Uz protokol za ožujak 2011. sam dobila broj 00 306 2 321 24 62, sestra se javlja između 9 - 14 i 14 - 15 h. Možda ih uspiješ dobiti. Na broj s njihovih stranica mislim da već dugo nitko ne odgovara.
Sretno!
Printable View
Marchie37, hvala! Jučer sam zvala bezbroj puta-za broj koji je naveden na webu javlja da je pogrešan.
MB-na brojeve sa weba nitko se ne javlja. Sestra Jasna odgovara na mail. broj telefona za narudžbe za pregled i konzultacije:
+386 2 321 2462 između 14 i 15 sati.
Bok curke, ja sam kod Reša u postupku bila u 12 mj, neuspješno. Kod njega smo kupili Diphereline, a Merionale u Mađarskoj jer su duplo jeftiniji, a ono što nam je ostalo on je po istoj cijeni otkupio od nas. Sa sobom smo ponijeli sve papire , ali ga ništa pretjerano nije zanimalo. Pozdrav i sretno
Dragi svi!
Već dvije godine neplodnim parovima u Hrvatskoj onemogućeno je optimalno liječenje, liječenje po svjetskim standardima. Iako smo se nadali da će do sada glas razuma prevladati - očito razuma, volje i hrabrosti nema dovoljno.
Ovim putem vas sve pozivam da, kao mali znak borbe protiv nepravde, promijenite svoj avatar. To je tek mali korak, vrlo jednostavan, ali pokazuje da nam je stalo, da smo tu, svjesni, da se borimo.
Avatare možete preuzeti u sljedećim albumima:
https://picasaweb.google.com/110592598235041917098/103201102?authkey=Gv1sRgCMCxns7SsJewqwE&feat=direc tlink
http://public.fotki.com/jezic/avatar/
Hvala vam puno!
Molim vas promijenite avatare i na ostalim forumima, društvenim mrežama, pozovite prijatelje da učine isto....
I mali korak je korak naprijed...
Hvala,Tasha na odgovoru.
Pozdrav!
HRKI - ja sam imala neke osnovne lab.nalaze,spermiogram i ništa više.Ali on mi to nije niti pogledao,mm je dao bočicu i morao je ić dati uzorak,tako da je odmah napravio spermiogram-ne dobiješ nalaz,a za to je vrijeme mene pogledao na uzv.Što se tiće terapije ja sam ti sve detaljno napisala u gornjem postu,kod nas ne možeš proči jeftinije,eventualno skuplje,jer sam negdije pročitala da je kod nas suprefact oko 500kn,zato sam ti napisala ako ideš u mađarsku da si kupiš dva komada,u slučaju da ti zafali (jer meni je).
Cure, da li Univerzitetni klinični center Ljubljana radi IVF za strane državljanje, uz plaćanje naravno? Čini mi se da tu informaciju nisam uspjela naći na forumuma, već se samo spominju Maribor i dr. Reš.
TNX
Drage trudilice dugo citam vas forum i nalazim mnogo korisnih informacija imamo termin u martu u Mariboru, ICSI . Draga Inesz KC Ljubljana prima 'samoplacenike' mi smo prosle godine u septembru imali neuspjesan ICSI Ja sam proslijedila email dr Eda Bokal i dobili smo termin za prvi razgovor-konsultacije za manje od mjesec dana (maj) mjesec obzirom da su nastupali godisnji odmori postupak je bio u septembru Inace termin se dobije jako brzo Koliko se jsecam da ICSI kosta oko 1100 EUR
inez,koliko ja znam kod dr. Reša u Ljubljanu se ide na pregled i folikumetrije a na punkciju i transfer u Postojnu.možda pod Postojnu?
ja u ponedjeljak idem na dogovor kod dr. Reša i jedva čekam da opet krenem... :-)
kiki30, dr. Reš je privatnik i nema veze s UKC Ljubljanom. Ima opcija cijeli IVF odraditi u Ljubljani.
inesz, zašto ih ne nazoveš i pitaš, evo na njihovoj stranici stoji:
Pon-Pet 11:00-14:00 naročanje za IVF postopek na tel. št. 01/ 231 82 45
Naravno ne zaboravi 00386 1 ...
cure, hvala vam! pitat ću u UKC Ljubljana.
marisela,hvala ti :-) vjerujem da će ovo biti plodna jesen :-)
ja sam uvijek optimista,puna nade i vjere u uspjeh da me ponekad čisto strah da ću se opet jako razočarat.
sretno i tebi,neka bude treća sreća !! :-)
kiki, draga, da ti i ovdje pozelim srecu u ponedjeljak!
drzim fige!
kiki30 sretno sutra i da nam svima bude jesen plodna.I ja ću uskoro za tobom.
Pusa i sretno!:-D:-D:-D
cure,puno vam hvala !:heart:
ja spremna,malo sam nervozna i malo me strah šta će mi reći za moje nalaze ali nadam se da ćemo se sve dogovoriti
javim se sutra s izvješćem :-)
kiki, puno sreće, jedva čekam vijesti!
Kiki sretno na dogovoru! Svakako nam javi kako je bilo :)
Mi idemo u četvrtak u Ljubljanu na prvi pregled... Nadam se da smo sa sljedećom M u postupku.
evo me,stigli doma.promjenio mi je terapiju,počinjem s 2dc e sad tu baš ne razumjem što piše mislim da je orcalutran i purecon-neznam dal sam dobro napisala. od supruga spermiogram,tako-tako meni endom. ok ali imam par cistica,kao ništa strašno ali odkud sad nikad ih nisam imala:evil:-jedino me malo zbunilo jer kad sam mu pokazala moje krvne nalaze(mthfr i pai-homozigot)rekao je da to nema veze i da je to sve ok.:roll:neznam ,možda da probam pitat za još jedno mišljenje ali opet mislim da bi on trebao znat dal je to dobro ili nije.u postupak mogu krenut sad za 15 dana ali meni baš ne odgovara pa ću pustiti za početak 9 mjeseca ili točnije 04.9 počinje bockanje!!!
e da još se začudio kako mi je to već 5 pokušaj,pa kako da se nije uhvatilo,pa možda i vaše stanice nisu kvalitetne,možda je ipak mm u pitanju,to me malo zasmetalo-ja govorim pa i ja bi htjela znat zašto se do sad nije primilo!:-x
ali dobro sve u svemu idemo dalje,sad još ovaj ciklus da prođe i krećemo!!!:yes:
Kiki bitno je da ti ideš u postupak, a doktor valjda zna jesu nalazi ok ili ne.
Izdržat ćeš još mjesec dana, a onda krećeš u nove pobjede. Vjerujem da će se sada uhvatiti i što je najvažnije-biti sve u redu.
Opusti se i psihički se pripremi i želim ti naravno puno sreće.
kiki30 lijekovi koje spominjes su Orgalutran i Puregon.
Sto se tvojih nalaza u vezi mutacija tice malo je doktora koji tome polazu paznju. Prava steta sto se i dr. Res malo vise s time na pozabavi. Ali obzirom na njegov nacin rada to i ne cudi previse. U svakom slucaju, ti kiki30 imas ozbiljne mutacije i obzirom na vec jednu izgubljenu trudnocu obavezno potrazi drugo misljenje (preporucujem dr. Radoncica). Mislim da bez heparina ne bi trebala ici u sljedeci postupak.
potpisujem Auroru, mislim da ti nije svejedno ostaviti tolike novce za novi postupak a ishod je vrlo upitan s tvojom dijagnozom tako da se ja ne bih previše oslanjala na sreću
I mi smo bili na dogovoru kod dr. reša i isto imamo promjenu terapije (menopuri i diphereline)... Nadam se da će biti dobra reakcija, do sada sam bila na gonalima... pa me nekako strah promjena, ali doktor misli da sam na gonale slabo reagirala (20ak gonala = 7 JS). Mi krećemo, nadam se, u 8 mjesecu osim ako mi ne urani M, onda čekamo 9 zbog nekih obaveza.
Evo i ja pocela sa estrofemom i za 11 dana prvi pregled. I da istina dr.Reš se malo bavi raznoraznim nalazima. Jedva je pogledao moj nalaz krvi.
Ako imalo sumnjas mozda on i nije doktor za tebe,jer smatram da za tako nesto moras imati povjerenje u dr. To ti govorim zbog tebe jer ako svaki njegov postupak cini kod tebe dvojbu biti ce ti tesko i samo ces se bespotrebno isfrustrirati. Ipak je to puno novca znam da je zelja velika ali ti si najvaznija i ako si nesigurna neces imati mira.
Bokić,curke!
Evo i ja se spremam za prve konzultacije kod dr.Reša.Naručeni smo za sutra u 16 sati iskreno se nadam da će sve proći dobro i da krećemo u devetom mjesecu u novi postupak.Velik pozdrav svima,čujemo se!
hrki, sretnooo! Neka ti bude kao i nama (bez komplikacija, naravno) najsretnije na svijetu! Čitala si sigurno, ali budi spremna, dr. Reš je brz, izravan, uvijek jako direktan, ali i predivan čovjek. Sutra će tebe pregledati, zajedno s vama pogledati spermiogram muža i onda ćete odlučiti o terapiji i sve dogovoriti o tome kada krećete i tako to. Puno vibrica od zadovoljne "Rešovke"
Hvala,ValaMala na ljepim željama i riječima ohrabrenja.
Želim ti od srca da uživaš sa svojom bebicom i šaljem ti veliku pusu!
Bok!
Evo stigli smo prije pola sata doma.Od danas počinjem sa terapijom utrogestanima 2*1,kako bi dobila menstruaciju.Od 25.08.krećemo sa pikanjem Dipherelineom 0,1
drugi dan ciklusa vidimo se na ultrazvuku i onda krećemo sa merionalom.Dr.Reš je rekao da su najveći problem moji policistični jajnici(nije mogao vjerovati da sam u prošlom postupku imala stimulaciju od samo 9 i pol Gonala F a rezultat je 13 j.s.).On smatra da zbog tolikog broja j.s. nisu baš i neke kvalitete dok je biolgica Lana bila zadovoljna njihovom kvalitetom isto kao i dr.Lučinger.Sada sam malo uznemirena i zabrinuta zbog toga .Pozdrav!
Ma ništa ne brini. On ti je takav, uvijek će reći ono što misli i na što sumnja, no to ne znači da nećeš imati prekrasnu reakciju, osobito zato što si već imala super stanice. Misli pozitivno i velike čestitke na startu!
hrki ,puno sreće !! ja počinjem negdje oko 04.09 i jedva čekam !!
butterfly,cijena je ista 1100 e
hej cure,;-) ma želim vam sreću kod dr.Reša, vjerujte i ja bi najradje opet kod njega, možda baš zato što nedaje nikakvu lažnu nadu,kod njega nema okolišanja, meni je on:heart: zakon!!!
Nadam se ako stignem skupiti novce,a u ri ne naprave ništa evo i mene za vama!
Sretno i javljajte se malo češće:klap:,da vidim kako vam ide!!!!
Samo me zanima dali ste išle po merional u mađarsku ili vam je on dao, i dali je Dipherelineom 0,1 isto kao Suprefact, koliko vas je došlo i di se nabavi? Hvala
Butterfly, meni je doktor Reš rekao da si izaberem hocu li sprej ili diphereline s tim da sam kod njega mogla kupiti inijekcije, pa mi je to bilo jednostavnije negontražiti sprej.
Evo da se javim. Mi smo jucer imali FET. Cekamo ß 04.09. Nema guzve.
butterfly101 ja znam cetri para koji su bili u ri na postupku i uspjeli su. nisam bas citala puno njihov forum ali malo se rijeka popravila:klap:
Bokić!
Prvo hvala svima na lijepim željama i ja vama također želim da ova jesen bude plodonosna bez obzira gdje se postupci radili.Da, dobro je kiki30 napisala cijena postupka je 1100 eura.Dipherleine 0,1 sam kupila kod njega 1 injekcija košta 7 eura, a cijena merionala je 20 eura jedna ampula i njih ću najvjerojatnije kupovati tamo.Možete mi molim vas reći na kojem izlazu sa autoceste se točno silazi ,budući da smo mi izašli na Ljubljana jug pa smo se malo vozili po centru ljubljane :lol: i oko koliko sati ste već bile tamo kada ste išle na UZV.