to je istina, a jutros sam bila rano u lidlu i potpuno zaboravila da je od danas taj organizator, a možda ga još i bude
Printable View
Sinoć sam bila u Lidlu u Sloboštini i piknula organizator....ostalo ih je još 5-6 kom. pa tko zna...požurite
gdje ima muških majica s malo elastina (za odrasle)?
ništa crno, smeđe, sivo, tamno plavo...
samo vesele boje dolaze u obzir
Gdje kupiti posuđe od melamina? Ono za kampere?
Osim u specijaliziranim dućanima za kampere gdje za servis od 16 dijelova traže 448kn.:roll:
Prioritet su mi tanjuri, duboki i plitki.
Da li je tko bio nedavno u Roses-u,u dieselu ili benettonu....kakva je ponuda za djecu???
Gdje se može naći najobičnija vunica?
Ono da bude vuna, čista ili visoki postotak, da budu neke jednostavne boje, ne šareno, i da nemaju mucice nego da su ravne. Baš vuna vulgaris. Nigdje to ne mogu naći...
Gdje se može kupiti u ZG Clarks cipelice za djecu, da li ih drži dućan u Frankopanskoj ili Anyway u Kingcrossu te ako ima, kakav je izbor i kako stoje s brojevima za malce do 2 godine? I koja je razlika u oznakama F i G fit koje vidim na netu?
Gdje kupiti kartu svijeta( može i neka druga slika) za radni stol u dječjoj sobi? onako plastificirana, da zaštiti stol
Gdje ima zakupiti Lola tetra pelene (od Lola Ribar-a)?
Ali ne paket od 6kom (3bijele, 3zelene),
Već ja trebam paket od deset bijelih tetri.....
Hvala!
http://www.lolaribar.hr/proizvodi_op...p?gID=3&pID=10
Na njihovoj stranici ima i online naručivanje.
Vidjela sam i to, al ne fukcionira....
Nemoguće im je poslati mail na e-mail-narudzbe@lolaribar.hr :unsure:
(poslala sam nekoliko mailova i uvijek mi se vraća....)
Dakle, jedino preostaje neki dućan.....:mrgreen:
Lola tetra pelene od po deset komada ima za kupiti u Nami na trgu Josipa bana Jelačića u Zg.
Ja prekjučer kupila u dm-u u Mandiju - tetre 10 kom bijele LR.Citiraj:
Da, ima u Dm-u i Mercatoru (to je što znam...),http://forum.roda.hr/threads/images/smilies/smile.gif
al samo ti paketi od po 6 komada tetri, 3bijele, 3 zelene (a nepašu mi zelene nikako....)http://forum.roda.hr/threads/images/smilies/mad.gif
E kaliko su. Možda to ne tražiš zapravo? Ja sam uzela njih jer sam pročitala da su nježnije, a kupila sam i 2 paketa onih debljih u Baby Magicu (neznam ko je proizvođač, al pročitah da su ljudi zadovoljni).Kaliko su 75 kn-10kom, a ove 80kn -10kom.
Kaliko pelena ima kod nas u Mercatoru, to sam kupila paket......:yes:
Razlika između tetre i kaliko je u tkanju.... Kaliko su baš ravno tkane (ko plahta za krevet npr....), a tetre su onako grbave (neznam kako bolje objasniti ;-) )
Ali teže ih je peglati pa bih zato još koji paket baš njihovih tetri.....
Ma previše tih tipova tetri ima! Te ovakve, te onakve, svako je zadovoljan s nečim drugim....mi na kraju uzeli os svega po malo i sad ćemo vidjet kak će se ponašat. Imamo kaliko, te iz BM i iz Tl, pa kud puklo da puklo. ;)
Ručnike "before sex" i "after sex"? Vidjela sam ih prije 100 godina negdje po sredini Gundulićeve na izlogu jednog minijaturnog dućančića, kad se ide s Ilice s lijeve strane je bio.Hoću ih kupiti frendovima za roćkas.
Ja sam takve ručnike("before sex" i "after sex")kupila u Maksimirskoj u jednom dučančiću( sa desne str. ako ideš prema Maksimiru, bliže Kvatriću), no prije sigurno 5 god., ako neko tamo prolazi neka ti pogleda
hitno (danas) trebam novi jastuk za trudnice/dojenje.
gdje ima?
znam da sam ih vidjela u Kiki
apricot, ja kupila u Nami na trgu od Merkura iz Pitomače
inače sam vidjela i u Baby Media Shopu u King Crossu da ima neki dan, ne znam proizvođača, ali je nešto skuplji
Jastuka za dojenje ima i u Adaxu (u centru Solidum), domaća proizvodnja, gornja "jastučnica" se može skinuti na cif i oprati, cijena je bila 190 ili 220 kn, ne sjećam se više točno.
U Kiki je oko 170 kn i ok je
u Baby Media shopu oko 300 mislim, bar taj koji se meni sviđao
Upomoć !
Spremamo se pretvoriti suprugovu momačku sobu u sinovu dječju sobu .Kako je namještaj vrlo kvalitetan ne mislimo uzimati drugi već prebojati (no mom sinu se ne sviđa bojanje ) ili čak preljepiti onu tapetu preko toga .Zanima me gdje ima za kupiti tih samoljepljivih tapeta ,gdje su najjeftinije i njihove dimenzije i cijena ako tko zna bila bih mu zahvalna !!
na velesajmu - jel to tepihland ili tepih centar?!?! hm?
e tamo ima puno tih tapeta - fora uzoraka! ali ne znam ni dimenzije ni cijene - ccccc kako sam ja korisna danas! ;)
Bila danas u bauhausu i više mi se isplati farbati cijelu sobu , princ je odabrao boje e sad treba u akciju !!
a šta ti farbaš /ljepiš tapete - na zidove ili na namještaj?
Ma uređujem kompletnu dječju sobu .Inače se bavim pretvaranjem starog namještaja u novi shabby chic metodom no mom sinu se to ne sviđa , on hoće jaku plavu sjajnu na ormaru , žarku crvenu sjajnu na ladičaru i žutu na stolu , a zidovi se farbaju u pastelnu plavu i iscrtavaju se .
Gdje je bolja ponuda odjeće za 10-godišnjake....u Benettonu u Hoto centru ili ista marka ali u Lanteinom outletu na Žitnjaku ??...da se ne vozamo bezveze :-)
Gumene plahte za krevete?? (ne kinderbete, već velike krevete, bračne) Gdje ima za kupiti??
Duge gaće za dečka br. 110-116? Inače ih kupujem u HM-u, al sad ih nije bilo.
zna li netko gdje bih moglas naći Fisher Price CD-e s uspavankama?