Iva ona raste i to dobro, mislim da je to ok.
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~·
Mona sretno u mpo vodama.
Kod mene jutros spoting, nakon toga ništa, al sigurno dolazi.
Anka, kaj imaa?
Printable View
Iva ona raste i to dobro, mislim da je to ok.
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~·
Mona sretno u mpo vodama.
Kod mene jutros spoting, nakon toga ništa, al sigurno dolazi.
Anka, kaj imaa?
Anaja, Angie, Tocekica - bit ću tu naravno :) Šta bi ja bez vas hehe
Mami - hvala ti :)
Iva - sreeeetno :)
Ako netko želi preuzeti listu, slobodno može :)
Bok curke. Beta je naravno negativna i nije me iznenadio takav rezultat. Sad cekamo da M krene i 8 dc na fm i opet inseminaciju. Nalazi su mi svi gotovi. Brisevi svi negativni, cekam jos bris na klamidiju. Markeri su isto dobri. Nemam pauze u postupcima i to mi je najbitnije. :)
Mona, Nivesa :love2:
Anka javi se da se ne brinemo. :*
Iva mislim da nemas razloga za brigu i da ce sa trudnocom sve biti u redu.
Chiara - žao mi je, idemo dalje... Možda po Božićni poklon :*
Mona ovaj put idemo zajedno. :*
Tako je, ja sam si već izračunala, taman bi betu trebala saznati tjedan prije... a ti onda taman pred Božić :)
Ako ti uskoro dođe M :) Da, ovaj put smo skupa, girl power :rock:
Cure ja na poslu nisam imala int pa evo javljam se cim sam dosla doma. U 6 sati sam narucena kod dr. Hvala na podrsci svima, puno mi to znaci.
Chiara i Mona saljem jedan veliki zagrljaj.
Iva nadam se da ce sve biti ok i da skupa s narancicom otvorimo novo odbrojavanje za Bozic!
Mona obavezno se javljati!! Svu srecu ti zelim draga!
Chiara :hug: znam da ti nije svejedno ali odlicno je da nemas nikakvih pauza i da je sve oke!
Sve si blize cilju!
Mami navijam za tebe!
Iva u betu se previse ne razumijem ali zelim ti da na slijedecem pregledu cujes srceko!
Anka kaj ima?
Narancice, kako ste ti i mini-narancica?
Meni 26dc...opet bude M dosla na 28 a ja nek grizem nokte do tad.....
Jagodice mižda ne dođe!
A kok mene je spoting siguran znak da dolazi.
Chiara, zao mi je za neg betu, ali stav ti je super! ;) Idemo svi skupa po bozicne plusice!
Mini-narancica, hehe...
Chiaric, nisam jos, narucila sam se. Za 10 dana idem. ;)
Evo mene! Sve je ok srceko kuca, sreca neopisiva. 9+5 pise u trudnickoj knjizici
Hvala narancice i ja tebi zelim to isto. Da se zajedno radujemo
Anka cestitam!!!
Jedva sam docekala da se javis!
Anka cestitam i zelim li akolsku trudnocu. Upalila sam sad laptop samo da vidim kako je prosao pregled. :*
Anka vidis da smo bili u pravu.
Inace vecer curke. Kao i inace kod mene ludnica. Kako uspijevaju mame sa dvoje i vise djece ne znam. Stalno neka ludnica. Al bar neke dobre vijesti. Uspijeli smo kupiti drugi auto tako da uskoro putujemo kuci za hrvatsku. Bas se veselim. An na povratku mi dolazi tata u posjetu. Tako da nam predstoje lijepi dani.
Bebica je nekako pala u drugi plan. Mada sam se danas ugodno iznenadila. Dosao nam je direktor u posjet u ured i nekako smo dosli na temu djece. Malo sam se zalila da nam je curica malo razmazena kad kaze on meni da bi mozda trebala seku ili brata. Ostala sam bez rijeci. A jedan veliki razlog zasto nismo imali jos jedno dijete je posao. Tako da mi je pao kamen sa srca. A valjda ovdje drugacije gledaju nego kod nas. Tako ako nam se desi bebica cu mu reci da sam ga poslusala. Eto toliko od mene. Gibam peci kolace. Muz mi sutra slavi rodendan.
Natalie ja sam jucer pekla kolace jer je mom danas rođendan. Škorpioni su dobri zar ne? ;)
Chiara u potpunosti si u pravu. Najbolji!
Anka, lijepe vijesti! Sve kako treba! :)
Chiara, nažalost nije uspjelo... nadam se da ce tebi i Moni tandem super odgovarati :D
Iva, beta ti je ogromna. Moja je na 6+2 bila 2645, a 6+4 oko 3000. Ni blizu tvojoj. Znam da nije važna brojka vec kako raste, ali tvoja je stvarno velika... tako da nekako vjerujem da je sve dobro...!
Jutro!
Kavica!
Anka super, sad uživancija!
nadam se da će sve biti u redu. ne bi te htjela obeshrabriti, ali budi spremna na sve. naime, visoke bete su karakteristične za razne scenarije, na žalost i ne one sa pozitivnim ishodom.
a inače, srčeko bi se trebalo pojaviti već kod bete od cca 12000
drži se i isrekno se nadam da će tvoje tijelo dokazati da su čuda moguća. ne bi bila prva, niti zadnja, pogotovo kad je riječ o začeću/trudnoći...:heart:
Jutreko tete!
Anka, BRAVO za malog misa i mamu! :D Sad uzivancija!
Jutro cure :)
Anka - presretna sam radi tebe, odlično...sad samo mirno dalje :)
♥ Lista za: 19.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~70.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~66.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~59.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 58.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Mona nitko se nije javio za listu? Ja mislim da bi Jagodica bila idealna. Glupo je da budemo ti ili ja jer smo ipak na mpo-u.
Znam... čekam dobrovoljca da se javi :)
Jagodica bi bila super ali ne znam koliko bi ona to htjela :)
Mami možda? :D
Anka :-D cestitaaaam! Od srca ti zelim najljepsu trudnocu. Uzivajte i mazite se.
Chiara :love2: zao mi je. Ali nema predaje!
Kudri hvala. Spremna sam na sve scenarije. Informirala sam se i o molarnoj trudnoci i drugim mogucnostima. Iskreno ne nadam se. Sta bude bit ce, za sve postoji dobar razlog ;).
Cure stvarno sam pocasena :ghug: ali ja samo preko moba dolazim. Moba koji nema bas zavidne dimenzije ekrana! :lool:
Glasam za Mami. Nek se stavi na listu i sama sebi stupice doda!
Jagodicee baš si super, hvala ti.
Mogu ja, ak ne budem nekad mogla javim pa će netko stavit.
Mami - super, ako zatrebaš pomoć ili ako te nema javi, netko će već uletiti :)
Hvala vam do neba svima na podrsci. Puno mi to znaci i zelim svim cekalicama uskoro ovakvu srecu. Sad smijem posipat trudnicku prasinu saljem vam jedan vagon
♥ Lista za: 20.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~71.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~67.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~60.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 59.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutroooo!
Kavicu kuham i šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
I da zaboravih kuham kavicu posluzite se.
Mene muci grljobolja vec 2-3 dana neznam sta smijem uzeti, jel imate kakav savjet?
Jutro! Stiže i caj!
Anka, mozes grgljati slanu vodu. Mozes piti caj od đumbira za imunitet, mozes med da bi si olakšala onaj hrapavi osjećaj. Ja podarile nisam nijedne pocuclali u trudnoći. Mozda nepotrebno, mozda sam mogla, ali na svojima se preporuča da ne.
Meni je super medEcina: iscijeđeni limun, med, cesnjak i propolis (u trudnoći), a inace jos i rakiju. Smućkati i drmnuti :D
Mami vidim da si ti preuzela listu pa lijepo molim meni sutra 3dc :-)
Bok cure, ja evo selim sestru u novi stan pa smo u radovima :)
Marle - hvala ti :)
Svima sretno i budite vrijedni :-)