Da, da, znam o čemu pričaš. Ja skupljam te stojeće, jerbo želim većinu ležećih zamijeniti stojećima.
Printable View
Da, da, znam o čemu pričaš. Ja skupljam te stojeće, jerbo želim većinu ležećih zamijeniti stojećima.
Danči, dijelimo neprospavanu noć :drama:
Daj se snimi pa podijelim na fejsu, baš nam fali smijeha :mrgreen:
No, ja mislim da smo svi užasno smiješni kad vježbamo, ja nekad vidim odraz u prozoru kako blesavo izgledam... i nije mi jasno kako cure (i dečki) uvijek super izgledaju na videima... osim u Insanityju, tu se da vidjeti svašta :lol:
Roza :lol: moj nos nikad ne dira pod, baš idem mjeriti koliko mi fali.
Ja sam imala dijastazu, potpuno se zatvorila, samo sam pazila da uvijek stišćem trbušne prema unutra i preskakala sam vježbe gdje to ne bih mogla, side plank npr.
Moja je bila velika. Nakon 5 trudnoce, nije ni čudo. Sad je puno manja, ali ju još imam pa i dalje pazi. Skuzim tu i tamo kod nekih vježbi da ne mogu kontrolikati trbuh dovoljno dobro, pa te vježbe mijenjam s drugima.
fulala sam smajlić za Rozu... trebao je biti ovaj :naklon:
Marta, 5 trudnoća :-o:zaljubljen:
meni se dijastaza pojavila tek sa zadnjom, trećom
Nemam pojma otkud ta petica, majke mi, ja sam stisla 4. :-o
I nisam skuzila uopće da ju imam, dok nisam počela vježbati, pa sam provjerila, tako da ne znam kad je nastala.
i ja sam (valjda) imala dijastazu :lool:
imala sam taj vražji bruh. dijastazu sam nedavno provjerila kod dr. sportske medicine i nema je, sve je ok.
stojeći trbušnjaci su super! ja volim shaunove, baš bih ih mogla ubaciti koji put.
kavofob, pitala si me za zwow-e... uglavnom, dani su mi koma, koma! sljedeći tjedan mi dolaze svekrovi :lool: pa možda bude lakše jer ću manje trčati okolo. ne znam.
tako da si ja izaberem 4 vježbe svako jutro i napravim tri runde. za odabrati zwow treba i vremena pa to ne stignem. mislim da sam zadnji dobar vidjela 9 ili 10?
jutro sam recimo radila:
1. side planks- 10 svak strana
2. jump squats- 20
3. knee touches sa sklekom (dodirneš iz planka jedno pa drugo koljeno pa se spustiš u sklek)- 10
4. side lunges (ono skakajuće)- 20
ovo je trajalo oko 15 min, nisam štopala, al sam skoro zakasnila odvesti djecu u školu :D
samo dodatak: jutarnje vježbanje mi je preporod! poslije sam mirna. eventualno ubacim vijaču ili neku tabatu. ili ako vodim dijete na aktivnost, trčim natrag poslije, ne hodam :manijak:
dakle jučer zwow76 i zshred 5.
sve se cijedilo. to je 24 minute. ali ubijen si ankon toga. skroz.
probajte.
zwow 76-tabata, dakle svaku radiš 20 sek, nakon toga 10 odmaraš. po dvije se izmjenjuju 4 puta, što je 4 minute, pa se ide na sljedeće dvije.
Part-One: 4 minutes (each exercise 4 times)
- Side-to-side 'Step-Ups' (on a chair)
- Chair hops
Part-Two: 4 minutes
- Plank hops
- Knee hugs
Part-Three: 4 minutes
- Jump lunge kick-ups
- Sumo Chair
zshred5
50 sec jump rope
50 sec jump lunge kick ups
50 sec jump rope
50 sec mc
50sec jump rope
50 sec pistolsa
50 sec jump rope
50 sec sumo squat-side kicks
50 sec jump rope
50 sec 3 jump lunges+dynamic push up
50 sec jump rope
50 sec prisoner get up
između svakih 50 sec, 10 sec odmora
sasa, probat ću ovu tvoju kombinaciju za vikend
danas sam uspjela napraviti 2 zgiba. mislim, radim ih stalno, kad god uđem u kuhinju... ali danas prvi put 2 u komadu. još da prodišem dok ih radim :lol: al ok, tako sam i sa sklekovima, na početku uopće nisam disala, sad dišem pravilno.
bole me neki mišići od zgibova postrance ispod ruku, do sad nisam znala da ih imam
Kavofob, jesi radila ovaj? Ja sam ga nekoc davno :D i nadam se da cu se uspjeti probuditi na vrijeme sa ga napravim sutra.
Zwow 59, odlican je!
http://litealloy.com/workouts/669
ja ću samo prijaviti da sam prihvatila izazov sa čučnjevima.
penzionerski, pola doze. :starac:
Anci, nisam... radit ću ga sutra ujutro ako se probudim na vrijeme :)
Bravo anamar... neka je i penzionerski ;)
ja sam radila 59, više puta. ok je. danas 72.
posljedice mog vježbanja se vide i na mojoj djeci :lool:
jučer mlađa (7g) dovuče yoga mat i počne raditi burpeeje :lool:, a danas su obje radile tabatu sa štopericom na ajfonu :mrgreen:
i viču jedna drugoj: high knees!
uh, što prije priznam, prije kreće oprost 8-)
zabrljala sam s jillian, krenulo ovo pa ono, pa krenulo zabušavanje. planiram se vratit. sutra. (zvuči loše, jelda..). obećajem sutra prijavak nastavka :-)
ali sam se i ja ubacila u izazov s čučnjevima pa sam odma više zadovoljna sa sobom. nisam na vrijeme vidla pa mi je danas tek drugi dan (ili već, ovisi kako gledaš :-) ). prvi dan odradila - na poslu 8-)
ja zadnje vrijeme štrajkam (posao, službeni put u Sarajevo, i tako samo isprike), navečer jedva držim oči otvorene i nikako se prisiliti na vježbanje. Zadnja dva dana sam ubacila kavu poslije posla pa sam nekako ornija :-). Sad sam napravila 1. dan čučnjeva.
I obećajem da ovaj vikend opet krećem s vježbanjem.
18:58
Valjda cu stici na posao :)
svaka cast!
Jutros T25 beta rip't cyrcuit - po mom guštu daleko najbolji od svih do sad. Radila sve sa utezima 2x4kg. Vrlo dinamičan.
htjela dodat :rock:
zwow 59 - 18:27 ( nemam onu poluloptu pa sam radila po 50 dubokih skejtersa)
zwow 56
Jos si poslije napravila 56?? :lool:
Bravo!
Ja nema sanse da bih mogla.
I šišaš me u vremenu. Do sljedeceg puta :mrgreen:
Ja sam jučer bila tako krepana nakon posla, najrađe bi zaspala na kauču (ali ne mogu naravno, jer je mala odspavala
svoje u jaslicama i skroz je orna:mrgreen:), i znala sam da moram odvježbat da me digne. I jesam, i nakon toga sam
uspjela i brdo posla po kući pozavršavati. Sad već s priličnom lakoćom radim l2, prelazim uskoro na l3, al mi se taj čini lakši od ovog. Nakon toga...ne znam
što..insanity me vuče, ali nisam sigurna jel to pravi korak nakon 30 ds?
Anci, jesam, umorilo me, ali mi je nekak bilo prekratko samo to, a 56 mi je zakon... kratko i slatko, a uznojim se skroz.
Idući put radim sporije, def. Istegnula sam si rame na onim mc jer sam se u brzini previše izvinula.
Dijana, malo je, probaj Ripped in 30 u kombinaciji sa 6w6p prije Insnityja.
I meni se malo poremetio ritam: bila u srijedu u Zagrebu pa nisam vježbala. Danas mi po rasporedu ide w3, a sutra ću probati odraditi i w4 i c1 (ne zaredom :mrgreen: ) tako da mi nedjelja ostane rest day. I s tim sam gotova prvu fazu. Sigurno ima prostora za unapređenje (onih par vježbi koje se baziraju na fleksibilnosti) ali svejedno idem dalje. Em nema šanse da u doglednoj budućnosti postanem tako fleksibilna, em mi se w3 nikako ne sviđa. Valjda me neće kolpat srce kad krenem s drugom...
w5 i w6 su znatno, znatno teži od w1-w4. nemoj se šokirati... ako ti bude preteško, možeš još malo produžiti w3-w4-c1 kombinaciju
Javim se s dojmovima sredinom idućeg tjedna... Ako budem živa. :-)
Budeš, no worries :)
sasa, odradila sam tvoju kombinaciju :drama:
zwow 76 - do sad nisam radila tabate, ova mi je izazvala metalan okus u grlu, ne sjećam se takvog napora odavno
zshred 5 - omg, zwow 56 je mila majčica naspram ovog. kupam se u znoju... ne moram ni reći da mi je već na mc bilo dosta svega, a tek je počelo
a još sam radila i modifikacije - pistolse do stolice i od stolice, high knees ne znam koliko su bili high svih 50 sec, a one zadnje prisoner get upse sam teturala :lol:
odličan trening, idem sad baciti neko pošteno istezanje i pod tuš :)
daj prijedloge za dalje...
Baš ste vrijedne. Odustala sam od vježbanja doma. Idem odjednom na dva treninga. Bodyweight i kbell, dva puta tjedno. Ubijem se, ali nisam pod upalom, znači kapaciteta imam. :)
Možda se priključim čučanj izazovu. :)
palčice, ne znaš kako ti zavidim. ja bih se taaako rado maknula iz kuće... ali u dogledno vrijeme nema šanse.
ajde, požuri s priključivanjem, već smo odmakle na 90 :)
Bale Betmen i čučnjevi :lol:
Hoću, danas se priključim, mada ionako na treninzima odgulimo velik broj čučnjeva.
Nema veze sa vježbanjem (ili ima) ali video mi je jako dojmljiv - o percepciji našeg izgleda http://www.upworthy.com/2-people-des...ene?g=2&c=ufb2
palčice, genijalan video, kradem za fejs :yes:
odličan video! Hvala palčice!!!
btw. bodyweight+kettlebell jedno za drugim? Svaka čast!
Danas odrađen T25 beta dynamic core. Prvi dio mi je bio laganini i bašsam se pitala kako to, a onda.....uff
Sinoć sam bila puna negativne energije i nisam znala što sa sobom pa sam to odlučila izbacit i krenula sa Tatianninim vježbama i ispalo je 2 runde po 15 ponavljanja: squat & knee up, back lunge & knee up, squat jump (sve 3 vježbe sa bv 14kg) pa još 2 runde isto 15x svaku stranu: bodyweight side lunge & knee up - back lunge & knee up, RDL (12kg girja). Danas imam baš lijepu upalu. Nisam radila već davno sa većim težinama (od kad sam počela T25).
Ne znam kako ostale stoje no meni nakon što sam na nogama od 6 ujutro u 21 bude zaista teško pratiti uvijek što se od mene na treningu očekuje pa umjesto 30 sek. čučnjeva ja ostanem u čučanj izdržaju i sl. Fizički mogu izdržati oba treninga. Baš mi treba više koncentracije nego drugima.
palčice, meni je najgore vježbat navečer. Ne samo da mi je fizički najteže nego sam već i psihički iscrpljena pa i ja teže pratim, sporija sam i tako. Al ono najgore je da kasnije ne mogu zaspati nego se vrtim do kasno u noć i onda taj umor vućem cijeli tjedan. Jedina iznimka mi je strech, njega odradim navečer namjerno i nakon njega ćorim ko top :)
danas odrađen double day: upper+speed 2.0. Upper mi je baš ok bio. Al ovaj speed mi nikako ne sjeda pa ne sjeda. Uglavnom, umorna sam ko pas. Sutra odmor...
I meni je navecer koma!
Ovaj vikend sam uzela odmor. Sad sam se vratila sa slavonskog kirvaja i ne pada mi na pamet vjezbati :mrgreen:
Ja sam do sada u pravilu vježbala navečer... sve do susreta sa Zuzkom nedavno. Ona mi totalno paše ujutro i dovoljno je kratka da curka ne šizne.
Preporodila sam se od kada vježbam ujutro, cijeli dan sam super raspoložena... nadam se da će mi preći u naviku jer me topla dekica nekad povuče da se čvršće zamotam umjesto vježbam :)
Anci, sigurno samo zdrava klopa, jel :P