J-la :heart:
Bravo za vjezbanje!
Tang :klap:
Ja sam danas prvo bila u setnji s cimavicom 5 km pa trcala 5 km, sad se odo onesvijestit :lool:
J-la :heart:
Bravo za vjezbanje!
Tang :klap:
Ja sam danas prvo bila u setnji s cimavicom 5 km pa trcala 5 km, sad se odo onesvijestit :lool:
j-la, nije taj, ovaj je
https://youtu.be/6wQ3EjzKtCg
jučer me put baš umorip, 6 sati što trajektom što cestom :drama:
i noge bolne, preforsirala sam se zadnjih dana
zato jutos samo yoga
bravo mb!
tang lol
Danas odradila kettlebell workout, otusirala se, obukla haljinu i idem glasat
A popodne gusti!
Flopice ma bravo, super su mi ti mix treninzi :klap: tang samo tako dalje!
MB jeeej odlično :sing: ajmo stisniiii sad ili nikad!!
J-la, Riri, teško je s malom dječicom, svaki odradjeni trening je mraaak!!!
Ja valjda 1.put u zadnjih 5 god imam ljeti za prijavit 5 dana nevježbanja u nizu :mrgreen:
Jednostavno mi je uz kutije, pakiranje, selidbu, kombi...previše. Trčala sam u pon, odradila snagu u uto i niš nakon toga.
Ni neću, strašno me iscrpljuje ova selidba, nisam hrčak al stvari je more. Pokušavam ne biti nervozna i stresirana, zasad mi ide ok. Još mi je 1dc.
Nekako ćemo to pregurat, čekam ormare idući tjedan,pa će bit lakše kad to sredim. Stan je divan!
Inače pokušavam manje surfat i forumirat (al ova tema mi je omiljena,pa svratim).
Čuvajte se i trenirajte!
Bravo cure za odvježbano!
U ove sparne dane tko god se natjera vježbat, to je dodatna pohvala.
Pa da i sebe hvalim da sam zadnjih dana redovna, što sa Zuzkom, što svoj trening u dvorani, jučer hodanje s klincima, pasom i mamom na brdo, pa ja trkom dole po auto, pa po njih na brdo autom, nakupilo se 7km.
Danas razmišljam o bazenu
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Ovaj tjedan do sada dva kruzna i jedno trcanje u 23 h :lool:
Nadam se bar jos jednom trcanju do kraja tjedna.
Moram se pohvaliti : jutros na vagi 59.9 :mrgreen:
Sad to treba odrzavat :lool:
jeeeee ukazala se petica :lool: :sp:
čestitam MB!
to je baš divan osjećaj!
ja sam prošlih dana imala ciklus pa je bila samo joga, danas bih već mogla nešto žešće
bicikliram svaki dan na posao i doma, a loše podnosim vrućinu pa kad dođem doma sjedim nekih sat vremena pod klimom da dođem sebi :škartoc: imam osjećaj da je s godinama sve gore
MB, ti često darivaš krv, ako se dobro sjećam
znaš li možda provjerava li se anemija prije davanja krvi? darivanje je vaninstitucionalno, tj nije u bolnici/ambulanti i sl.
ne dajem krv cesto, al zadnji put sam dala u svojoj firmi. testiraju kapljicu krvi na osnovu gustoce. tj potone li kapljica ili ne.
MB bravo za peticuuuuuuuuuuuuuuu. to jako raduje. bar bi mene :aparatic:
svima koji vjezbaju bravo, ja sam zadnji put trcala u ponedjeljak. zaredali su se rodjendani i proslave ovaj tjedan, a i ovo sto pise betty. u srijedu sam samo legla i dizala se iz kreveta nisam.
danas bi mogla malo protegnuti noge.
hvala cure :) raduje me petica, povrsna sam jbg :mrgreen:
betty obavezno se provjerava. kod mene sad imaju neki aparatic, modernizirali su se :mrgreen:
i tlak, zadnji put mi jedva navukla preko 100 :lool: mislila se oce li me pustit, jednom sam u nesvist pala. al samo jednom :mrgreen:
Braaaaavooooooo!!
Mogu misliti koje je to veselje :-D
Ja sam program sa tezinama ipak odgodila za jesen. Klinci su na moru pa se kombiniram za vikende, godisnje i sl. i necu moci pratiti program po ps-u pa samnodgodila.
Radim redovan trening u teretani (kad sam doma) i bodyweight kad sam na moru.
MB jeeej ukazala se 5-ica :dancingfever: čestitaaam!!!
Kod mene je uz selidbu jako teško izorganizirat se kako treba jer su nam stvari još uvijek u kutijama, čekamo ormare i dobro da gaće nadjem :mrgreen:
SRI: ujutro snaga u parkiću 30 min + 40 min :trci: nakon snage
ČET: bicikliranje 12-13 km + snaga 15 min doma
PET: jutarnji trk :trci: prije posla s frendom po Jarunu 15-ak km (središnji dio 10km na 5:00)
Za vikend akoBogda dolaze ormari, pa su mi oni prioritet. :alexis:
muž mi je jučer rekao da zna kad sam vježbala lower body po načinu na koji silazim niz stepenice nakon toga :mrgreen:
Tang :lool:
U sub 10 km, jucer rest, danas kruzni
ja sam jučer 15 minute fat burn lower body (očito, kad ga spominjem :) )
a danas 15 minute fat burn abs and arms
ovog sam već radila, sjećam se da sam tad komentirala da je nevjerojatno koliko traje 45 sekundi dok radiš mountain climbers, a sasa me tješila tako što je rekla da ona tada broji i računa da ih mora napravit duplo od broja sekundi
mogu reć da mi zamišljanje "ok samo 90 mountain climbersa" nije pomoglo :lool:
ali dobar je workout
Bravo svima! :)
Ja odrađujem Jillian i dalje. Prošli tjedan opet kila dolje. Još 10ak tjedana ubijanja i bit ću zadovoljna ako se ovako nastavi. :lool:
Bravo riri :klap:
Ja sam zavrsila na inekcijama, misle da je isijas. Dobila sam 3 inekcije, ne znam jel me vise boli guzica ili ledja sad :lool:
Ajme, mb, pa kako od 10 km i kružnog do išijasa i injekcija u 4 dana?!
A ubij me, ne znan. Sinoc na kruznom isla u cucanj i osjetila bol u ledjima. Prije toga me nista nije bolilo. Sad doslovno nista ne mogu :cry:
ajme, mb, navijam da brzo prodje :-*
e da, mene je vertex :-* nagovorila na yogu pa sad zajedno tamo pusemo
odlicno je, bas mi se svidja
ima nas malo, zene nisu pocetnice, pa nas ne stedi, a nama to pase
jucer su mi se bas fino noge tresle
i osjecaj poslije mi je bas odlican
ja radim jos ovaj tjedan, onda sam slobodna do 20.08.
nikad duze i bas se veselim
pocinjem novi posao na jesen i imam leptirice u trbuhu, jedva cekam
mb, jesi bolje?
Tang lol za lower body
Riri bravo za kilu dole, važna je disciplina u kuhinji, pa onda vježbanje.
MB, uh za leđa i išijas i bolnu rit, vibram da sve prođe što prije
Summer, yoga je super
Ja sam i dalje redovna s treninzima, kombiniram sve i svašta
Sad još samo da zauzdam gubec i koju kilu dole prije mora (ako ga bude), bilo bi savršeno
tang :lool: za muža
Riri odličnooo ti ide, a pogotovo sad kad odeš na more i malo odmoriš od svega!
Ajme MB jako mi je žao za išijas, jesi li danas bolje? i ja sam sva neka pokočena, a to pripisujem selidbi, silnim kutijama i stresu. :/
summer divno za dugiii GO i novi posao, ti novi početci čovjeka jako vesele : heart:
rahela :klap: za redovitost i raznovrsnost!
SUB: 12km :trci: istraživanja po Tuškancu i Crmoku, priroda divna, no bilo je strašno sparno i vruće, jedva sam se vukla, a do tamo i nazad sam došla s bajkom (auto na servisu).
NED: vježbe snage za core
UTO: 11 km :trci: krug oko Jaruna
SRI jutros: auto kod mehaničara pa 35 min :trci: na posao 6,5 km
Pokušavam više ubaciti snagu.
Strahovito sam umorna od seljenja, cijeli 1. tjedan nisam ni trenirala (čak mislim 8-9 dana) al tek onda se osjećam kilavo i pokočeno.
Jedva čekam doći doma i dignut sve 4 u zrak. Danas ne planiram nišra raspremat, djeca su otišla prespavat večeras kod bake i dide, pa ću malo odmorit.
MB :heart:
Summer, Rahela, Lili bravoo!
Ja sam sad zadnja dva dana opet stala sa vježbanjem zbog mastitisa, bilo mi teško i postojati, kamoli vježbati. Tješim se da ću od sutra plivati u moru pa kao malo vježbati tako. Ma u biti umorilo me to sad pa me nije više ni briga puno. :lool: Jedva čekam sutra napuhati flaminga i uskočiti u more i početi odmor u Riri stilu. Još da mi je koktelčić. :mrgreen:
Riri uzivaj na odmoru, zasluzila si :)
Rahela bravo :klap:
ti izgledas odlicno, ne znan o cemu pricas!
Summer super za yogu, a za posao jeeeej :klap: :klap:
Jos me boli al pokretna jesam, ograniceno. Nisu tribale opet inekcije pa je to dobro. Jucer sam jos lezala, danas idem radit, moram. Pauziram od bilo kakve aktivnosti par dana :drama:
Potpisujem za rahelu!!
mb nadam se da će brzo proć, ne trči, ni za frajerima! :mrgreen:
lipo bingaj neku seriju
ja sam jučer nabrzinu zuzkin beginner bodyweight, baš mi je dobar i odlično legao. To samo zuzka u beginner workout stavi jump lunges i ab splitters :mrgreen:
Otuširala se i još mokre kose skupila summer i vertex na mojito, spontane ljetne večeri, ima li išta bolje!
Hvala cure [emoji813]
Al znaš ono kad imaš onu jednu - dvije kile viška, koje moguće da vidiš samo ti, ali jesu, tu su.
eno našla sam papirić od mjerenja prošlo ljeto točno u ovo doba, 2kg sam sad u plusu (a bilo je i 4)
MB, super da ne treba više injekcije, samo polako i nek ide i dalje na bolje ~~~~~
Tang, da Zuzka voli beginnere odmah u vatru stavit :mrgreen:
Ja sam današnji kb #17, super mi je bio
Prvu seriju sam c&p radila sa 12kg, a drugu sa 8kg. Bilo bi mi idealno sa 10, al nemam girju od 10
Lili, znači preselili ste skroz?
rahela,
da sad spavamo u novom stanu, al nemam još ormare, pa smo u kutijama naokolo, jedva nađem šta mi treba :mrgreen: kuhinja mi je divna, boravak, balkon a bit će i sobe uskoro :-).
Sutra imamo primopredaju starog stana i to smo paralelno rješavali jer uvijek ostane neki luster za skinut, neki uredjaj za izbaciti...šupa je posebna priča :mrgreen: nakotilo se svega.
Spavam na madracu na podu s mužem ko u stara vremena nekad :lool: jer ne možemo montirat krevet dok ne dođe ormar i tak. Zabavno :-)
Koliko je stresno, toliko je i zabavno
Glavno da ste zadovoljni :-)
A da ostanem on topic, mislim da ću danas jučerašnji summer shred 30x
Baš tako nekako rahela.:-)
MB draga kako si mi? Jel jenjava bol, možeš li malo više pokreta napraviti?
Kod mene rest jučer i bit će danas, sutra u brdo u šumu, bit će blata, ali nema veze. Imam prijavljen jedan trail za tjedan dana, a nisam baš trčala u zadnje vrijeme, pogotovo ne brdo, pa rekoh ajd malo uzbrdo-nizbrdo.
summer bravo za kile i yogu :klap:
Prijavak, umjesto summer shreda odradila edt #2
Dvije vježbe:
press sa girjom (8kg) 5/5
Pistol squat 5/5 (modificirala sam sa slidersom)
15 min amrap, odradila ravno 6 serija
Tang, za ovaj trening će ti muž odmah skužit što si vježbala [emoji16]
Eeej cure jeste mi žive, zdrave?na odmoru ili još sitno brojite?
Nije me već duže bilo na temi, a rijetko i na forumu općenito.
Srpanj mi je prošao vrlo hektično, selidba, kutije, raspakiravanje..dosta stresno razdoblje i križobolja me ulovila valjda od svog tog napora i napetosti ledja se zaključala. Sad imam neke vježbice koje radim.
Što se tiče treninga, bila sam aktivna cijelo vrijeme, al u puno manjem obujmu nego inače
Otrčala sam i jedan divan trail, fulala sam čak 1200m staze, da nisam bila bi na postolju u kateg. Bilo je zaista divno bit na utrci nakon 9mj, iako je bilo blatno i kiša nam je padala.
Jučer smo stigli na more i sad se prepuštam odmoru i užitcima ljeta :heart:
Spavat, jest, odmarat, čitat, trčat, plivat, družit se.
Jutros sam otrčala 9.3km na 5:08 i onda kupanje u more,ajmeee koji osjećaj :zaljubljen:
Malo nam umrla tema :lool:
Bravo Lili :)
Mi smo se vratili s mora. Nisam vježbala ništa.. Čekam pregled da vidim jel smijem vježbati pa ću krenuti s nekim vježbama za trudnice. :mrgreen:
Riri draga čestitam još jednom od srca na novoj trudnoći :heart:
Bit će veselo, a ti voliš "zabavu" i da je dinamično :mrgreen: sretno dalje u trudnoći!
opa, riri :heart:
cestitam!!!
ja malo plivam i malo se penjem uzbrdicom do apartmana, to je otprilike to :D
there's always next week, I guess :aparatic:
Čestitam riri.
Ja malo plivam i puno se odmaram. Iako se ne odmorim jer me muče neke brige .
Sjećate se pisanja o stilu plivanja od prije gidinu dana? Cijeli život plivam kraul da uzimam zrak samo s lijeve strane, i onda smo tu pisale sa je bolje naizmjence pa sam prošle godine vježbala. I ostalo mi je tako kao normalno