Pinky, čestitam od srca!!!!!!!!
Printable View
Pinky, čestitam od srca!!!!!!!!
Pinky,čestitam !!! :-D:-D
Pinky, konačno stigle prinezice, čestitam!!!
Pinky, i ovdje čestitke!!!!
Pinky...čestitam :)
Pinky, čestitam!!!
Pinky čestitam os srca!!!!
Pinky čestitke!!:-)
Pinky,čestitam!:-)
Draga moja pinky od srca čestitam tebi i TM a malim princezama ogromna dobrodošlica neka ih kroz život prati sve najljepše.:-D:-D:-D:-D:-D
draga Pinky čestitam tebi i tm od sveg :heart: i dobrodošlica malim curicama :-D!!
Pinky, tebi i TM iskrene čestitike na malim toliko očekivanim smotuljcima :-D :-D!!!
cestitke na curicama pinky! :zaljubljen:
:klap:Pinkićice,:-D pinkićice,:-D pinkićice!!!!!:klap:
Pinky da i ovdje čestitam od srca:-D:-D
Pinkušo čestitam od srca :-D:-D:-D
I mi cestitamo od sveg srca, a princezicama dobrodoslica! :-D:-D:heart:
Pinky čestitke a princezicama velika pusa dobrodošlice!!
Pinky čestitamo :-D i dobronam došle princezice :heart::heart:
Za Pinky i princeze! :-D:-D:-D:-D:-D
Pinky i njenom suprugu iskrene čestitke, a curicama velika dobrodošlica:-D:-D:-D
Za Pinky, tatu i male princeze:-D:-D:-D:-D Čestitke!
Pinky,čestitam!
Pinky, čestitam i bravo za male Pinkyce :-D:-D
Pinky cestitam jos jednom:-D:-D:-D
Pinky čestitam :-D:-D:-D
Pinky, čestitam, draga moja! Curkama želim dobrodošlicu na ovaj krasan svijet!!! :-D
pinky i ja se pridruzujem cestitkama
Pinky čestitke i tebi i tvojim pinčicama...ali Denny avatar ti je aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Pinky i ovdje čestitke i dobrodošlica princezama!!:-D:-D
evo ga, napokon, jedna jutarnja mirišljava virtualna forumska kava :coffee: pa se cure poslužite.............. i DOBRO VAM JUTROOOOOOOOOOOOOOOOO!! Ovaj se običaj skoro pa i zaboravio :-(
Ima li novih vijesti od Pinky kao npr. težina, dužina, itd. Pinky, još jednom čestitke od :heart:
Nadam se ljetnim postupcima (iako ih je standardno vrlo malo) i naravno prirodnim trudnoćama kojih je dok su godišnji i odmori na moru standardno više :yes::yes:
Kadauna hvala na kavici - mmmmmmmmm - žudim za njom već od 4ujutro :P
Ja ću biti toliko slobodna pa ću napisati gabarite malih Pinkica, a ponosna mamica nek otkrije krasna imena svojih srećica!
Dakle, Pinkica I. 2900g/48cm
Pinkica II. 3300g/49cm
Prave male okrugličice!!!!!!
Vau baš su velike male Pinkice , prave male buhtlice..:zaljubljen::zaljubljen: kao da nisu blizankice !!!
Što je s Vala Mala-om????
Nema ni traga ni glasa! Javiii seeee!!!
Pinky čestam!!!:-D:-D
Svim trudnicama čestitke i želim im školsku trudnoću,ostalim suborkama ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba.
Ja sam okupirana bebama oko sebe (prijateljica,šogorica,kuma itd....) tak da se ne stignem redovito javljati!