Iva_luca super da si se javila.Zao mi je sto si se prepala tako ali super da je ipak sve u redu.Ajde u horizontalu :*
Printable View
Iva_luca super da si se javila.Zao mi je sto si se prepala tako ali super da je ipak sve u redu.Ajde u horizontalu :*
Super samo uzivaj i u horizontalu,bebici nece biti nista od tog krvarenja znam milion primjera,pa i sebe.Bravo za srceko :heart:
I horizontala ima svojih prednosti, zar ne :lol: ? Samo hrabro dalje, evo stižu i vibrice za Lucu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i čekamo novi izvještaj za 7 tj. 6 dana. :heart:
Super :D, bravo da je krvarenje stalo ! Vibram za sljedeći UZV i sve tako po redu ~~~ :heart: !
iva_luca :love: drži se!
razumijem te u potpunosti, prošla sam isto i evo me u 18.tjednu :)
međutim, drži se mirovanja: wc-krevet-wc
sve će biti ok :*
Super :D, bravo da je krvarenje stalo ! Vibram za sljedeći UZV i sve tako po redu ~~~ :heart: !
iva_luca :love: drži se!
razumijem te u potpunosti, prošla sam isto i evo me u 18.tjednu :)
međutim, drži se mirovanja: wc-krevet-wc
sve će biti ok :*
sori - komp prošviko
:love: ma znala sam da mora bit dobro, ipak je jučer bio sv. Ante :*Citiraj:
Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
iva_luca suosjecam sa tvojim strahom...Drago mi je da je sve ok i da je krvarenje stalo!! Lijepo lezi i uzivaj a mi cemo za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz petnih zila!!!!! :love: :heart:
Iva_luca ja sam ti već sve rekla! Vjerujem da će sve biti dobro. Znam da ovo mirovanje i nije baš najpoželjniji izbor, ali eto, tak se mora!
Velika pusa, miruj i opusti se! :love:
:D super za lijepe vijesti!
zao mi je sto si krvarila, vjerujem da te to jako prepalo ali vidi koliko pozitivnih primjera ima ovde, i ja sam krvarila i sve na kraju dobro ispalo! :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budes opustena i da sve bude dobro! :* :love:
think pink! ;)
Super da je stalo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tako i ostane.
iva_luca, uh, tek sad vidim... Ženo, koko, suborko, bit će sve ok, drži se ti nama i miruj. Uh... srce mi završilo u trbuhu. :heart:
potpisujem ovu trudnicu koja je sve lijepo rekla :heart:Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
:* :love:
iva_luca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto ugodnije mirovanje
I da sve bude i vise nego OK s bebicom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i da se krvarenje vise ne vrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
iva_luca ... uh ... hvala bogu da je sve ok...ja sam jako optimistična jer se uvijek sjetim Ginger :heart: . I da te nismo vidjele ovdje tjedan dana!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super da je sve dobro. Čestitam na srčeku i držim fige za dalje :love:
iva_luca evo i ovdje malo ~~~~~~~~~ :heart:
za malo :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo ti budi u horizontali i miruj, mi ćemo vibrati za vas :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ da i dalje bude sve OK, a bit ce sigurna sam.
Drzi se draga i pazi i mazi bebicu. :*
:D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje bude sve za 5!
još malo i nedjeljnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude OK
iva_luca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~debljaj se draga,a :heart: nek lupa :saint:
oprosti, tek sad sam skužila.....ogromna čestitka! od :heart:
e pa draga moja...... :*
samo ti nama miruj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok
samo odmaraj , bice sve u redu
~~~~~~~~~~~ da bude sve ok, mislim da je super da više ne krvariš!
Pusa :love:
vibrice da bude sve 5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iva-luca....nema mjesta za paniku, naročito ako je tako brzo stalo. imala sam slicno iskustvo u prvoj trudnoći gdje sam nakon ne znam ni sam kojeg krvarenja dosla u bolnicu i rekla da imam spontani, kad gle....srceko je i dalje kucalo! strogo mirovanje mjesec dana i sve se stabilizirnalo i provela sam ostali dio trudnoce u umjerenim aktivnostima.
sad malo strpljenja i bit ce sve super.....
:D :D :D za bebaca!
Samo ti draga miruj, mazi pupa i uživaaaaaaaaj :*
I sve će biti u redu jer bebica je tu, a to je najvažnije.
:* :heart:
Draga iva luca,kao prvo da ti nešto šapnem
PREDIVNO-ČESTITAM
tako sam sretna radi tebe.
Miruj i uživaj,mazi svoju bušicu ,šaljem ti bezbroj poljubaca!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:heart:
Curice moje, puno sam bolje :oops: osim što više nemam leđa nego komad drveta 8) Ali bitno je da se krvarenje ne ponavlja i da nema grčeva.
Jedan lijepi pozdrav barbinoj ekipi :love:
iva_luca :lol: ...ma fućkaš leđa...glavno da si ti nama po pitanju :saint: kako treba :D
:dancingfever: :klap: :D :heart:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
:D :D :heart:
:D :D :heart: