Vau tally :-D :-D, jo će i duplići biti od zamrznutih js :-o :klap:
Jesen82, još malo, još malo, više nitko ne piše o slatkim simptomima, ima li što? ~~~~
ValaMala, skakutat ćemo mi i za tebe kad napraviš test 11/12 dan, a to može!
Printable View
Vau tally :-D :-D, jo će i duplići biti od zamrznutih js :-o :klap:
Jesen82, još malo, još malo, više nitko ne piše o slatkim simptomima, ima li što? ~~~~
ValaMala, skakutat ćemo mi i za tebe kad napraviš test 11/12 dan, a to može!
tlukaci kako je kod tebe, malo se javljaš~~~~~~~
curke napokon mogu reć bio je transfer,nakon dugih mjesec i pol od punkcije,vraćene su mi 3 mrvice(FET) i sad će bit slatko iščekivanje.moram koristiti i utrogestane,estrofeme,folacin,andol i normabel,toliko toga da sam si napravila tablicu da sve pohvatam.al slatke brige,još da uspije ,pa di ćeš bolje
svima želim ogromne bete.....
Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih! :zaljubljen:
jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!
Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!
Valamala,ostavi tenisice za neko drugo vrijeme, pobogu ženo, pa trudna si!!! Ne smiješ skakati!
Tlukaci, žao mi je!!! Šta da ti kažem kad već sve znaš! Btw, ni kod mene ne ide sve na gotovo, nikada!
Slatkice da ti dani brzo prođu!
tlukaci žao mi je :-( ... I moja jako niska temperatura te simptomi nula upućivali su na loš ishod, kao i kod tlukaci moj test 10-ti dnt negativan, a betu neću vaditi. Utriće pijem još tri dana reda radi.
ValaMala jaaako lijepe simptome imaš, ~~~~~da tvoj osjećaj (i naš) bude dobar!
Vala ti meni i zvučiš trudno:mrgreen: ova tempica ti zvuči vrlo oećavajuće
ja vam od simptoma nemam ništa... osim bolova u križima koji dođu i prođu a ponekad se javljaju i sprijeda... i to je to... još par dana i sve ćemo znati
u svakom slučaju posložila sam si u glavi što ću ako ćemo morati opet... neka vrsta plana b... sigurnosne mreže.. da čovjek može dalje...a vi ovdje hrabrice me na to inspirirate:-) ljubim vas:heart:
ValaMala~~~~~~da te osjecaj ne vara!
Sign častitam!!!!!
Valma mala ma to je to ;)
Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....
Sretno svim čekalicama.....
Jesen, očekujemo tvoju veeeliku betu!
Slatkice, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Meni je jučer bio 7dpt3d, navečer sam na gaćicama primjetila tri svijetlosmeđe točkice. Inače se jako trudim ne razmišljati o potencijalnim simptomima,ali ovo mi je zapelo za oko.
Drage moje suborke,
evo malo i mog izvještaja. Meni danas 9dnt5d i 28 dan ciklusa;počeli neki malli svijetli smeđi tragovi,a osjećaj već dva dana kao da ću procuriti....Inače prošli put i jesam procurila baš na ovaj 28 dan :evil: bez obzira na utriće tako da sam danas luuuuda :-o .Svaki put kad idem u wc muka mi je.
Drž' te se cure i naravno sretno svim čekalicama :-*
Lua, od srca se nadam da nije vještica!
delfin, kako to meni prekrasno zvuči, draga!!!
Ja danas brojim 5dpt3d, dolje grčevi skoro stalno, neka, neka...
Jesen, ValaMala, vidjet ćemo da li je to bio simptom ili samo lažna nada.
Lua, toliko smo sve u tome da već prepoznajemo svaki signal našeg tijela, no...u nadi je spas.
ValaMala, da grčići budu tvoj simptom!
Tiki_a, nemoj da se zezaš s nama! Ajde ti fino opet preksutra ili piški novi test ili vadi betu, please! :love2:
Jeftinih testića imam dovoljno do dolaska M tak' da će još par dana biti u opticaju, a utrići samo na usta :-)
tlukaci :klap: za dogovor, svibanj je savršen za aktivnosti!
aslan -žao mi je što ovaj put nije uspjelo ,al doći će i naše vrijeme!:heart::heart:
čestitke trudnicama!
Jesen82, ValaMala ~~~~ za vaše velike ß
Evo cure da se i ja javim sa svojim stanjem. Danas mi je 35.dc, 18dnp,13dnt i 9 dana od zadnje injekcije brevactida i danas sam popiškila 2 crtice na testu. Sutra idem vaditi prvu betu.
tanjam:-D:-D
čekamo sutra tvoju lijepu betu, još čekamo i ~~~~jesen, ValaMala, delfin, Lua, tiki_a
tanjam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude o.k. !
Hvala cure na lijepim željama i podršci. Javim sutra rezultate.
tanjam, kako prekrasno, čestitam, jako sam sretna zbog tebe! Curke, idemo svi ovim lijepim stopama što su nam utabale naše trudnice ovdje!!!
tanjam čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super betu :-D!
Vidim ja da će od sutra biti puno punopravnih trudnica na ovom forumu! :-D:-D:-D:-D
Tanjam, čestitke!!! :klap:
Curke, nakon što mi se prekjučer ( 7dnt3d ) pojavilo smećkasto točkasto krvarenje na gaćicama, pa ništa do jučer navečer kada sam opet primjetila jednokratan svijetlo roskasti iscjedak, danas, dakle 9dnt samo kad se obrišem vidim svijetlo rozu boju na papiru.
Mislom da je M bliži iako je 26 dc.
Ovo zadnje bi značilo - mislim da se M bliži...
cure... znam da sam rekla da neću raditi test... ali betu sutra čekam na poslu i ipak jutros kada sam se probudila sam si htjela dati dan da prožvačem sve i da se pripremim...
meni je danas 15dpt, danas mi je 8mi dan poslije zadnjeg brevactida od 1500, i 33dc, moji ciklusi su 29 dana
javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros... što je najbolje od svega sad me još više strah bete sutra:mrgreen:..ništa si nisam pomogla... ne mogu vjerovati... otplakala sam rundu i sad sam tupa da ne mogu biti tuplja... uopće se ne usudim veseliti:-) ne mogu.. u šoku sam totalnom
Jesen, tako mi je drago. Nadam se da će beta biti lijepa kao i kontrolna crtica!
Jesen, to je to, čestitkeeeeeee, beta će samo to potvrditi!
Mare iz tvojih usta u Božje uši.... ja sam toliko tupa...još sam mislila da li bih išta napisala da se ne ureknem... kaže meni moja jako jako draga prijateljica jučer da sam toliko navikla na negativne ishode da jednostavno ne znam razmišljati na drugačiji način... da je to moj obrambeni mehanizam... ali da mora doći i moj dan....ali čovjek ne popiški svoj prvi pozitivan test u životu baš svaki dan...... zamišljala sam ovaj trenutak toliko... sanjala ga.. a sada kad je tu ja se ne mogu pomaknuti od šoka...o Bože daj mi snage sutra:-)
delfin draga želim ti da gadura od m ne dođe... želim ti od srca:heart: