicama?!
ovisnice!!! :mrgreen:
jaooooooooooooooopocelo je opet :lol:
no vidim ima zaljubljenih i sretnig-bravo....ima onih u potrazi, onih nadajucih ( tu sam i ja :mrgreen: ) , ima onih kaj bjeze od muskih ko od tamjana-draga moja i najdraza sorcika :love: a i kupuju se sandale :lol: ...akcija na pomolu.....hehehe daklem ja sam se depilirala nadobudno, jos da stavim friske pramenove i to je to,,,,, sandala iman nekoliko na stiklu, jaaaakooooo hmmmm, crbene stikle para dva, a da i nofi grudnjak...jos samo ne znam di da lovim frajera-na putu iz auta u vrtic i obrnuto, ili iz auta na posao i obrnuto :? :lol: :lol:
no da kako god ja sam jos puna nade i svako toliko lete leptirici oko mene-onak preventivno, pa ak se koji negsje zaleti super...... :mrgreen:
Newa, evo baš čujem da Duracell zeko tumara negdje po ZG - pa hop u lov dok nije bio neko brži... u krajnjem slučaju ostane ti bar slikavanje s njim za obiteljski album - čuj pa nije ni to za odbacit! pa jednog dana uz unuke kad se prelistavaju sjećanja, a ono Newa i duraselić ruku pod ruku, mam bu srce zadovoljno zaigralo! ;)Citiraj:
newa prvotno napisa
op malaaaa... :DCitiraj:
jassi prvotno napisa
de ti jassi fino obnovi time malo foto galeriju pa ćemo lako za frajere :roll: :saint:
uh kad se počnu ljepit ko komarci po šajbi neće ti ni brisači pomoć rastjerat to oko sebe!!! :lol:
jao foto galerija.....hm popunjavam ju ljeti kad nas netko slika :lol: fali mi par ruku na 2 m ispred mene :lol: a i blize :mrgreen:
Ma ne treba meni Duracell zeko, ja sam svojeg zeku ulovila zimus.... 8)
I još ga držim :lol: :lol:
ok daj meni onda zeku i baterije :mrgreen:
Ja za zizi šaljem veliki :love:
Ne daj se!