Tebe draga ništa ne može zaustaviti:rock:
Printable View
aj sve koje se razmahujete kardiom lijepo pisite trcanje, skakutanje i seks da vas covjek razumije. a ne tamo neki keksi, domestici i stajaznam kakvi skriveni izrazi. ako se vec prica nek se prica kako treba [emoji14]
Domestic :lol:
Magriz, ovo je vrh!
Ko je uopce ovo zapoceo?
cik pogodi
Danci, ne brigaj, imas izbora ;-)
summer, draga, kraj cetvrtog, 30.4.
al vjv ce biti malo ranije, kao i obicno
a tebi je jedini zadatak sto prije i lakse se oporaviti :-*
magriz, ;-)
Summer, ici ces na ples?
Odlicno! Sto se tice operacije, neka ona samo prodje dobro, zacas ces se vinuti natrag medju zvijezde :-)
drage moje, thx :-*
nego, moram vam ovo ispricati
igramo biljar u hotelu, prazna soba, debeli tapet, ja cekam svoj red
dodje mi necakica (6) i zavrti stap
ja zavrtim stap
bez rijeci, ona se sagne do poda
ja se sagnem do poda
ona ispruzi nogu i uhvati se za prste, ja ponovim
stane na tren, legne na pod i napravi most, ja isto
gleda ona, misli se sta ce sad
ja je prestignem i napravim crow pozu, a ona rasiri oci, kaze - hm, dobra je! i izjuri iz sobe :lol:
Summer, rikavam :lol:
Magriz, kazes ti, nemamo 12 i pol godina :lool: ako se vec seksamo, slobodno to mozemo tako i zvati
Ginger, bas se veselimo maloj curki.
Ja cu tim povodom (a da ostanemo u revijalnom tonu) swingati s marincima.
Ako treba, i trcat cu, kad je vec cardio, jel :lol:
Ajme sto se nasmijah :lool:
Summer gipka nasa vjezbacice. Bravo.
Jel ko bio u Lidlu? To je od danas?
Summer :lool: bravo!
Uopce ne sumnjam u strelovit oporavak nakon operacije! :kiss:
Spajka, je od danas. Nisam bila, nije mi usput. Ako neko bude isao nek napise izvjestaj.
A za sex...pa svatko ce ga zvat kako zeli... uostalom, ovo je roditeljski forum a ne playboy :lool:
Onda bi po tome morala dat izvjestaj i je li bio oralni ili kakav drugi :mrgreen:
Ko nema sta prijavit ili ne zeli nitko ga ne tjera :)
zhang ce swingati s marincima :lol: :lol:
ahaaahaaahaaaahaaaa
MB sad si me sjetila afere plave haljine :lool:
No, imas pravo, bolje da stanemo...
Zhang u tom smjeru je i isao komentar :mrgreen: :lool:
Sani :lool:
A sad se vratimo na temu, jel iko ista vjezba ovde ili sta? :lool:
Ja se nadam trcanju kasnije dok je maza na treningu.
Kakva plava haljina???
ah ovi mladi, ne znaju ni sta je plava haljina
Nema plave haljine, haljina je zlatna :mrgreen:
Br wo7
Spajka samo prijavak bez tesko je, umrla sam, imat cu upalu... :lool: ona to sve ko od sale odradjuje :mrgreen: bravo spajka!
10km, pace 6:14. Tako nekako se i na utrci nadam trcat.
Koliko nas je kolega pilao s tom haljinom :drama:. Pao mi je u očima, izbjegavam ga i danas :lool:.
Još nisam ništa, dok sredim prostor oko sebe, mogla bi preći na vježbanje.
MB bravo :-D!
Mb bravo.
A sta da ti napisem bidna li sam. Ubi me plank. Pa spider pa malo plank walk. Pa onda plank s odignutim nogom. Mos mislit sto je od sale. Jedino sto volim iz tog WO7 su mi oninstars jumps. Ja i ja u francuskom prozoru bas uzivamo :lool:
Al na ovim plank 100 i 1 vrsta na kraju plazim po podu na koljenima i jezikom. I kao tjesim se to je modifikacija. To je OK i to se smije :lool:
A ste ga natipkale, uhvatila sam samo domestic cardio :)
Prijavljujem 5km brzog hoda na kraju dana i jos 5 skupljenih tijekom dana. Nemam pojma zakaj mi otpadaju noge. Pogotovo koljena.
Danci nadam se da ti je bio lijep tvoj dan,neka je sretan !
Sutra idem na pregled kod gastrica, cekala sam 3 mjeseca za termin.
Valjda prekosutra nastupa gym :mrgreen:
Mfp mi je i dalje frend, svaki dan ostavim od 400 do 700kcal viska
Trazila sam traperice danas, bas sam razocarana kako mi stoje, u H&M stanem na knap u 42 u c&a stanem komotno u 40 ali mi ruzno izgleda, imam osjecaj da uopce ne bih trebala nositi traperice na kopcanje vec samo one na gumu :lol:
Bravo za odvjezbano, odhodano i otrcano (i za kucni kardio) :mrgreen:
evo pocela s tonyjem p90x3 :heart:
total synergistics, uf, bas sam se zazelila :uteg:
super osjecaj, odmah su mi bicepsi iskocili ko balotice :aparatic:
sad nastupa ostatak veceri, knjiga i odmor
ponila sam nesto posla za doma, ali to se samo na poslu cinilo ko dobra ideja
sutra je novi dan :aparatic:
kris, ne daj se, puno je i do kroja traperica
ja osobno preferiram s.oliver, tu mi odgovaraju modeli
spajka :lol:
ma nema meni pomoci sa ovom skembom naprijed, necu niti traziti, drzat cu se gumice :mrgreen:
Zhang, hvala na pojasnjenju :-)
Summer, u soku sam, rano si vjezbala!
Odlicno za Tony-a :inlove:
Zhang i ja sam na tu haljinu mislila :mrgreen:
Spajka :lool: odma sam te zamislila kako vjezbas!
Kris dobro kaze summer da samo moras nac kroj koji ti pase.
Bravo za deficit! Drzim fige za pregled!
Summer bravo za ranije vjezbanje!
Znala sam da ima nešto prljavo oko te haljine, čim ste se vas dvije raspisale :lool:.
Kris, mislim da će ti teretana mnogo pomoći u tvom cilju. Ipak je to konkretnije od brzog hodanja.
Summer, Total Synergistics je meni bio drag. Koliko se sjećam jedan od najgorih mi je onaj Agility, tu nisam znala gdje mi je ruka a gdje noga :lool:.
Za sutrašnji doručak sam napravila Dancine palačinke, samo što sam ja dodala još malu kasiku agavinog sirupa.
Ružno izgledaju, očajna sam u kuhanju, ali zato su mljac. Jedva ih čekam sutra politi šumskim voćem :njam:.
Odradila MMA power i pola core kinetics. Nije mi se dalo više. A sad se odoh onesvjestit.
J-la :njam:
Nadam se da si se odmorila :kiss:
Ja sam rano zaspala, oko 23h, pa mogu rec da sam se odmorila :)
Bolile su me noge sinoc, zeznilo me sta se nisam istezala nego odma uletila u auto da ne zakasnim po mazu na trening. To mi se jedan put vec desilo i bas osjetim razliku u odnosu na inace kad se istegnem i jos hodam nekih 200m do kuce.
Netko je trazio prijqvke?:-)
Sinoc lagqnini trening 45 min :trci: na 5:29, ne da trener brze.Kaze ovo je tjedan za oporavak, zna on sta radi ali meni bilo dosadnjikavo. Kad trcim sporije od onoga sto zelim i mogu, nije mi napeto.
Zato jedva cekam srijedu i dionice na 4:55.
Meni ce bit veliki test strpljivosti trcanje sporih dugih treninga za maratonske pripreme.Samo takav.
Di su nam Dijana, zasad skulirana i Mini?
Alo cure javite nam se malo.
ja sam jučer vježbala samo živce
ništa ni od treninga, ni od trčanja
al sam zato danas u tenisicama na poslu, pa se nadam poslije posla presvuć i u trk prije nego idem po klince
Rahela drzim fige!
Skulirane vec duze nema. Ima bit da vjezba opako! :)
Ja sam danas na kavi i u shopingu umisto posla :)
Mm ide na sistematski pa sam uzela slobodan dan da idem s njim (trtaros). Lipo cu odmorit dok je on na sistematskom :mrgreen: a popodne idem frizerki da mi popravi boju, ne svidjam se samoj sebi ovako svijetla :/
ja sam opet zabušavala skoro cijeli tjedan ako se ne računa malo namakanja u wellnessu i mrvicu hodanja :-/
meni će ovo bit zabušantski tjedan za vježbanje, ako danas uspijem nešto odradit, to je to do ponedjeljka, imam neko putovanje, seminar, obiteljsko druženje, bit će vrlo intenzivan tjedan
Angie i tang vec smo rekli da je rest sastavni dio vjezbanja :mrgreen:
Triba i takvih dana bit :)
Ja danas isto restam mada cu bar kvotu koraka popunit. U sri i cet namjeravam BF vjezbat, pet i sub potpuni odmor a ned pm :umiremodstraha:
danci, sve najbolje :)
i ja sam konačno malo živnula, valjda smo sad sve odradili što se boleština tiče...
počela sam opet ujutro vježbati, jeeee nije više hladno i duži je dan ;)
još nisam smislila što ću, zezaju oni linkovi ruski, ništa se ne otvara... sad sam malo opet vježbala s Nickyjem... možda i ja ponovno odradim bar dio P90x3?!?
baš sam neodlučna :lol:
p.s. jeste gledali La la land, ajme kako mi je lijep filmić :zaljubljen:
dan cure!
imala sam par dana stresa, vodila sam mlađu kćer na jednu kontrolu pa nisam bila ni za što dok to nije prošlo. a prošlo je jučer i bilo je izvanredno, imam prekrasnu zdravu curicu urednog razvoja, moramo jedino malo logopedu da ispravimo par sitnica koje gramatički krivo korisit i to je to. stijena pala s leđa. u malo više od 2 godine smo s njom napravili čudo svih čuda a prognoze nisu bile obećavajuće.
nagužvalo mi se 8 projekata koje moram odradit plus gradilišta. i imam neku čudno obilnu menstruaciju koja je uranila 5 dana pa mi i mooncup non stop procuri, baš čudno...
popodne snaga!
Willow bas mi je drago da si nam nazad!!
Mini moze bit od stresa ili kako si smrsavila!
Super za dobre nalaze!
Mi smo obasli sve zive doktore i nema koje nalaze nismo obavili tako da vrlo dobro znam kakvi je to stres :love:
Ja i dalje gustam u odmoru dns. E da, nisam nista sebi kupila osim jednog ruza :škartoc:
Kupila cimavici pidjamu na mace :zaljubljen: i to crne mace! Nadan se da ce joj se svidit! Kad sam vidila mace morala sam uzet :)
Moja curka je imala nesreću s 11 mjeseci preboljeti vodene kozice i to žešći oblik, i nakon 3 mj ju je pedica uredno cijepila. A nakon kozica imunitet nikakav, barem 6mj ne bi smjela ništa. I krenula nam se zatvarat i, nazadovat i tonut u autizam. Ja sam svoj posao svela na minimum i samo se njom bavila. Vrijedilo je. Ona se toga ničeg neće ni sjećati. Imali smo ogromnu sreću što je ona jako inteligentno dijete i curica, tako da je vrlo brzo učila i upijala sve što smo s njom morali raditi i vježbati. Dečkiće se puno teže iščupa.
Prošlo i to, fala bogu.