Gabi, draga sretno! Bravo!
Printable View
Gabi, draga sretno! Bravo!
Gabi, znaci dogurali ste do dana D :-) ma joj, bude sve super proslo, sigurna sam :-) koja je to doktorica u pitanju? sretno, mislit cu na vas!
Gabi :heart: :heart: sretno!
Gabi, još malo do prekrasnog susreta! Sretno!
Gabi, sretno!!
Eto curke skidajte me s liste <3 jutros u 6.40 na svijet je dosao moj maleni smotuljak <3 frajer od 3820g i 52 cm. Jednostavno je savrsen :)
baby01 pa cestitke na malenom savrsenom smotuljku :)
Gabi25 samo hrabro draga, braco i seka su vec dovoljno veliki i snazni. Sretno!
Javi nam se kad dodes k sebi. :*
Cheerilee 30.05.2017/ (M)
Gabi25, 07.06.2017/(M/Ž)
Anka91 18.06.2017/ (M)
Petticoat 18.06.2017(Ž)
Narancica000 29.06.2017/ (Ž)
Zenii 30.06.2017/ ()
zibba 11.07.2017 / (M)
Sybila 05.08.2017/ (M/Ž)
lasica1234 01.10.2017 / ()
iva_777 06.10.2017 / ()
Cheerilee na redu si :mrgreen:
Baby01 cestitam :-D
Baby01, čestitam!!!
Gabi sretno!!
Ginger, dal i ti ides kod dr.S.Š???? U varazdinu pedijatrica
baby01 :-D cestitam!!!!
ljube - ne
Ginger, pa tako mi cinilo se da prica o tebe...
Draga Sybila,
vidiš i meni ovih zadnjih tjedan odjednom stigle, ali strašne muke bez povraćanja. I velika malaksalost.
Željezo mi je dosada bilo ok, pijem ga konstantno.
Sad sam 10+4, znači od sredine 9tt je tako, a inače ništa. Taman sam bila tada na 2.UZV i sve uredno, a dobila i uputnice za nove ks, šećer, urinokulturu, horm štitnjače pa ću to sad sve vidjeti..
Povezala sam s promjenama vremena ili jednostavno od t, tlak mi ok. Al me baš zabrinulo.
@BABY01 ČESTITKE!! :)
@GABY SJAJNO - SRETNO!! :)
Danas bila kontrola. 28+6 sve ok, malac opet se okrenuo na zadak, procijenjen na 1300-1400 grama, tlak školski i napokon vaga u plusu dvije kile.
Zbog povremenih problema sa mokrenjem moram ponoviti urinokulturu i kontrola za 3 tjedna.
E da, došla sam do zaključka da mi je lakše kretati se lagano trčeći nego hodati jer dok hodam se gegam kao patkica. Ali ne mogu ni trčati baš naokolo. Nije baš zgodno vidjeti trudnicu kako trckara, ali se isplatilo u subotu na izložbi. Zato me je nedjelja dotukla sa sjedenjem na pričesti.
A jesam luda, skroza na skroz.
Glow, suosjecam s tobom. Ja sam tek u 7 tjednu,ali mucnine su grozne I traju tokom cijelog dana (bez povracanja zasad), a umor je grozan. U trudnicama prije me nije tako hvatao. Ja nisam sposobna za nista osim za biti u krevetu. Jednostavno prestrasno,jer nisam taj tip...
Takoder, svako malo imam neka probadanja s desne strane. Nisu bolna,ali se jako osjete. Nadam se da je sve ok.
Hvala vam curke <3
Ima li vijesti od Gabi?
@evic31 danas je malo bolje. Mučnina je puno blaža i bilo bi super da ovako ostane. Dosad ih uopće nisam imala, stvarno milina. Htjela sam ti reći da su meni 7. tjedan obilježili učestali intenzivni, ali kratkotrajni bolovi (blago sam se i preznojila) po više puta dnevno. To je normalno kako se maternica širi, al meni specifično baš za 7. tjedan :)
Sretno!
Hej curke :-)
A mucnina ide u rok službe, sve to ok. Ja sam rigala po 6 puta i nisam se dizala iz kreveta od 7-10tt, a onda jos dva tjedna mucnine i povracanje uz nesto hodanja. Bolovi od sirenja - isto skroz normalni.
Ja obavila pregled, alles gut, plodna voda, pupcane vrpce i ono sto je meni bilo bitno - bubrezi su ok. Cervikometrija pokazala cervix od 5cm, dakle nista se nije skratio od pocetka t, zatvorena. Bar me to veseli s obzirom na to koliko su nisko i kakve kontrakcije imam.
Ponavljam urinokulturu za svaki slucaj ovaj tjedan.
Oboje su opet dolje glavom i tak se drze skupa :mrgreen:
Dogovoreno je da idem za mj dana (dakle s 29+3tt) jos jednom kod svog dr. pa nakon toga prelazim u bolnicu na kontrole.
Brzo mi je doslo :-/
Sybila - super za pregled!
Ja isto bila danas,
najvažnije je to da se beba okrenula, nije više zadak, uh kako mi je laknulo šzo neći na Cr (okrenula se jučer, točno sam osjetila kako mi se okrenula poprečno, koža me pekla i zatezala s obadvije strane trbuha),
danas već kad je sestra stavljala sondu za ctg rekla je da joj se čini da se okrenula :)
Ima 2000grama, plodne vode kolko treba biti, uloživa za vrh prsta,
radila mi je i bris za streptokok, sljedeća kontrola mi he za 2tjedna....
Cheeri, super! :-) jos sitno, drago mi je da se curka okrenula :-)
Cekamo da nam se javi Gabi jos uvijek...Gaaabi....
Dečko ;)
I ja se nadam da su gabi i bebe dobro :)
Dobro smo:) u ponedjeljak su se rodile naše srećice, braco 2080g i 48cm i seka 1480g i 42cm. Oboje su dobro, u inkubatorima, curka je zilavica prava iako je mala. Samo moraju dobiti na kilaži i to je to
Gabi draga, čestitaaaaam :zaljubljen: :zaljubljen: Braco i seka nek se buckaju i rastu, a mama nek se brzo oporavi od cr, bit će to sve super :heart: pusa vam velika :love:
Gabi, cestitam! Budu se brzo zbucali i narasli pa cete doma :-)
Imali smo vrlo produktivnih par dana ovdje :mrgreen:
Cheeri - sorry, tak je to kad kasno navecer pises :lol:
Cheerilee 30.05.2017/ (M)
Anka91 18.06.2017/ (M)
Petticoat 18.06.2017(Ž)
Narancica000 29.06.2017/ (Ž)
Zenii 30.06.2017/ ()
zibba 11.07.2017 / (M)
Sybila 05.08.2017/ (M/Ž)
lasica1234 01.10.2017 / ()
iva_777 06.10.2017 / ()
Gabiiiiii :-D :-D cestitam draga moja!
sad si tromajka :-)
nek se sto brze zbucaju da idu doma svojoj velikoj prelijepoj sekici i tati
tebi zelim sto brzi oporavak! vako ko moj :mrgreen:
puno pusa vam saljem!
Gabi čestitam i želim vam da svo troje što prije stignete kući :)
Baš puno lijepih vijesti zadnjih dana :)))
Draga Gabi, čestitke na bebicama. Želim im brzo buckanje, a tebi oporavak od cr-a.
Hvala cure:)
Ginger daj priču s poroda!
Gabi ,čestitke od srca!❤
Baby Gabi cestitkeeeeeee!!!
Pridruzujem se cestitkama dragoj Gabi <3 I puno snage zelim uz dva andelcica
Gabi, cestitke na bebama :heart:
gabi - čestitke na bebicama! Sad budu oni začas natukli kilice :)
Vidim da sam prva na listi..
Mjesec dana do termina... Uh, kao mi je preletjela ova trudoća, a i ovi mjesec dana će brzo proći jer nam je peti mjesec pun događanja raznoraznih...
Hej curke :-)
Imam pitanjce - jel itko ikada imao/cuo za grceve "na trbuhu". Ne znam kako bih se drukcije izrazila. Dakle, ne radi se o kontrakciji, ne radi se o tipicnim grcevima koje dobijete s mengom, nego bas povrsinski, misic na trbuhu, kao kad vas u nozi uhvati, ista bol. Nisam to nikad dozivjela prije, trudna ili ne-trudna, a probudilo me kako me zaboljelo uzasno. :-/
Sybila, ja sam ih povremeno znala osjetiti u zadnjem tromesjecju,ali su bili blagi I nisu dugo trajali. Nazalost,nisam se sjetila tada pitati gin sto je to. Uglavnom, bebica je rodena ziva I zdrava u terminu I uskoro ce 6 godina tako da mislim da nebi trebala brinuti. :)
Hvala evic :-) gugl me vodi samo na round ligament pain, a opisi mi bas i ne odgovaraju, drukciji mi je osjecaj :-/