Radi se o sabotaži. Otvaraju i kečap, majonezu, sve vrste staklenki s vakuumom, trajno mlijeko...
Rekao bih da se prije radi o zavidnoj konkurenciji nego o nesavjesnim kupcima.
Printable View
to rade posvuda, ne samo u lidlu
Da? S time sam se sreo samo u lidlu.
Oj svašta,prvi put čujem za tako nešto...:-o
znači zato su i u naš lidl doveli zaštitara da se šeta između polica...... strašno.....
I u Splitu postoji zaštitar.
<ja inače volim njihov burek i čokolade :)
Neznam jel već spomenuto al upravo sam se jeedva suzdržala da ne smažem cijeli kuglof! Ajme šokirana sam bila prvim grizom.. Omotan u prozirni celofan, samo na etiketi piše biskvit sa sirom.. mmmmmmmljac!
spominjete Lidlov burek - di stoji?
lidl stvarno ima fantastičnu sirnicu
stoji kod kruha
uz kruh
svaki komad zamotan u papirnatu vrećicu
to što vi zovete burek sa sirom
to je sirnica :-P
jao , klara... sad ćže apri šiznut. burek je s mesom. sirnica bi bilo ono na što ti misliš, "burek" sa sirom. za lidl ga radi panpek
viš kak babyboys zna :-*
aha...znači burek sa sirom koji radi pan-pek postoji i u Lidlu i stoji kod kruha? tako?
mislila sam da postoji neki koji se peče doma, već napravljen (tipa ledove štrukle, samo se zapeku u pećnici) - nema ništa slično tome?
ima, isto pan-pekov
kažu prijateljice da je odličan, nijesam probala
jel to stoji u frižiderima, tamo di su polugotove pizze ili?
btw, u tom dućanu nikad nema prodavača da nešto pitam, pa mi lakše "šetat" po dućanu na forumu :-)
meni je hodanje po Lidlu kao terapija. Stalno muž pita kaj radim toliko dugo u dućanu, a ja polako šetam i razgledavam. Baš mi bude gušt
hvala!
mi smo prije cesto isli u lidl i obozavam njihove stvari.
ja sam luda za onim cipsom od slanine, biskvitom, muffinima- sve nezdravo :oops:
curka je prerasla njihovu odjecu, mislim da najcesce dobiju do vel. 116. , ali imaju zgodnih stvarcica koje pratim na njihovoj stranici.
[QUOTE=centar;2160365]curka je prerasla njihovu odjecu, mislim da najcesce dobiju do vel. 116. , ali imaju zgodnih stvarcica koje pratim na njihovoj stranici.[QUOTE]
Neee, imaju robu do broja 152
to nisam znala. sad sam zmirkala disney, a bilo je samo za bebe. od 14.6. isto dolazi nesto, vidim samo do 92. to valjda ovisi kako kad.
Probala sam njihove knedle-savršene su. Nedavno smo kod njih kupili i komodu za tv i stolić za dnevni, jako povoljni i jako dobri, skroz sam zadovoljna. A svaki put kad odem tamo uzmem i nešto od robe za djecu, zadnja je pidžamica za bebu-44 kn, sva njihova roba mi je odlična
Ja pikiram ove posteljine;
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26592.htm
Prekrasne su mi i povoljne (naspram onih kiki, lesnini i sl...)
Piše da su pamučne, al moram ih opipati pa procijeniti jel mi paše materijal...
Nekad znaju imati one grube, a nebih takve za klince kupovala....
Na akciji je espresso kava u zrnu. "Sunga", njihova robna marka. Prije su ju radili Slovenci i bilaje tak-tak, a sad ju rade naši i bolja mi je. 40kn/kg je odlična cijena.
uh,taj burek mi je odličan,taman,ima sira koliko treba,nije puno masan i obožavam ga.
sva sreća šta mi je lidl daleko,inače bi bila jako punačka :)
Ako je to panpekov burek, ja sam pr8-)otiv
Prestrašan mi je njihov burek
kupila baby bodiće i super su - Disney, jedino brojevi nisu onako veliki kao Lupilu
Koke, sam nemojte hranu kupovati u Lidu, a ne bih preporučio ni tekstil ni igračke. Eventualno sredstva za čišćenje.
Zašto?
Joj opet Tetec punta ljude po forumu... :lol:
Davore, jel ta kava vidljiva u nekom letku? Ja je ne mogu naći ... i jel to kod njih standardna ponuda? Ja je nikad nisam uočila...
pokušat ću zanemariti ovo pernato obraćanje i suzdržati se da tebi ne nalijepim kakvo "ime od milja", pa te molim da nam ovo malo elaboriraš.
jer, ovako šturo napisano, može se ćiniti kako da si visokopozicionirani djelatnik nekog konkurentskog lanca.
a mnoge i mnogi od nas kupuju u Lidlu, kako se vidi iz priloženih 49 stranica...
zato, obrazloženje na sunce!
ima li netko ovaj aparat za espresso?
sve informacije su dobrodosle, a treba mi za povremeno kuhanje kave, mozda 4-5 kava tjedno.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26708.htm