jel vam uz to probadanje i stomak napuhan il je splasnuo, meni je napuhan dosta, neznam
Printable View
jel vam uz to probadanje i stomak napuhan il je splasnuo, meni je napuhan dosta, neznam
renna, meni ujutro splasne a navecer poludi i bude veci, sad ne znam jel to ima veze jer se navecer vise najedem...ko ce ga znat.Ako ti je napuhan to je dobro.
Evo danas nema bolova pa to je da poludis! Danas samo napuhana od utrica, a jučer onaj pritisak i bol u maternici da sam mislila zvati dr sta da radim..
Ajme koliko nas je 12.12!! Super samo nek smo sve trudne!
tikica, idem sutra kod L. hoces da ga nesto pitam vezano za tu bol?
A zašto ideš kod njega? Pa ja do bete nemam sta ići..ma ne moraš pitati hvala ti,prošlo je taj da nema sta ..to moze značiti dvije stvari da su se bebice ugnjiezdile ili da su otišle.. Jer sta bi drugo bilo ? Cure ima li tko slično iskustvo znaci prav ti dana pt sam bila super nikakvih bolova ništa osim napuhanosti od utr. I onda 4dpt od ujutro počinje bol , napetost u maternici tako snažna da sam do navečer jedva mogla ustati do wc imala sam osjećaj kao da mi se sve raspada unutra maternici ,jajnici sve! I evo jutros se digla i ništa ne boli, ostala opet samo napuhanosti od utrica..oprostite sto gnjavim..
Prekrasno koliko lijepih novosti kroz ovih par dana :-D
Čestitam svima sa lijepim betama :zaljubljen:
Držim fige onima koje ju sad čekaju :zaljubljen:
I grlim i ljubim one koje betu čekaju neki drugi put... :love2: :zaljubljen:
Tikica, sutra mi daje zanji brevactin. kako nema za kupiti 1500, moram kupiti 5000, pa se on boji da si krivo to ne slozim pa idem sutra zadnji puta tamo.Ako hoces moje misljenje, ta bol koju si osjetila je pozitivna. ipak ne mislim da je nesto otislol nego se bori. Pokusavam se sjetiti kad je meni bio 4.dan. Sta ne kazu da je implatan. 7-10 dan nakon punkcije.
Tako je rekla jedna cura , sjećas se.. Meni bi se to taman poklopilo jučer 7dpp, ja u poned. Primam Zadnji BREV. i ja sam kupila od 5000 pa Je rekao da mi daju 1/3 ja nisam iz ZG pa zato ti ideš njemu.. Blago tebi ..
Isto bi i ja rekla, no što se utrića tiče bolje pitati dr-a.
geceta, nakon et-a ležanje na leđima, sestra savjetuje malo promijeniti položaj i to na bok - kao svejedno je na leđima ili na boku. Iako sve naše priče ovdje, a bilo ih je puuuuuno potvrđuju da to s implantacijom nema nikakve veze (mislim na ovih prvih 12 dana).
skandy, ipak neki simptomi jučer, ne mora baš svaki dan. Baš sam se ugodno iznenadila kad sam vidjela da si i ti čekalica (malo sam u zaostatku u zadnje vrijeme).
S obzirom da nas ima toliko koje vadimo betu 12.12., jel ima neko tko će ići na VV vaditi?
Ivanicaa, ja vadim sve privatno, jer nemam zivaca cekat. Tak da ja idem u breyer.
Danas samo napuhana od utrica,
tikica, ja sam jučer baš čitala o tome u kontraidikacijama u utrogestanu, i kod vag. primjene kaže da nema napuhanosti, već samo kod oralnog uzimanja da izaziva vrtoglavice i pospanost, a drugo ništa i ako ja sam isto napuhana , ali nebi trebalo biti od utrića, to sam mislila kao od tih hormoha a opet dosta je prošlo od punkcije ,tako da neznam, ali mi je tolka težona u trbuhu ,kao da sam jedno 5 mj trudna:lol:, uzas!
meni je isto jucer bio 7dnp i nisam osjecala nikakvu bol, samo pritisak koji osjecam stalno dolje, napetost i to, nekad jace zaboli da se uhvatim dolje pa onda popusti, ja imam problema s mucninom , pa neznam cemu to da pripisem,dal od utrica ili hrane ili nemam pojma, i to me uhvati povremeno da nemogu pricat koliko mi muka..8-)
Renna, kad bi morala navesti simpome rekla bih sto posto da sam trudna. podriguje mi se, 3dnt u noci je bila jaka bol, pa onda 7 dnt opet jaka bol, pa 3 puta po noci idem pisat, uzasno me svi zivciraju, grudi me ne bole jako ali su nekak cudne, blago povisena temp, napuhan trbuh...i sad te ja pitam...uz sve simptome kaj uopce da idem vadit betu? a svjesna sam toga da sam imala vec simptome milijon puta i bila siguran da sam trudna i nikad do sad pozitivan test. jedna moja djelatnica je ostala trudna prosle godine i radila je test i odmah mi ga pokazala, bio je plus, kad sam to vidla skoro sam u nesvjest opala. Moj prvi plus na testu. Kad cu ja to doziviti. Opet sada se ne nadam puno jer sam se vec puno puta nadala. Po ne znam koji put molim Boga i vjerujem da mi bude pomogao kao i vama drage curke.
Kiarad znam o čemu pričaš..ja sam svaki put imala sve simptome a sad ih nemam..ma nema tu pravila očito je viša silama pitanju gdje mi mali ljudi ne možemo ništa..pusta svima!
kod mene smeđkasto kad stavljam utrogestan.za tri dan stiže i M :(
cure, molim vas pomozite. 7 dnt ja i dalje imam preko noci, ali samo preko noci takve bolove za poluditi. kao da imam m.Ako je netko imao takve simptome molim vas javite se jer vise ne znam s cim da to povezem. Znaci osjecam dvije vrste boli, jedna je ko da me netko nozem reze a druga kao kad trebam dobiti ili imam m.
Hvala
Ja nisam imala nist smeckasto ni 0dan nit kad stavljam utrice al zato stalno imam pritisak i nocas me jako bolilo,isto kao da me netko reze.povremeno mi se cini ko da me zapecka.cim stavim utrice,par min nakon tog,osjetim kako pocni djelovati.a ova bol definitivno nije kao kad trebam dobit.danas me
I glava rastura(btw,u pet je bio transfer).cudno mi je da od pocetka imam te neke bolove i pritiske ali opet,ja sam totalno senzibilna,osjetim i ovulaciju pa sam tak i sve ove gonale osjetila
Cure, imate temu o utrogestanima:
http://forum.roda.hr/threads/53051-utrogestan-nuspojave
Ovo su česte nuspojave kod vaginalnog uzimanja:
Häufige oder gelegentliche Nebenwirkungen bei Anwendung in der Scheide:
Zwischen- oder Schmierblutungen, Kopfschmerzen, Müdigkeit, leichte Verdauungsbeschwerden, Bauchkrämpfe, Berührungsempfindlichkeit der Brüste.
Gelegentliche Nebenwirkungen bei Einnahme:
Schwindelgefühl, Schläfrigkeit, depressive Verstimmungen.
Krvarenja, glavobolje, umor, poteškoće u probavi, grčevi, preosjetljivost grudi.
Povremene su vrtoglavica, pospanost i depresivnost
A rijetkih ima puno i svatko od nas drugačije reagira.
Po meni bolovi navečer mogu biti povezani s probavnim smetnjama, jer se ujutro smanjuju.
Iako mi svi volimo osluškivati simptome, realno je sve što osjećamo par dana nakon transfera posljedica punkcije, transfera i lijekova. Tek negdje 10, 11 dana nakon transfera se nešto može osjetiti. Jedino se implantaciju kao kratkotrajnu jaku bol može osjetiti.
sto bi znacili grcevi i bolovi 11dpt ? nije dobro ?
test mi je opet potamnio
Već sam ti pisala malo prije na ST... Čestitam!!! Samo još to sutra potvrdi pa da mogu na miru skakati!!! :držimpalčeve:
Brojim 3. dan nakon et-a. Sve mirno. Naravno, nešto minimalno osjetim kao posljedicu punkcije ili uzimanja utrića, ali nekako ne vjerujem da od utrića mogu biti takvi bolovi i pritisci kao kod gecete, kiarad i tikice78. kiarad, uz te simptome stvarno ne treba betu vaditi :lol:. Da mi je makar jednom to osjetiti. .... Nadam se jedino da nitko ovdje nema problem s hiperstimulacijom, ne znam kakvi su bili postupci pa se mogu samo nadati da su to oni nama simpatični simptomi ...
skandy, kada se vadi beta? Ovog smeđeg se i ja bolim, ali sigurno se i sama sjećaš kako se već dogodilo da je nekoliko cura koje su objavile T unutar par dana imalo smeđi isc., a ostale bi onda mislile da neće uspjeti jer tog smeđeg nema :mrgreen: No meni ipak nije simpatično :-(~~~~~šaljem.
rose sutra vadi betu :-)
crvenkapica, kad ideš po betu?
tiki_a, beta bi trebala biti u petak ali najiskrenije mislim da je neću dočekati.
znam da je bilo uspješnih beta uz takav iscjedak ali ovo je kod mene tipično pred M
Ma mene više od ovog neuspjeha boli što uz mene pate i moji bližnji. ne mogu im podnijet tugu u glasu dok se ja s vedrim glasom pravim da će drugi puta biti bolje i da nisam jedina a u sebi osjećam da sam dotakla dno i da možda forsiram jer uz sve lošije dijagnoze kao da mi nešto poručuje ...nemoj,vidiš da nemaš sreće,nije ti suđeno
tiki_a, vratila sam se od L.on kaze da sam napuhnuta i da je to super, ja pak to uopce nista ne kuzim. Bolit ce me i dalje, kaze lezati visoko, smanjit slano i tekucinu, a meni se samo slano jede.Draga, hvala ti na svakoj podrsci, to mi puno znaci. ionak se samo placem. I sto se tice ovih utrica, ja ih sada uzimam po neznam koji put nakon ne znam koje opcije i nacina pokusaja i nikad me nije ovako bolilo niti sam bila tako napuhnuta od utrica a to sam ziher jer prije sam hlace mogla zakopcat, sad nema sanse.
Karad dodje mi da ti čestitam! Super drago mi je zbog tebe..ja nisam vise napirena i ništa me ne boli..smrc! A beta tek idući ponedjeljak ,danas mi je 6dpt i ja sam super ništa me ne boli i nisam ni napirena nešto posebno..ima li netko da je uspio s takvom dijagnozom..nema znam..
Skandy dobro si opisala kako nam je kad je beta 0 i ja se grozim okoline i sazaljevanja vise od icega!
Crvenkapice ja ne mogu a da ti ne cestitam....Jos samo da beta potvrdi sutra pa da skacem ko Snekica:)
Tek sam se sad zbrojila,imam utrica za jos 5dana a trebala bih ih imati do bete jelda?
crvenkapice čestitammmmmmmmm..:)
geceta trebaju ti sve do bete ,a trebat će ti i poslje bete hehehee
meni bolovi poslje transvera nisu bili od utrogestana,,sigurno,,zato curke nek vas boli meni to lipo zvuči:)
ja više nemam nikakve grčeve,samo sam tužna ,nikava,plače mi se.stalno mjenjam raspoloženja,hm..
curke sretno svima
Ma i ja cmizdrim cijeli dan:( pripisujem to promjeni vremena,nikako nicem drugom jer moram bit optimisticna:)a tako i ti! Jasno? Inace cu morat dosepesat do Dalmacije i izderat se na tebe;) ne daj se!
Vi ste najbolje na svijetu. Hvala vam od srca, sad me manje boli. Tikica, drzi se. Ne mora nista znaciti to sto te ne boli. Vjeruj mi da ta bol nije nista ugodno a ima cure koje nista ne osjecaju pa ostanu trudne. ko ce ga znat.
kl
pokusavam urediti svoj profil...ili kak se to vec zove.
Crvenkapice čestitam.
Mene nije ništa bolilo do bete, a ni od bete. Da nemam potvrdu na papiru da sam trudna, stvarno ne bi ni znala. Jedino što osjećam je napuhan trbuh i lagani pms bolovi.