:love2::love2:
Printable View
ivana0409 :-(:cry: žao mi je
Šiškica i ivana0409 jako mi je žao :-(
šiškice i Ivana0409, :love2:, držite se, cure..
šiškice i Ivana0409 :love2:
Ivana zao mi je draga, samo hrabro naprijed, ne gubi nadu...
šiškice , ja se jo nadam tvojoj poz. ß
Šiškica :-(
ivana, možda ipak...ja se baš uvijek pomalo nadam kad je ovakva beta u startu.
Brojim 5. dnt - temperatura povišena samo kad su utrići u punom djelovanju, neposredno prije uzimanja nove runde led sam ledeni, temp. niža nego inače :-x. Simptomi ništa. Zapravo u određenom dijelu dana zbog utrića malo nadutost, ponekad kratko bole jajnici jer puno je punkcija iza mene. Srećom spotinga nema (sad sam to rekla pa očekujem da će se pojaviti).
Prekjučer sam imala laganu kosilicu u ruci (kosila dvorište), ma ne mogu biti na miru da me ubiješ.
Cure hrabro dalje iz dana u dan~~~~~
Tiki_a :heart:
Tiki drži se! Meni evo 14dnt.. prekjučer radila test-blijeda crtica...a noćas me cijelu noć trbuh bolio kao pred m... tak da više nisam optimistična. Preksutra vadim betu... Danas sam isto prionula na kućne poslove (usisavanje,pranje,kuhanje), ne mogu više mirovat!! Pogotovo sad kad već naslućujem ishod...
Eto sad me i comp zeza...
angel1 mani se čišćenja i trk na betu!
Diona i Angel drži fige za velike bete!
Da,tako sam i ja cistila i prala i peglala pa danas kusam negativnu betu!!!!!Ah nesto moram okriviti...:-(
"Razočaranim"... - proći će i mooooooorateeeeeee dalje...... :-(
"Uspješnima" vi ste nam čudo za dalje....
I ja sam u rujanskom vlakiću i vidim dosta cura u redu idu u Petrovu,možda da uzmemo karanfile i neke novine za znak raspoznavanja.... ;)
Možda sam (sigurno) off topic ali ne znam gdje se vrišti na ovim stranicama....
Dakle,ukratko - frendica koju dugo nisam vidjela ali smo na fejsu nazočne....ne javlja se,nekako "njušim" da je nema ni blizu - zna gdje sam bila,zna ishod...žao joj njnj,truć,truć,bit će bolje - bla bla a u tom trenutku ona trudna 4 mj ali skriva od mene (??????????) HALO???????
Šta smo šugave,lude,koji k....????
Ni u kom trenutku nikome nisam pokazala da mi je teško da je razočarenje tu - jer ljudski je da je tu ali idem dalje,ALI DALI TO ZNAČI DA TRUDNICEW MORAJU EMIGRIRATI????????
Baš se osjećam - oprosite na izrazu - posrano.... :(
Jao Sela :-(
zvončica:love2:, baš se čovjek može osjećati jedino posr...
angel, uuuuh kako bi se ja dobro osjećala da imam jako blijedu drugu crticu.
Ma crtica...naspram one kontrolne tanka i jakooo blijeda... da sam trudna bila bi normalna.. al bolji mi je pokazatelj ovi moji simptomi pms-a... Al eto ostatak dana prilegla.. :) Izdržat ćemo do petka!
A Sela... vidim da krećeš dalje pa sretno!!! Ne daj se!!
jao angel, ja naprosto ne mogu a da se ne osvrnem, bila crtica blijeda ili jarkih boja, ona je crtica i može značiti samo dvije stvari: jedna je nešto što je nemoguće u situaciji kad ideš na IVF, a druga je trudnoća!
tu se nema šta drugo reći!
uživaj, i ne prenagljuj sa poslovima!
:klap:
:evil: Angel, crtica je crtica ma koliko blida bila dok se ne dokaže suprotno!!!!!! Miruj!
zvončice, znam kako ti je! :love2: Dugo sam već u ovome, ono što sam naučila je da se maknem od ljudi koji me čine nervoznom ili svjesno (pa i nesvjesno) rade nešto što me boli! Naš je put težak, a mi jako osjetljive...
Makni se od takvih ljudi, ne razume te. Virujem da oko sebe imaš dovoljno ljudi koji te vole, ostale s rezervom... ;-) Svoje živce se trudim sačuvati za svoju bebu! :heart:
Sela žao mi je, ali ti si iz kluba koji ne odustane niti posustaje i zato vjerujem u tebe
ostalim trudilicama - trudnicama evo malo trudničke prašinice .... i :----) (ovo je virtualno povlačenje za nos, pa da vidimo jel' pali !!!) :kiss:
Joj curke hvala vam svima na podršci !!! Mirujem do petka pa se javim s rezultatom ! Iako me i dalje boli trbuh..kao pred m. Joj, joj..
Angel ako nisi primala choragon ili ti je prošlo od njega dovoljno vremena, onda je plus stvarni plus, jer ne može biti lažno pozitivan i zašto odmah ne izvadiš betu? U svakom slučaju držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure da se i ja javim.
Danas bila na kontroli - imamao dvije bebice.Sada odmaramo i čuvamo bebice.
Svima sretno i velika pusa....
Korny77 super, čestitam ti na dvije bebice :zaljubljen:
Angel1, nadam se da je test ipak pozitivan i da ćeš imati pozitivnu betu sutra :-)
Super Korny77 !!! Lijepe vijesti uvijek malo podignu nadu i utješe.. Sretno dalje u trudnoći... a i u odgoju blizanaca! :)
Korny77 :zaljubljen: :zaljubljen:
suzzie2, jako lijep avatar :-)
angel, onda do sutra~~~~+
Danas brojim 6. dnt.
Transfer je bio malčice kasnije pa imam osjećaj da poćinju lagani PMS simptomi :-x
Tiki ti si nasa nada!!!Korni77 zelim duplo sretno!!!
ne znam jeste li primjetile/i jer je na tom topiku jako slab odaziv, ali u tijeku je akcija vezana uz novi zakon o medicinskoj oplodnji
bilo bi jako dobro i pozeljno da se ukljucite i sudjelujete jer cete to uciniti za sebe
vise info imate na:
akcija - ministre, moja jajašca nisu za bacanje - sve, svi, gdje god bili
Korny77 http://forum.roda.hr/../../images/sm...zaljubljen.gif http://forum.roda.hr/../../images/sm...zaljubljen.gif
Angel držim fige danas ~~~~~~~~~~~~~
angel razveseli nas!
Brojim 7. dnt. Sve po starom. Povremeni lagani PMS simptomi. Kao da u meni ničeg nema.
11dnt :raspa::cekam::unsure::?:
Vojvođanka, dobro "rečeno" :mrgreen:
Ajme cure... nakon skoro 2 sata čekanja u čekaoni, nervoze..već i lagane nesvjestice,dočekah i ja svoju betu.. Kaže 67,5 !! Malo je niska,al reče mi ipak trudnoća !!! Sad je sve u božjim rukama (riječi dr.-a) i molimo se da nastavi rasti ... u utorak ponovo na vađenje krvi !! Agonija se nastavlja!!!! Al sad se bar imam za nešto uhvatiti! Ovo je prvi put u 7 ivf-ova, dosad mi je rekord bilo 8! Tek sad nakon 3 sata u krevetu dolazim sebi,osjećala sam se kao da me kamion pregazio od tog silnog čekanja...
Hvala vam svima za dobre želje i silne vibrice.. izgleda da su pomogle !! Sad se još samo nadam da će Bog uslišit moje molitve pa da napokon i ja postanem mama !!
Tiki_a , Vojvođanka..držim fige i vama i Tiki ja i dalje isto imam feeling kao pred men. tak da to nije mjerodavno!