Oprosti, ali sad me već pomalo nerviraju ovakvi postovi. Znači to što me ginekolog opsovao ti prevodiš da sam je bila bezobrazna, da sam bila nekulturna i nabrijana zločesta žena s planom poroda.
Da me poznaješ znala bi koliko je to daleko od istine.
Dakle na moje pitanje: Oprostite možete li mi objasniti što će se sada samnom događati?, ginekolog odgovara vičući: Šta bi ti je.ote da ja tebi još i objašnjavam? Dali ti znaš tko je izmislio gel? Dali ti znaš šta su ljudi dobili za taj gel? Šta?!!!! Nobelovu nagradu!!!! a ti bi da ja tebi objašnjavam? Eno ti je jedna kao ti, neki dan smo joj život spašavali, leži na kirurgiji, hoćeš kao ona završiti?!!!!!
Nisam se željela prisjećati evo diže mi se kosa na glavi, nakon toga sam zvala muža i plakala mu, malo je reći da je htio doći golim rukama udaviti doktora.
Uvijek i svugdje dolazim, ljubazno i sa smiješkom, nikada ne zahtjevam, nego zamolim i ne Trina, ne dobijem uvijek i ljubazan odgovor, možda da postanem bezobrazna i pokažem zube, možda bih ga dobila, ali nisam takva.
Na pregledu u bolnici u tj trudnoće, pregledao me ginekolog i još specijalizanata i to vaginalno i NE nitko me nije pitao ni upozorio na to. Zašto sam dopustila? Zato jer se odvijalo kao u filmu u roku od minute, zato što to nisam očekivala i ostala sam u šoku, gotovo zanijemila.
I zašto žena koja ima plan poroda mora biti nabrijana, s povišenim tonovima, zabranama i ne znam više čime? Zato jer su se stvorile predrasude da jedino takva može imati plan poroda.
Ja sam imala plan poroda, međutim pojavio se problem s tlakom i nisam ga niti izvadila, niti zahtjevala išta, dakle i mi s planom poroda, zamisli možemo biti razumne. Ali kad sam pitala kako će ići moja indukcija i što će se događati dobila sam gore navedeni odgovor.
E, sad možeš mi vjerovati ili misliti da lažem da sam bila ljubazna jer je nemoguće da netko na ljubaznost ovako reagira.