Odlično!! I to po kojim cijenama. :-)
Printable View
Temperu u velikim pakiranjima od pola litre?
u nekom katalogu sam čitala za mikroskop+ teleskop i ne mrem se setit gdi je to bilo cijena cca 150 kn. pooomoć!!!!
Ja trebam štof za tamne zavjese, znate li di ima u Zagrebu jeftinijih dućana sa štofovima?
našla sam u Zaprešiću ali je metar od 140 - 170 kn, a to mi je puno previše.
Ako netko ima u blizini bila bih zahvalna da malo pogleda cijene ili još bolje akcije.
Plišana Pčelica Maja. Ima li igdje kod nas za kupiti?
Nama i mislim da sam vidjela u Muelleru.
dijete mi se zalijepilo za nekakvu susjedinu igračkicu - minijaturna maca koja leži sklupčana (ili neki dugodlaki pas, nisam dobro vidjela?), stane u dječji dlan, a izgleda baš kao prava, ima dugu dlaku, na opip kao pravu. Ima li itko pojma o čemu pričam i gdje toga ima? Je li to neki novi popularni "lik"? Podsjeća me na one životinjice izrađene od pravog krzna u izlogu krznarije s ugla Gundulićeve i Masarykove.
furreal? mi imamo takvog zeku, kupili u muelleru
Da li je netko vidio gdje ima dječjih spavačica dugih rukava, veličina 122-128?
C&A, mislim da sam vidjela jučer!
U Karlovcu! :)
Enela, imaš i u H&M-u.
Možda Zhu Zhu Pets?
http://www.zhuzhu-shop.de/
Možda Alpina, ja sam tamo prije 2 g kupila
gdi kupiti onaj set koji sadrži luk i pilicu za male maketare???
gdje mogu kupiti male smeđe ili bijele škarnicliće?
pakirala bi u njih home made keksiće za Božić
ne znam jesu li baš oni pravi škarnicli, ali u mulleru imaju nekakve papirnate vrečice za zamatanje sendviča. možda može poslužiti...
nisam nikad kupovala pa ne znam kojeg su oblika i koje veličine.
uglavnom, stoje na onoj polici gdje su i vrečice za smeće i raznorazne folije (u cc1 tamo negdje poslije wc papira ;-) )
A sad ja...frendovi imaju, ali se ne sjećaju gdje su kupili, koš (za košarku) za montiranje u dječjoj sobi.
Mrežica koša je dugačka i sašivena tako da loptica ne može ispasti u nju.
Tražila u ikei, Toys 'r us..., ima li ideja...zna li itko gdje bih ovakvo što mogla pronaći?
I ja sam tražila na raznim mjestima i na kraju pronašla super koš u Nami na Trgu. To je bilo proljetos, imali su ih 3-4 vrste. Naš je koštao oko 100kn, montirali smo ga na zid, stoji čvrsto i još je u komadu bez obzira na skoro svakodnevno nemilo tlačenje od strane našeg juniora. Možda ih još drže?
Vida i Val, hvala vam za savjete :) !
Val, gdje su dućani Mass (nikad čula :oops: ) ?
Gdje ima plasticnih vodilica (drzaca) za postere?
Mass-Mercator Vukovarska.
Hvala za info o Nami-baš idem tamo pa ću pogledat.
tnx sunča!
Laura29 i Val, hvala vam za info o Mass dućanima :) !
Sad davim :oops: : kolike su cijene otprilike?
Ustvari, u Massu sam vidjela dječje i bile su preko 400kn, koliko se sjećam. Nisam zavirila ima li odraslih. (sorry)
Ma daj, zašto sorry - sve 5 :) !
Trebam br.38 - to možda može pod dječje :) !
Tražim aparat za kokice, onaj što izgleda otprilike kao kuhalo za vodu - znači za kućnu upotrebu, a ne industrijsku proizvodnju.
Već dugo to nisam nigdje vidjela u prodaji, a baš bi mi dobro došao.
Je li viđen u nekom dućanu ili je netko kupio u zadnje vrijeme?
A možda ga netko ima i ne koristi pa bi ga prodao:mrgreen:
to smo mi dobili i nakon nekog vremena linja se ko ludo, bas i nisam zaljubljena u tu igrackicu.
vidjela sam u nami na trgu u prizemlju, tamo gdje svasta prodaju na onim malim standicima, samo sada je vrijeme bozicnog nakita pa ne znam da li ima. u masarykovoj svakako ima. moja ima peseka i macu, odnjela ih je u skolu i dobila naputak od svih curica sto zele da im donese za rodjendan :)
i da, rijec je o pravom krznu.