Kate76 prvotno napisa
Ne, Blackberry, nije to htjela reći, preuzela je odgovornost za svoje ponašanje, to se jasno vidi iz posta. Nije Roda kriva, kriva je naša percepcija koja može biti varljiva. I kad si friška trudnia i odrasla žena i dalje stoji činjenca da si puna hormona i neiskustva. To ne vrijedja, nadam se, ni jednu ženu, to je jednstavno tako. I friške trudnice moraju čuti i onu manje romantičnu stranu, sebe radi i edukacije radi. A onda nek svak kao odrasla soba donese odluku za sebe. Porod je ekstatično iskustvo. Moj bolnički je bio divan, imala sam sreće, suradjivali smo, bili smo tim. Al opet nisam zapamtila sve, a bila sam uvjerena da jesam. Snimali smo porod i kad sam ga kasnije odgledala uočila sam more toga čega nisam bila svjesna. Žena koja otvori temu ppk i moli pomoć i savjet treba čuti pro i contra, treba se preispitat i ne tražit bezuvjetnu podršku. Upravo zbog toga što legalno praktična podrška ne postoji. I ako će joj to pomoći da donese konačnu odluku, onda nek svak kaže što misli.