kako lijepo, želim vam da što prije budu kod vas za stalno! :love:
Printable View
kako lijepo, želim vam da što prije budu kod vas za stalno! :love:
Mala Ina, prvi susret je za vama, a mnogo lijepih dana pred vama. :love:
Želim vam što kraće čekanje do početka zajedničkog života.
mala Ina, prekrasno, prekrasno,prekrasno!!!uživajte sa vašim malim mušketirima... :* :* :*
:love: :heart: :love:
mala Ina, prekrasno, prekrasno,prekrasno!!!uživajte sa vašim malim mušketirima... :* :* :*
:love: :heart: :love:
Ovo je najljepšapričakoju sam ikada u životu čula.Evo kako život piše najljepše romane.Želim da vam u buduće sve bude super a ova odvojenost najgore što će vam se u životu dogoditi.Znam da ćete biti sretni i hvaliti Boga na takvoj sreći i milosti. :heart: :heart: :heart:
Joooj, evo i meni oči pune suza.... držim fige da se čim prije ponovo vidite, a i da uskoro budete zauvjek zajedno :heart:
Prekrasno Ina! :heart:
Želim da vam klinci što prije dođu zauvijek doma. :love:
:heart: :heart: :heart: pa ne znam što da napišem samo puno pusa
i meni suze teku... ma prekrasna priča :heart: :heart: :heart:
zaslužili ste to :love:
Prvi put na forumu sam se stvarno rasplakala kad sam čitala o vašem prvom susretu.
Želim tebi i djeci sve zagljaje svijeta da traju i traju i svi budu kao ovaj prvi :love: :love:
Prekrasan susret mala Ina! Slatkiši mali, točno ih mogu zamisliti. Tvoja priča i uzbuđenje s kojom je pričaš budi u meni sjećanja i osjećaje u vrijeme kad smo posjećivali moju B. :heart: :heart: :heart:
čestitam Ina! :love:
doslovce sam ostala bez teksta!
evo, ne znam što da napišem.
uživajte sa svojom dječicom, puno sreće vam želim! :heart: :heart: :heart:
Čestitam Ina :D
Želim vam puno sriće i šta manje čekanja :love:
evo sam procitala i sto da kazem oci su mi pune suza :* nek vam sto prije dodju i ostanu sa svojim roditeljima :love: :love: :heart:
:heart:
Ina i ja sam se rasplakala! :heart: Cestitam vam i zelim da vam sto prije prodju dani do ponovnog susreta. :love:
Prekrasno je sto ce djecaci ostati zajedno!!!!!!
nek vam sto prije dodu doa da se po cijele dane grlite :heart:
prekrasno :heart:
Citiraj:
sima prvotno napisa
Ajme.... već duuugo me nije ništa toliko duboko i iskreno dirnulo kao ova priča.....
Ina, želim svu sreću ovog svijeta za vaše :saint: :saint: :saint:
:love: :love: :love:
:love: :heart: :zaljubljen:
rasplakala sam se na taj zagrljaj :heart:
od srca vam zelim da uskoro dodju kuci i ostanete zajedno u sreci!
Prekrasna priča, sretna sam zbog vas :heart:
jedino mi se čini da je i najstariji dječak premalen za spavanje na krevetu na kat :/
Ako se dobro sjećam najstariji dječak ima 5 godina. Moj sin će u travnju imati pet, a već je prošlu godinu u vrtiću spavao na gornjem ležaju kreveta na kat i nije bilo problema.
Navijam da dječica što prije dođu svojim roditeljima.
:love: :love: :love:
Predivno!!!
:heart: :heart: :heart:
mala Ina: :heart:
Da najstarijem je sad 5 godina. Mislim da nece biti problema sa spavanjem na gornjem lezaju. Pa i ja sam sa 4 godine tako pocela spavati. Uz zastitnu ogradu nema problemaCitiraj:
Mariela prvotno napisa
draga ina, sve divno zvuči u priči o prvom susretu....naime, radi se o ljubavi na prvi pogled, bar kolko se meni vidi ;)
želim vam da što prije budete svi skupa.... :*
:heart:
Zasuzila sam na zagrljaj i naslonjenu glavicu!
Čestitam mama! :D
katajina- i meni je isto zasuzilo oko na tom dijelu. :)
:heart: :*
Čestitam, jako mi je drago zbog tebe i tvojih sinova :heart:
Citam i placem...predivno.
Ogromno je vase roditeljsko srce koje odjednom prima sva tri prekrasna decacica....
:heart: :zaljubljen:
Jedva čekam nastavak!!!!! Sretno vam!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ima li kakvih novosti?