Sve! :mrgreen: Mislim da nisam zaobisla nijednu tetu sivalicu. ;) Ako koju jesam nek' mi se javi :lol:Citiraj:
zmaj prvotno napisa
Inace, vidim da svi jako hvalite ovaj ME cover koji IMAM :) pa me zanima kakve su im pelene?
Printable View
Sve! :mrgreen: Mislim da nisam zaobisla nijednu tetu sivalicu. ;) Ako koju jesam nek' mi se javi :lol:Citiraj:
zmaj prvotno napisa
Inace, vidim da svi jako hvalite ovaj ME cover koji IMAM :) pa me zanima kakve su im pelene?
uvjerena sam da ti neće bit žao zbog teta šivalica....!!! stvarno su odlične!! ne znam kakva je ME pelena...al, vidim i ja da je ME inače hvaljena marka!!Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
Ja pitam muza da mi pomogdne odabrati ali njemu je to svejedno. :lol: I kad pitam da izabere koja mu je najdraza od onih koje sam izabrala on izabere skroz neku desetu i to na mediće. :lol:Citiraj:
lucylu prvotno napisa
Mislim da bi mi uskoro trebali zaviriti i u tvoj ormar. :PCitiraj:
zmaj prvotno napisa
onda ti dodatno naručiš još tu...pa ak bude pita, rekneš "nismo se mogli složit...pa da budu svi sretni i zadovoljni, ja naručila obje!!...eh da tamo ti je račun, pa de uplati" :lol:Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
:nono: ovaj put smo narucili po dvije "moje" i jednog medica. :)Citiraj:
zmaj prvotno napisa
:shock: :P pa mi smo tek na početku!!! ja tek pomalo punim...polako se okrećem prema onim ino...jer, imam sve HR :mrgreen:Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
lukavo, lukavo.... 8) ...sad imaš tri!! ;)Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
A sto je s onim da je dovoljno 20 komada? :cekam:Citiraj:
zmaj prvotno napisa
:oops: pa ovaj...hmmmm...to je točno...osim ak ne postaneš kolekcionar i ovisnik... :sick:Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
ajde baci kolekciju na net da vidimo. :)Citiraj:
zmaj prvotno napisa
pa bi...al, trebam istražit kako ubacit fotke...to sam nekad znala...sad, truba!! mogu nabrojat, nisam tak bogata ko stare kolelcionarke... :P : roda, smib, kamaris, Hm 4vrste, HH, FB, DB, stacionar, 7th heaven babies, rumpsters, b..nešto...mislim da je to sve!!Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
i TB...
jesmo skrenuli sa smib teme :oops:
Kupujmo hrvatsko!!! :D
laaaaaaž, čista laaaaaž :lol:Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
Ja i dalje odgovorno tvrdim da je dovoljno 15-18 + 2 covera (meni bilo) ;)
...osim ako nije neviđeni izvanredni bebapokakanac kao kod ivaneos
:raspa: ne mojte ju upoznati ni sa NJM, mislim.... zna isti da je ona malo opaljena u svezi glede pelena, ali samo neke od vas znaju kolikooooooo :shock: :mrgreen:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
sbuczkow, kod kojih to teta si kupovala? ja sam jučer naručila na FB dvije HM pelenice, ali ne znam koje su tete šivalice..relativno sam nova/ s tendencijom da postanem platnena ovisnica :)Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
Saljem ti pp :* A sad mi reci sto je FB (ja sam jos novija :mrgreen: )Citiraj:
Layla prvotno napisa
Hehe, Forumska Burza..to sam i ja pokupila od svih ovdje (kad sam nakon pomnog proučavanja shvatila da FB ne znači vrstu pelena! :D )
FB= forumska burza...il ak je riječ o peleni Funzi BunzCitiraj:
sbuczkow prvotno napisa
Zmaj, nije sve u pelenama :lol:
:oops: a ovisnicima?? :mrgreen:Citiraj:
Layla prvotno napisa
Neću ništa reć, ko zna šta će od mene sutra bit! :D :DCitiraj:
zmaj prvotno napisa
A tek kad dobijemo AIO poketice 8)
Malo imamo guzvu sa pelenama, jer su ocito promocije platnenih zahvaljujuci Rodi bile jaaaako uspjesne, pa da se ne brinete ako malo kasnimo :mrgreen:
8) kolko daš za šutnju?Citiraj:
cekana prvotno napisa
pristajem na 2 pocket i 1 fitted, ne bijele molim ljepo :coffee:
sve XL veličine, u vrećici bijele boje ostaviti molim ljepo na uglu....... :lol: nešto me puklo danas..... :lol:
:DCitiraj:
Webmama prvotno napisa
fittedice nesmjem više kupovat....za AIO i pocket se uvjek izvučem na račun jaslica :mrgreen:
A te bi trebale biti vaše proizvodnje ili uvoz?
smib i AIO???? vauuuu!! :PCitiraj:
Webmama prvotno napisa
Gotov je, zmaj se upecala! :)Citiraj:
zmaj prvotno napisa
ajme ajme ajme :roll:Citiraj:
Layla prvotno napisa
trebam poslat MM-a na rad u treću smjenu!!, posebno za pelene :lol:
iskusne pelenasice da vas pitam, sto je s uloscima?
Dali je potrebno narucivati dodatne ili su dovoljni ovi koje dobijete s pelenama?
A kakva je situacija sa tetra? Da li se moze i njih staviti ili je to pak preglomazno?
tetra ti je ok. dodatni uložak će ti trebati samo za noć, preko dana ne.
uh, sama sebi zvučim blesavo. :lol:
misla sam reći da dodatni uložak treba samo za noć a tada možeš staviti tetru umjesto njega. pa i nije bitno jel preglomazno.
E, ajde bas da vas pitam pametnice moje :mrgreen: Stavila sam u prodaju obične tetre vulgaris komplet od 10 komada, pa mi se to čini skupoooo ili se to samo meni čini. Možete virnuti pa mi reći kakve su cijene u trgovinama, jer ja nemam pojma :oops:
mislim da sam ja plaćala u TL-u 10kom 80kn!!Citiraj:
Webmama prvotno napisa
tetre u DM-u cca 90 kn
One u TL su mi od svih najkvalitetnije, cijena između 80-90kuna
pojma nemam...nisam nigdje drugdje ni gledala!! evo su po godine u igri....i dobro se držeCitiraj:
snoopygirl prvotno napisa
ja sam ih probala par vrsta, i 'pipala' one u DM-u. TL idalje vodi. iako sam za brisanje imala nekoliko finih mekanih koje mi je jedna bakica donjela na poklon - još dok je ona imala djecu. kad sam ih iskuhala probjelile ko snjeg. te su definitivno najmekše. ko gaza su.
I meni :shock: Moram jos jednom provjeriti cijenu kad dodjem u ured, mozda sam se zbilja zabunila, a cinilo mi se da je skupo sve iznad 100 kuna :mrgreen: