klarita2, naravno da ćeš opet čekati. I sve ćemo te bodriti. Pusti da se tijelo oporavi. Neće biti lako psihički, ali imati bebu opet u rukama je najljepše na svijetu.
Nažalost, znam kako je proći porod i ostati praznog naručja. :love2:
Printable View
klarita2, naravno da ćeš opet čekati. I sve ćemo te bodriti. Pusti da se tijelo oporavi. Neće biti lako psihički, ali imati bebu opet u rukama je najljepše na svijetu.
Nažalost, znam kako je proći porod i ostati praznog naručja. :love2:
Beti 3 hvala na lijepim riječima. Želja je kod mene velika , a znam da strah nikad neće prestati. Iako mislim da je Bogu sve moguće.
Cure super ste mi...!!!
Bzara čestitam!
02.04.2005. Klara
20.05.2010. Marija :angel:
samo sam svratila na kratko jer smo u frci da zavibram za cure da što duže ostanete 2u1.Zato cure drage drži te se sve moje misli su uz Vas i vaše bebače.
Pročitah da je Ane rodila prekrasnog dječaka pa i njima želim sve naj naj,da što prije dođu doma.Zato će ti trebat neko vrijeme zato se oboružaj strpljenjem.Moj Tin je bio do kilo i po u inkubatoru i trebalo je nekih mjesec dana da izađe iz njega pa potm je išao topli krevetić,pa krevetić za van pa se sve se odužilo na nekih mjesec i pol.
Tibi vibre da što prije ugledaš Betu i sve ostale koje se tome uskoro nadate želim sve naj naj od srca.A ostale cure imate velike tople viritualne zagrljaje.
Evo svi dobivaju neke nalaze, uglavnom su dobri (neka takvi potraju). I neka potraju još i trudnoće.....od srca želim boxici i osijek :heart::heart: i tibi lijepu beticu ~~~~~~~~~~~~~
I ja sam dobila patohistološke sa poroda. Trebala sam dobiti curicu. Ime ću sačuvati za drugu curicu ako mi dođe. Danas je opet jedan teški, preteški dan....
Nalazi su pokazali da je sve bilo ok. Dijete je bilo živo, veliko 25 cm i teško 269, svi organi u razvoju kako treba po gestacijskim tjednima biti.Doktor Ćuk kaže da je bilo izglednije da mi padne cigla na glavu dok šetam po Korzu, nego ovo. Već sad mi je rekao da ću 98% na idućoj trudnoći proći serlažu i odležat trudnoću. Poslje ovoga ni jedan doktor se neće usuditi reći mi da "živim normalno".
Najvjerojatnije se neće ponoviti, ali ću morati biti jako, jako pažljiva. Svejedno preporuča snimanje maternice HSG i ponovo briseve.
Drago mi je što nisu našli deformacije, i opet dođe mi slabo kad pomislim da sam izgubila zdravu curicu.....
Ajme draga optimistična :-( :love2:
Dr. Ćuk mi je bio na posljednjem porodu. Baš je dobar. On nije ništa trebao intrvenirati, ali je bio samnom i sa mojom curicom, držao u ruci protokol sa svih mojih prethodnih poroda i hrabrio me. Srećom to je sve trajalo manje od sata, ali on mi je stalno držao UZV sondu na trbuhu da čujem bebino srce cijelo vrijeme i da sam sigurna da će sve dobro završiti. Koliko me je s jedne strane pritisak smetao, s druge mi je to glasno lupanje davalo snage i smanjivalo bol.
I kad su mi je dali u ruke, onako divnu, s velikim okicama, malu, malu, a on joj kaže: pa, onda ćemo tebe tu vidjeti za dvadesetak godina. Baš sam se nasmijala i rekla da bi bilo bolje za malo više od dvadeset.
Optimistična, dobar ti je doktor. I, naravno da ćeš drugi put ležati i svašta. I ja sam. I isplatilo se, itekako!
Istina je da je dr. Ćuk stvarno, vrlo human. Iznenadio me koliko mi se posvetio da mi objasni nalaz i da me smiri i ohrabri. Svarno Đuro je za 5!!!!!!!!!!!
osijek i boxice ~~~~~~~~~~~~~ da sve bude okej!!!
bambus,ne brigaj nista,bebica je vec velika a sto se tice kontrakcija i ja sam ih imala,a na kraju sam presla termin.
tibi,ja u sve 3 trudnoce nisam imala nikakve simptome,doduse osjecala sam se kao da cu svake sekunde dobiti M...isto kao i svaki drugi mjesec.Kada bih trebala da uradim test sva tri puta sam bila 100% uvjerena da nisam trudna....prema tome,opusti se i nista ne ocekuj simptome!!
mandy,znaci opet je stigla ta dosadna M...ali dolazi zima duga i hladna,pa ce biti i romanticnih veceri...a jedna ce biti i dobitna!:heart:
cmoka za Niu,Spira i ostale bebarone i njihove mamice
optimisticna sam pusti nek vrime odradi svoje, i smatram da nije problem i odlezati cilu trudnocu ako triba, samo da se dode do malog mirisljavog smotuljka, jel da. i virujem da ces ti nama uskoro prijaviti svoj plusic. :-)
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
boxica i osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve podkontrolom do daljenja, i da sta duze ostanete 2u1. :*
a ja se cili dan nekako cudno osjecam, na trenutke imam osjecaj kao da cu eksplodirati, neznam kako da vam to objasnim. i osjecam strasan pritisak. ajme, jedva cekam pregled sutra, u 8.30 smo naruceni, opet u bolnicu, samo se nadam da se necu nacekati ka i prosli tjedan. drzite mi fige da sve prode ok.
roza, bzara, mandy, choco, koksy, visnja........................ :*
uh Optimistična, nemam riječi :-(:-(
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
osijek, boxice, bambus ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart:
svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~
osijek i boxica~~~~~~~~~~~~~
da što duže izdržite u komadu pa makar i na toj tokolizi, znam da je grozno, al kad se mora nije teško i ja sam imala takva iskustva
tibi, još malo~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart:
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
bambus jedva čekam vijesti kako je naš Ivan :zaljubljen:
a ja, uffffffff :cekam:, sigurno sam vam se već navrh glave popela, oprostite mi zbog toga :love:
pusa svima i malima i velikima :kiss:
ej, evo nas doma!
i dalje je sve podkontrolom, Ivan ima oko 2900, tako da i nije bas velik kao sta su doktori bili govorili. ali meni je to taman lipo..jos ovo malo sta nam je ostalo, dobti ce on jos koji gram :-) i doktor je (ovaj u bolnicic) zadovoljan kako nam sve ide, samo mi je reka da imam malo vise plodne vode. (a ja mislila da mi curi vec danima :lol:), al da se zbog tog ne brinem. sutra ujutro idem kod svog ginekologa, pa cemo vidit sta mi on kaze, ipak me on vodi cilo vrime,njemu najvise virujem, mada ni ovaj u bolnici stvarno nije los, susretljiv je i ljubazan, al ipak... je me umirio..al tek cu sutra ja biti najmirnija. a sta se tice ovog pritiska koji osjecam, kaze da je to sve normalno....
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
osiije i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
bambus99 samo se ti nama drži!! Bit će sve ok!
02.04.2005. Klara
20.05.2010. Marija :angel:
bambus Ivan će biti prava momčina kad se rodi :-D, a to za plodnu vodu zanemari, uvik nešto je : ili premalo ili previše
tibi ništa ti ne gnjaviš, sve je to ok i normalno, zato smo tu da se guramo naprijed i pomažemo :kiss:
ima li kakvih novosti kod boxice i osijek ? ili su zacementirane za krevet i ne miču ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi danas slavimo godišnjicu (15 :-o ) , bez plusića ( osim ako ne računamo ona dva plusića koja su popodne u školi), ali bar ima kolača :lol:, moram se malo nasmijati sama sebi da mi bude lakše...
choco kako Malik ? radi li mljekara ;-) ?
pusica svima s mora....
Samo malo virkam i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za preglede i za sto duze ostanke 2u1.
I da se pohvalim, jucer sam pricala s MM-om o drugoj bebici i dogovorili smo se da cemo probat al ne opet onako ko sa Svenom, jer tad sam bjesomucno pratila O, plakala svaki mjesec kad bi dobila mengu... nego cemo polako, ako se dogodi-dogodi se! Bas sam :-D
ooooo super koksy, bas mi je drago sta je tm prista. pa vidis bez velikih nagovaranja i bez iskoristavanja! :lol:. odlicno, i bas mi je drago zbog tebe, i sad jos kad znas da su svi nalazi uredni,onda ipak mirnije mozes krenuti u nove akcije! zelim ti da nam sta prije prijavis + ! :*
ima li danas kakvih novosti od osijek i boxice?
tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da si ti nama dobro. evo jos samo 3 dana do tvoje bete! :*
baš mi je jučer falila roda :love:
evo da vam javim da sa se čula sa osijek, bolje je, sve se smirilo, mada je još uvijek na infuziji.
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
koksy baš mi je drago zbog tebe i nadam se da ćeš nam brzo prijaviti plusić :kiss:
bambus kako si nam ti danas?
puse svima malima i velikima :kiss:
evo još malo i moj ponedjeljak je tu :-P, držite nam fige
kakvi su nam ovo žuti smajlići ?
koksy odlično :-D( iako čisto sumnjam da tu ima bilo kakvog opuštanja, ja barem potajno pratim tijelo, brojim dane i piškim trakice :yes: )
tibi eto još malo pa da skakućemo za tvoju ß :-D i dvi male, slatke mrvice :zaljubljen:
bambus kako si ti ? jesi li još aktivna ? torba spremna ?
pusa bebicama....... a za boxicu i osijek bezbroj vibrica ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uff i meni jucer bas falio forum!
mi smo jos aktivni, jucer sam bila kod svog dokotra, i kaze i on da je sve ok. nisam se jos pocela otvarati. i opet na kontrolu za 10 dana. mandy torba je spremna, i samo ceka pokret! :-) uglavnom smo sve pripremili.
tibi eto jos malo,malo i veselit cemo se tvojoj beti! :* nadam se da si nam ti dobro, i samo opusteno, vidit ces da ce to biti sve onako kako ti i mi svi skupa s tobom zelimo.
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
hej curke!
bambus :-D za pregled! ja sam imala pred kraj stalno te menstrualne bolove, ali mi je doktorica rekla da je to normalno jer tijelo se priprema za porod i treba sve fino omekšati da bebuška može van! ne mogu vjerovati da je to tako blizu, meni je tvoja trudnoća proletila!
koksy :klap: znala sam da će tvoj muž ipak popustiti! svi oni imaju ogromnu želju samo ih mi moramo malo ohrabriti!
od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam što prije prijaviš jedan veliki plus! odlično je što ste odlučili ići polako i pustiti stvari da idu svojim tokom!
Tibi draga još malo!
od srca ~~~~~~~~~~~~ za oooooogromnu betu! :heart:
:-Dza našu osijek! neka su hvala Bogu kontrakcije prestale!
mandy draga bit će plusića, sigurno!
sretna ti godišnjica braka, i da iduće godine bude s vama još jedno maleno srčeko!
optimistična, baš mi je drago da imaš pored sebe doktora kojem možeš vjerovati! samo hrabro dalje, svi smo tu uz tebe! bit će teško jednog dana kad budeš trudna, ali na kraju će se isplatiti! :love2:
Isabel draga hvala ti od srca!
Rozica pusa tebi i Špireku! jeste još uvijek dolje? kad se vraćaš u Zg?
jel se čuo tko s Boxicom?
puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju i bebicu!
mi smo super!
počeli su nas mučiti grčići, svaku večer od 8 pa do ako smo sretni do 10, ili kao jučer do ponoći! plače ona plačem ja od muke što joj ne mogu pomoći!
raste mi kao mala gljivica, već sam spremila 2 kombinezonića u koje više ne stane! maksimalno smo iskoristili ovo sunčano vrijeme i puno smo bili vani!
svima vam šaljem velike puse od mene i moje Niuške!
koji ružan dan danas, bljak, kiša ne prestaje :-(
svima velike puse :kiss:
ajme ni kod nas kisa ne staje. i dosta je zahladilo. bas nekako bezvezeno vrime, pa mi se i neda nista. eto koliko sam kukala na one vrucine, sad nevalja ni ovo. pa ko bi nama ugodio. :-)
bzara pa i meni se nekad cini da mi je trudnoca proletila brzinom munje, pa onda s druge strane kad se samo sitim onog pocetka i straha iz dana, imala sam osjecaj da nikad necu doci do ovog tjedna trudnoce.ali eto doslo napokon, i sad imamo samo cekati dan kad ce on doci svojoj kuci. :-)
samo sam cirnila da za zavibriram za nasu tibi za sutra! da nam javis jednu troznamenkastu betu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ :yes: :*
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Šta je več sutra???? Ja zabrijala da je 29og! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ draga ovo su jedne od najdebljih vibrica koje sam ikada poslala. Uh, steglo me u stomku, sutra mora bit tvoj dan! :*
Boxica, osijek kako ste? Pusa mrvicama, nadam se da se do sada sve smirilo i da skoro dolazite doma :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za našu Tibi i njezinu sutrašnju ooooogromnu betu! :heart:
svima šaljem veeeelike puse!
aaaaaa ,baš ste drage :heart:
jedva čekam sutra nalaz i odmah ću vam javiti na čemu smo.....
svima puno :kiss:
sretno tibi <3
Tibi, za veeeeliku betu :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Tibi,sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart:
:love2:
hvala drage moje :heart:, javim vam sutra čim saznam. Nadam se da ćemo se imati čemu veseliti....
osijek i boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
svima velike puse šaljem :kiss:
pa naravno da cemo se imati cemu veseliti, u to nema nikakve sumnje. samo cemo tocno saznati dali je jedna mrvica,ili je pak po velicini bete moguce da su se obe dvi lipo smistile kod svoje mame. saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba! :*
Sretno tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart:
( sigurno su dvi mrvice :zaljubljen: )
sretno, draga tibi ~~~~~~~~~~~~~~~
i još za naše osijek i boxicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~:-D za veliku BETURINU :-D:-D:-D:heart: