da li ste probale njihove detergente za rublje? Trebam i tekuci i prasak,a njihove su cijene zbilja super.
Printable View
da li ste probale njihove detergente za rublje? Trebam i tekuci i prasak,a njihove su cijene zbilja super.
naše prošlogodišnje sandalice su još u super stanju, te da im nisu male mogli bi ih normalno nositi i ovo ljeto....
Šteta samo što su u malim brojevima, nama treba broj 29 i 32
ups, ja govorila za deteržent za suđe, za rublje isto dobar ali cijenu nisam zapamtila.
Tnx na savijetu Danči, i mi inače idemo na granicu po špežu, u Coop ili Familu, po jeftikanere u Eurospin, ali malce ne želim puštat s nikim na 4-5 sati koliko u pravilu budem odsutna kad idem u špežu. A njima nisam napravila putovnice - opake mjere štednje su na snazi kod nas, pa se tako i putovnice nisu provukle u prioritete....
tako smo i mi, ako ide netko ti neka ti u coop pokupi deteržent dakle naziv VIVI VERDE to je eko trgovački brend od coop-a. imaju dobru rižu, paštu (eko integralna pašta 500 g .76EUR recimo), mm ode i zna da samo to traži i da se neću buniti ;)
ak dečki nemaju putovnice i nigdje se ne spremate u skorije vrijeme, ionako sljedeće godine neće trebat putnovnica za otići u Italiju, bolje za te novce kupiti paštu LOLL
Meni su o.k. deterdženti iz Lidla, i za suđe ručno, i za suđericu tbl. (ali one obične - ne all in one), i sol i tekućina za perilicu isto (nekad umjesto toga stavim ocat alkoholni), a bome i za veš (tekući i prašak). Samo omekšivači mi nisu baš nešto, to uzimam Ornel.
Ja kupim za veš u Lidlu Formil i zadovoljna sam. Opere mi sve i dugo mi traje (kupim pakiranje od 10kg, ima na akciji svake toliko za cca 70kn).
Eto nas iz lidla!! Kupili 3 majice za 40 kn! Uzeli malo veći br pa je sad kao tunika a za iduće ljeto kao majica!!! Uzeli i tajice za 27 kn!!! kod nas je stvarno bila dobra ponuda svega! Ja sam došla oko 11 i našla sam sve što me zanimalo! :-)
Obavljen šoping;
uzela sam
dva paketa majica 86/92
jedan 110/116 za dečke, jedan za cure,
nogometnu loptu i navijačku majicu za dečka,
jednu spavaćicu za curu,
te jedne role (koje su ostale od prošlog tjedna) roza-bijele....
Novčanik prazniji za nekoliko stotina kuna....
Al tješim se da bi drugdje za tu lovu kupoila samo role i loptu, ;)
Ja sam uspjela kupiti majice za curku, ali sa sndalama nismo imali sreće.
U pola osam već je sve bilo probrano.
Ako netko vraća sandalice ( http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26155.htm ) za curice broj 27, sa prekrivenim prstićima, ja bi ih rado otkupila :)
cure, nije dozvoljena prodaja van Burze.
mi smo danas dobili od bake iz lidla odličnu društvenu igru peppa pig, jednostavna i fora, može biti među prvim društvenim igrama
slično čovječe ne ljuti se, samo nije na kockicu nego na vrtnju strelice, zato je baš zgodna za malene, moja ima 2,5 godine i već igramo (i svaki put me pobijedi)
piše da je od 3 godine
Super, hvala!!
u Lidlu u Dubravi ima muskih i zenskih sandalica, i kompleta sa bobom graditeljem i necim, kao i majica i kompleta za curice. al zato, naravno, nema stopalica :evil:
Kupila sam Lidlove knedle i savršene su. Uzela sam sebi i kostim ali oni imaju veće brojeve od normale? Njihov 36 je najmanje 38 pa mi malo puše donji dio. Ali ostavit ću ga, u slučaju da mi guzica naraste
dali su cijene drugačije u Lidlovima na moru? sad kad dođe sezona? U Novom Vinodolskom se otvorio pa da znam šta me čeka...
Ah, samo nek' otvore na Krku.
meni je žao što više nemamo ipercoop.
a danas sam lijepo isplanirala kupnju - i uspjela zaobići lidl. sve manje mi se sviđaju.
I ja kupila igru, super je....
Jako jednostavna, jučer ju igrali dokasna mm i ja s klincima,
danas od jutra igraju sami (jedino su izmislilil neka svoja pravila, kako kome paše.. )
ja sam danas otišla po sasvim neke desete stvari u Lidl (onaj kod Arene) i uspjela naći one 3majice po 39kn za dečke! I to i za svog malo (86/92) i sestrinog (98/104)! oduševljena sam, majice su em lijepe, em mekane na dodir, em tanke!
Žao mi je jedino što sandalice nismo uspjeli naći, ovdje su ostale samo ženske 26 i 23 i muške 26 i 27
ma majice su zakon, nas stvarno Lidl oblači za male novce
što je najvažnije - sve što sam kupovala - bodići raznorazni, majice, štrample, čarape, vreće za spavanje, potkošulje sa gaćicama, traperice.... ma sve nam je odlično
Zove se LEL (ima u plavoj vrećici, mislim da ima i u narančastoj).
Nije loš, ali Formil mi je bolji za bijeli veš (uopće ne treba dodavati sredstva za izbjeljivanje), a i povoljan je, pogotovo kad bude na akciji veliko pakiranje za 100 pranja po nekih 60 ili 70 kn (inače toliko košta kutija za 60 pranja). I tekući Formil je isto jako dobar.
prašak za veš im je solidan, ali i oni dižu cijenu.
LEL je bio na akciji, ali sada pakiranje od 9kg za 50 kn (prije je bio 10kg za 50 kn)
a FORMIL je pakiranje 8,5 kg za 70 kn (prije je bio 65 kn, a za kilažu nisam ziher)
tako da cijenovno nisu više baš tako povoljni.
ja sam počela sve više ići u kaufland, on je sa akcijama sasvim ok. svako malo zna imati FAKS 10kg za 100 kn što je super cijena, a prašak je neusporedivo bolji i od FORMILA i LELA.
oblekica za klince im je ok, i za ok novce.
jedino me silno živcira kaj se moraš grabati i skoro tuči s ekipom.
i onda svu robicu stave u 2 košare jednu pored druge i svi se grabaju jedni preko drugih.
kaj se ne može to malo "strateški raširiti" u više košara pa da ljudi ko ljudi to uzmu, isprobaju i kupe?
ovo ti je super ideja...daj im pošalji mail...možda prime na znanje.... jer nije baš zgodno preskakivati preko nečijih glava,ruku, kolica, torbi,svega....
tu bi ti opet nastao problem jer se ljudi ne ponašaju ko ljudi
razgrabe svejedno svašta i pobacaju posvuda
pootvaraju, potrgaju
kod nas znaju lijepo posložiti u više košara, pa opet isto
a neki dan vidim kako je netko otvorio fino paket always uložaka i uzeo valjda koliko treba, ostatak ostavio, ma baš....
:-o