Lili ako si 10 godina tu onda se sjecas Bubimira, taj se haldio svako malo, ali nam je bio svejdeno omiljen.
A Perice sa svojim opisima?
Znaju na forumu doci forumasi koji iako su banirani su voljeni, ali pravila se moraju postivati.
Printable View
Lili ako si 10 godina tu onda se sjecas Bubimira, taj se haldio svako malo, ali nam je bio svejdeno omiljen.
A Perice sa svojim opisima?
Znaju na forumu doci forumasi koji iako su banirani su voljeni, ali pravila se moraju postivati.
Takoe, ban je svojedobno i emsa pobrala. Dakle, ne radi se o nepristranosti nego jednostavno o nepostivanju pravila. Osim tih redikula poput perice, ne sjecam se da se itko zalio da je ban bio nazasluzen.
No svejedno, ne razumijem cemu ova rasprava? Bi li ti lili svakog tako branila ili samo one za koje tvoja prosudba kaze da "ne bi oni nikad"?
Hajde, pa nitko nije umro: vratit će se Dijana (vjerojatno i na ovu temu) za koji dan. Ne znam kaj se dogodilo: sa mnom je bila na ratnoj nozi, ali nisam dobila nikakav pp ili bilo što od nje i čisto pristojno se klala javno sa svima koji misle drugačije :respect: .
Nego, kaj mislite o tome što je izjavio Karamarko jučer? http://www.telegram.hr/politika-krim...castan-covjek/
Ako su eksperti (navodno Prodanović i još netko) dokazali da postoje relevantni dokazi da je Crnoja kriv i od njega je zatražena ostavka kako nakon toga Karamarko može (kao potpredsjednik vlade) izjavljivati to što je izjavio jer je upravo vlada donijela takvu odluku? Postoji li rat između njega i Oreškovića? Jer-ako postoji takva vlada ne može opstati. Jel Crnoja na kraju sam dao ostavku ili je ona bila zatražena od njega? Nije mi baš jasno jer ne mogu pratiti sve članke.
mim ima link ili neki izvor u kojem se vidi misljenje eksperta?
osobno mislim da je kriv za adresu. i to me smeta. valjda jer sam sama morala puno puta mijenjati istu, jer imam upisanu opomenu jer mi je u poutovnici bila stara adresa.
nema sanse da je samovoljno dao ostavku. nakon onih izjava. a karamarko, sto drugo ocekivati da kaze nego da je nevin i castan covjek.
s ovim se nadaju da su usutkali narod i da ce dalje moci drvit po svome
a mali tihomir pari karamarkova marioneta i tesko mi je i pokusat vjerovati da ce ista suvislo napravit. osim za sebe :crnoja:
bas to magriz, ovo nije bio samo test pomno biranih strucnjaka, vec i test ko je ko u vladi.
po meni ga premijer nije bas polozio, jer kako citam po raznim novinama i portalima, to se u zapadnom svijetu nikad ne bi dogodilo. ovaj bi sam podnio ostavku isti tren, a ne kad javnost uz :kokice: ceka premijera da konacno kaze svoj sud.
a sto ocekivati od covjeka kojeg je karamarko na brzinu doveo?
Nisam našla, samo kažu da su u procjeni tih Crnojinih papira i koječega sudjelovali Prodanović i Jadranka Sloković, da su pregledali papire i dali mišljenje. Hm, netko ih je morao platiti za to... ode lova iz proračuna. A onda ode još malo love jer je po prvi puta i dio ekipe dobio policijsku zaštitu (skupa sa svim Karamarkovim ženama i djecom). Sva sreća pa je imamo napretek: nek se troši.
Prvo adresa. Pa kućni broj, tko mu je dao broj kada smo ustanovili kako se dolalzi do broja?
Zašto adresa, kaže zbog lakšeg ishodovanja dozvola, a zahtjev za dozvole nije ni podnio...
Nastranu što ja mislim da je netko tako moćan odlučio graditi da bi se dozvole u sekundi riješile.
Ovo nije ništa, ovo je kap u moru lopovluka, manipulacija, namještanja i ostalog.
Al smeta me što nas tako javno prave budalama.
Šteta što među službenicima zaposlenim u ministarstvima nema niti jednog pravnika koji bi mogao dati stručno mišljenje :roll:
Uvreda mnogima i bespotrebno trošenje love
Kosjenka ja nemam osobno nikakve sumnje u krivnju exministra. no mim je napisalakako sama nisam nasla igdje na netu isto zeljela sam link. da i ja vidim sta su ti veliki eksperti zakljucili.Citiraj:
Ako su eksperti (navodno Prodanović i još netko) dokazali da postoje relevantni dokazi da je Crnoja kriv i od njega je zatražena ostavka kako nakon toga Karamarko može (kao potpredsjednik vlade) izjavljivati to što je izjavio jer je upravo vlada donijela takvu odluku?
Ima i ono o poklonjenom zemljištu na kojem je ugovorno dužan izgraditi kuću, nije to napravio, ugovor revidiran na period od 10 godina (hm...?). Trošenje povlaštenog kredita dobivenog za izgradnju dotične kuće. Tvrdnja da je poklonjeno zemljište njegovo i da ga može prodati kad hoće (a ugovor ga veže obvezom da na njemu izgradi kuću). Tvrdnja da nije kriv u vezi one žene, a žena i dalje ne može do svoje imovine (lažni Crnojini svjedoci etc.). Naravno, nitko ne spominje sudjelovanje Karamarka u povorci u kojoj se vidno i javno kršio zakon uzvikivanjem ustaških parola. Potpredsjednik vlade??? Halooooo!! Možda Orešković ne razumije dovoljno hrvatski pa ni ne zna što se dogodilo, ali pošten čovjek imao bi uza sebe prevoditelja ili nekog pa bi morao reagirati ako mu desna ruka radi to što radi.
Na stranu Crnoja... Mene brine kakve sve provjere prolaze izabrani-neovisno s koje strane i za koje radno mjesto. Osim potvrde o nekažnjavanju koju moraš imati pa da si i dostavljač hrane na skuteru-što još provjere? Jer ako je moguće ovakvu osobu izabrati za ministra kakvi su ostali? Što sve mogu imati za vratom, a nije tako lako saznati? Ovaj je pao za par dana (možda kao žrtveno janje, kost za glabanje medijima-samo da se ne dira Oreškovića, Karamarka ili Petrova-tko će ga znati! ). Sve mi se čini da je Crnoja ipak samo marioneta-vjerojatno kao i svi ostali. Jedino kaj bu narod opet nahrdal.
Svimb, pa vidiš da nemaju dovoljno zaposlenih. Prijavi se :mrgreen:.
mislim da trebamo kladionicu da vidimo hoće li novi bit gori od ovog.
mim nije isto, pripazi sto pises, jer iznosis neistine. koliko god meni neko od njih nije simpatican ne mogu trditi to i to. a u dva posta ipak iznosis svoje interpretacije.
niti si vidjela sto je strucni tim zaljucio, a bome niti je karamarko bio u povorci.
Naravno da nisam vidjela ništa od zaključaka: nije nitko osim onih prisutnih na sjednici. Samo se u člancima spominje tko je radio obradu (guglaj, nije problem naći http://www.24sata.hr/politika/prodan...-crnoje-458719 ). Što se Karamarka tiče-ispravila sam se i zbog te greške ne moraš me odmah prozivati: jednako je užasno da u takvom čemu sudjeluje bilo tko: zakon je za sve isti, ali neki u tome NIKAKO ne bi smjeli sudjelovati. Zar nemam pravo napisati svoju interpretaciju? Pa svatko od nas ima svoje mišljenje o proteklim događajima i dijeli ga s drugima: nisam ni prva ni zadnja, zar ne?
imas pravo, ali samo sam te upozorila da si iznjela i krivu cinjenicu. i ne to nije isti vrag. da li je pero bio ili marko. bitno je ko je tocno bio.
u oba linka pise smo ko su eksperti bili, a ne i njihova procjena.
osobno me to zalosti, rado bih vidjela njihov zakljucak.
eno lijepo je rekao da je u povorci sudjelovao kao obican gradanin a ne kao ministar
ne ministar. potpredsjednik sabora
oni sve mgu
Hvala ti na ispravci, ali meni osobno je zaista svejedno tko je u tome sudjelovao. Bilo koji član vladajuće strukture u toj povorci se nije smio naći bez da nakon toga snosi odgovornost za to. Pročitaj Ustav čl.39., čl. 42. te Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira-počevši već od čl. 1. pa će ti biti jasnije što se ustvari dogodilo i koliko je zakonskih odredbi prekršeno. To si ni potpredsjednik vlade, a ni potpredsjednik Sabora ne mogu priuštiti. Osobno mislim da oni kao "obični građani" u tome nemaju pravo sudjelovati i da bi to moralo biti kažnjeno-neovisno o njihovom imunitetu.
A to što nemam podatke stručne ekspertize zaista nije razlog da me prozivaš jer ih nema nitko (kao da sam ih trebala imati da bi se referirala na članak iz tiska...? )
mene jako zanima visina naknade koju smo dužni pravnim ekspertima, stvarno jako. nitko u državnom odvjetništvu nije bio dorastao tim pravnim pitanjima? pa kako se uopće ikoga može za išta osuditi u ovoj državi ako su ova, po meni prilično jasna, gotovo banalna pitanja bila izvan stručnih kapaciteta države?
hoćemo li dočekati i da se sada, kada se sve "razbistrilo", poduzmu odgovarajuće mjere - zahtjev za povrat namjenskog kredita, sa kamatama, povrat zemljišta gradu... prekršajna odgovornost za lažnu prijavu adrese, odgovornost službenika koji su omogućili sve to, odgovornost ministarstva branitelja koje nije vršilo ili je selektivno vršilo provjeru korištenja kredita... da sad ne nabrajam dalje i dajem besplatne pravne savjete koje bi eksperti (koji, naravno, neće za to biti angažirani jer se radi o branitelju, a zakoni ove države se na njih ne primjenjuju, "pa dajte ljudi, pa to su naši branitelji"), naplatili desetke tisuća eura.
Stvarno me zanima koliko nas moze nekaznjeno proci u sred radnog vremena s nekim prosvjednicima. Koliko je djelatnika Plive setalo Zagrebom u radno vrijeme i sto bi Oreskovic napravio na svom starom radnom mjestu da mu je tajnica otisla oko 11 prosetat par sati po gradu.
mim svadljiva si. niti smo na suprotnim stranama niti imamo razlicito misljenje. ali ipak pri iznosenju istog treba paziti na "sitnice". dakle na iznosenje cinjenica. niti je prvi potpredjsenik vlade bio na skupu, niti ti niti ja na zalost ne znamo sta jesu a sta nisu dokazali eksperti. ovo sve je dobrnoamjenro upozorenje jer znas i sama da je po kaznenom zakonu iznosenje neistina na mrezi podlozno sankcioniranju.
Jelena :lool:Citiraj:
U radno vrijeme? Il mu je to pauza za rucak bila?
I da Rijecanka, bolje Prodanovic i Slokovic znaju nego oni iz DORHa
:lol:
bar 10 sjednica
cubana i spajalica su mi uletila dok se ja jos cvijeti smijem
Moji suradnici isto u radno vrijeme moraju voditi dijete doktoru, otic na magnetnu rezonancu i sl. Prvo - moraju mi se javiti. Drugo uvijek mi je frka ak se nesto dogodi da npr slomi ruku jer ide biciklom kako cu to pravdati da sam ga pustila. Sto je radio vani. Kakve oni imaju ugovore? Je l se on javio sefu da ide?
Iskreno nako puta na salteru kad vidis klince kako skakuci jer si se vratio nije mi palo na pamet raspravljati se s organom vlasti. ali sad si me natjerala da idem gledati i ubiti teta nije u pravu, ja sam samo promijenila adresu:
GRAĐANIN SE NE SMIJE SLUŽITI IZDANOM PUTOVNICOM AKO:
- su se promijenili osobni podaci građanina
- je putovnica oštećena ili dotrajala tako da više ne služi svrsi
- fotografija na putovnici ne odgovara izgledu građanina
- putovnica iz bilo kojeg razloga ne služi svrsi.
Promjena osobnog podatka podrazumijeva promjenu imena ili prezimena, spola, eventualne korekcije datuma i mjesta rođenja
Svašta smo danas naučili :mrgreen:
Ni ja nisam znala da pod osobne podatke ne spada adresa.
Da, znam, ispravila sam se i zahvalila ti na upozorenju. Nisam pažljivo čitala pa te moram pitati: jesi li na isto upozorila i Dijanu kad je iznosila postotke o koječemu, insinuacije o korumpiranoj bivšoj vladi, novinarima... sve bez i jednog relevantnog podatka. Nemoj se ljutiti, ali ne mogu postojati dvostruka pravila. Još se jednom ispričavam zbog pogreške. Zato sam u zadnjem postu boldala da je riječ o mom mišljenju kako ne bi bilo zabune u vezi interpretacije, a ubuduće ću paziti čije ime spominjem (iako smatram da u ovom slučaju ono uopće nije važno: meni je važno je samo da je član vladajuće strukture gadno prekršio zakon).
Pa nije bas da sam Dijanu podrzavala, bome ono sto odmah mogu izvuci iz rukava je post a sad u cijelu analizu rasprave s Dijanom ne bih isla.
Niš ne velim, samo mi je žao što nikad nije upozorena istim riječima: "... jer znas i sama da je po kaznenom zakonu iznosenje neistina na mrezi podlozno sankcioniranju", a toliko je puta s njene strane iznošen neprovjereni podatak i toliko je puta insinuirala tuđe mišljenje da ga je barem jednom trebala pročitati. No, to je povijesti, ni ja se na to ne bih osvrtala i to nije ono što me brine. Osobno sam zabrinuta zbog drugih stvari jer, ako nema sankcija za vrh vlasti, onda se pitam u kakvoj to državi živim i gdje je svemu tome kraj. Koliko se čovjek koji je nedodirljiv mora ogriješiti o zakon da se netko (tko?) "smiluje" narodu i konačno pokaže da smo pred licem zakona svi jednaki (a trebali bi biti, ne? ). Shvati ovo samo kao moje zabrinuto propitivanje budućnosti.
Ja tek sad vidim da je spajalica postala osoblje foruma :škartoc: