H20~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi UZV. SRETNO!!!!!!!!!!! :* :* :* :love:
Printable View
H20~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi UZV. SRETNO!!!!!!!!!!! :* :* :* :love:
Strupfice,Twiswd :love:
žao mi je nema riječi u takvim trenutcima pa je bolje ne prešutiti jedan takav dan....
Strupfice, meni su nakon spontanog često govorili kako je dobar znak da sam ostala u drugom stanju jer se ipak nešto dogodilo, tako da ne volim takvu vrstu utjehe, sažaljenja ...više volim da mi netko kaže stisni zube idemo dalje…Zapravo, kada na to gledam kroz odmak vremena mogu reći da sam i tom kratkom trudnoćom doživjela sreću, postojala je bila je velika i lijepa i beskonačno vrijedna, mrvica od 6 milimetara, bolno je to što nije moglo potrajati, ali iz tog bola izrasla je razumijevanje za druge u sličnim situacijama, pa ti zato sada šaljem svoje rame nasloni glavu, proći će.... :love:, idemo dalje....
Pinky, :naklon: ženo,
ovo je nevjerojatno pa mi se pratimo i u adapatacijama stana,
Naime, od kad smo kupili stan u njemu ništa ne radimo čekamo dok dođe beba pa ćemo obnoviti i stan i život s tom radošću
pa se tako skupilo novca poprilično :oops: , dovoljno za par godina postupaka, a bura ispod prozora podiže zavjesu. Tako u narednim danima ili iza praznika mijenjamo prozore, nadam se samo da se opet neću pretvoriti u pčelicu Maju.... :taps:
Strumpfica :love2:
draga matto, baš tako, kao da čitam svoje misli... jedino što su moje mrvice bile 20 cm :cry:Citiraj:
matto prvotno napisa
ali stisnut ćemo mi zube i u 2010 ako Bog da razvući osmijeh zbog nove mrvice :heart:
twistedQ, štrumfica cure žao mi je :love2:
pinky, dodirko :love: za snagu u vama i bebice koje će vam doći :heart:
H20, sretno danas na uzv :heart:
svima :*
Blekonja ~~~~~za ludi tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :sing: :joggler: :sing: :raspa: :klap: :D ~~~~~~~~~~~ :love: :heart:
draga bublice hvala od :heart: :* te
..... evo moje js nadam se već luduju u labu :mrgreen: :mrgreen:
prva punkcija u životu prošla suuuper, dobila jednu onu Pinkynu veselicu-inekciju, bila totalno smantana, dva-tri puta osjetila laganu bol totalno izdrživu i evo me još malčice smantana, ali sretna jer sam to sve super podnijela i što se moje mrvice stvaraju u labu
puno vas volim i hvala vam od srca na podršci, značilo mi je
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve vas koje nešto čekate, trebate :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za šta god vam treba :*
Blekonja, što sam ti rekla, ništa lakše od punkcije, to ti je u Citu kao da i nisi bila na punkciji nego na tulumu :lol: ,
poslije punkcije obvezno odradim dobar šoping, kod nas u gradu i nije neki izbor pa me u Splitu uvijek zabole noge od šopingiranja,
sada za nastavak tuluma u labu :D :D
Dodirko :love:
Pinky :love: 8)
Blekonja :klap:
H2O, za dobre vijesti~~~~~~~
Tako je toplo. Ja bi na jug :)
pa ovo je preludo! identicno! jos mi samo reci da ste se vjencali 2000. heheheCitiraj:
matto prvotno napisa
blekonjice, blago tebi kad nemas zavaljenu maternicu pa ti poljak ne mora u joga-pozama ceprkati dole :lol: :lol:
ali sve to brzo prodje :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulumcinu
:heart:
ne nije bila 2000 nego 2004. godina, ipak nije sve identično već me pomalo bilo strah da nemam dvojnicu, negdje dole nizvodno ha ha ha :lol:Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Dodirko :love: :love: :love:
Strumpfica, TwistedQ zao mi je cure :(
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za puno trudnoce i bebice u 2010 god.
ja jos nisam dobila M, kasni mi vec 5 dana vec sam :evil: :x tiroksin i prolaktin su u redu danas dobila nalalze...ne znam zasto mi kasni :? jel moze zbog toga sto sam bila bolesna 10 dana?
dodirko :heart: :love:
tiki_a ~~~~~ da do ljeta već kupujte prvu bebi opremicu
twistedQ, štrumfica :( :love:
ljube ja ti iz sveg srca želim da ti kasni zbog jedne male mrvice :heart:Citiraj:
marti_sk prvotno napisa
Potpisujem u potpunosti. :* :* :*Citiraj:
Tibi prvotno napisa
Hvala ti za predivnu zelju ali onda bi to znacilo da varam muza :lol: posto kod njega u spermogramu su sve same 0Citiraj:
Tibi prvotno napisa
:* :love:
marti_ski, pusti ti te nule, zna se pojaviti i koji plivač i eto nam eksplozije na forumu. Joj kako bi to bilo super~~~~~~~~
Strumpfica, ponavljaš li sutra betu?
Joj marti_sk nisu ni nule što su nekad bile, moglo bi vas i iznenaditi! :*
Joj, jadan muž, poludio bi! :lol:
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za božićni party u labu! :D :D
Dodirko šaljem ti milijun poljubaca :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Pinky :heart:
Naravno da ju ponavljam kad me ništ ne košta, čak razmišljam prvo ujutro napraviti i taj kućni testić, a onda šaljem rezultate Rešu, nek on odluči što i kako, valjda bu na raspolaganju mailom kao i obično...Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
ovo moje brljavljenje i dalje traje al nikako da zabrljavi cijeli mali dnevni uložak....ne kužim...
Ma u biti ničemu se ne nadam, sve sam prekrižila već u nedjelju kad je počelo brljavljenje (a ja taman bila na krstitkama okružena bebama...grr...)
Dodirko,draga sama sebi sam obećala da je 2009 dobitna i gotovo,da jedva čekam 2008 da završi. A kad ono majko moja :shock: dobijem otkaz,mrve se ne uhvatiše. :cry: Sada sam odlučila otvaram svoj friz.salon i šta bude bit će,neznam kad ču u novi postupak,al vjerujem da če sve bit ok. Jer ja znam da ču bit nekome mama. Isto tako vjerujem da čemo sve ovdje koje nismo osjetile tu posebnu vrstu ljubavi,uskoro uživati u njoj.Zato drage moje mijenjajte vrata,prozore šta god. :* :* :love:
Dobro andy govori...
Strumfica~~~~~~~za sutra
Cure vidila sam danas svoju mrvicu,tu je na mjestu,tako sam sretna.Samo što me zezaju bakterije u urinu,idući tjedan radim urinokulturu da vidimo na čemu sam,valjda mi to neće praviti probleme. Danas sam imala užasne vrtoglavice,ovo jugo me iscrpi a i željezo mi je loše pa možda je i to u pitanju.
Za sve vas puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
dobro jutro svima, nudim toplu kavicu, čaj , nesicu ... :coffee:
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ludi predbožićni tulum u labu
Strumpfica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi, ipak je ovo vrijeme kada se događaju čuda pa tako i tebi želim
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
od srca vam želim da vam božić bude čaroban u krugu vaših najmilijih :*
Amei, hvala na nesici, i šaljem ti ~~~~~~za 30.12.
H20 :D :D :D
Blekonja, Strumpfica ~~~~~~
za novu trudnicu elena.os :D :D :D :D :D
Kućni test je bio negativan i današnja beta je 4, pada, to je od štoperice bila neki dan 18 i zato u labu i nisu baš bili sretni kad sam ih prekjučer zamolila da mi ju izmjere.
Osim toga, pa baš i nisam očekivala da bu mi uspjelo od prve....ali idući put očekujem bar blizance :)
Idemo ponovo za 3 mjeseca (e taj dio me malo zbunjuje, na VV se ponovo ide za 6mj, a Slovenci me puste za 3mj?!?)
Pozdrav svima, hvala vam na podršci i svim odgovorima na moja glupa pitanja i svima vam želim Sretan Božić i jaako uspješnu i plodnu Novu godinu!
Ho-Ho-Ho!!!!
Ameli, hvala za fiiiinu jutarnju :coffee: i ~~~~~~~za 30-ti 12-ti
Strumpfica :love: . Bit će drugi puta ~~~~~~~
H2O :D za mrvicu koja je na svojem mjestu.~~~~~~za dalje
Svima :heart:
elena.os ČESTITAM na prekrasnoj beti :D :D :D
Strumfice :love: !
Od srca ti želim debelu iduće dogine! Držim fige! :D :D
Mare41 tnx :*
Svima Sretan Božić! :bye:
Hvala tiki-a! :*
Drage moje curke!
Htijela bi vam svima zaželjeti sve najbolje u novoj 2010 god. i Blagoslovljen Božić!!!! Iz srca se nadam da će vam 2010 god, biti u svakom slučaju puno uspješnija i bolja u svim poljima od 2009 god.
Mi smo inaće danas 10 tj. i za sad nam ide odlično!!
3d uzv je pokazao jednu malu mazu i jednu vrlo aktivnu bebu :D !!
:* :* :* :*
andy :love: :*
svim curama saljem veliku :*
ja brojim jos 3 dana do testa..........
strumpfice :love: :love:
zavisi kolika je bila stimulacija. mene je res nagovarao da dodjem kod njega ranije nego sto sam mislila, ali ja sam bila cvrsto odlucila da nakon 32 gonala, 8 menopura i 25 decapeptyla moram napraviti pauzu od 6 mjeseci.
crvenkapici i ostalim cekalicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne bete
svim mamama i bebama puno :*
Dodirko od srca ti želim nakon ovog bolnog pada da te u 2010. izlječi jedna bebolina. :love: