Drage moje evo da vam prijavim da sam jutros bila na punkciji, dr.P je izvuka 10 js, sutra će mi javit kako sve napreduje.
KLARA31 hvala ti na savjetu!
Printable View
Drage moje evo da vam prijavim da sam jutros bila na punkciji, dr.P je izvuka 10 js, sutra će mi javit kako sve napreduje.
KLARA31 hvala ti na savjetu!
Pozdrav svima,
evo sam se konačno odvažila pridružiti. Čitam vas već mjesecima i ne mogu opisati koliko sam na ovom forumu naučila i koliko mi je pomogao kroz moja 3 AIH-a i 3 IVF-a. Spremam se ovaj mjesec na jos jedan IVF u Cito pa sam htjela to podijeliti sa svima vama.
Mare0309 po svo iskustvu mogu ti preporučit da odma krenete u akciju, za ove krvne nalaze koje sam ti gore navela uputnicu ti daje soc.gin. i ja sam ih obavila sve u jedan dan samo sam ranije krenula tako da pohvatam sve laboratorije, nije sve tako komplicirano kako ti se sad čini samo je najteže krenit. Na ovom forumu smo većina u CITO ali ima i cura koje su na firulama. Pročitaj postove od medena8 ona je čeka bebicu "sa firula". Slobodno pitaj što te zanima, sve smo u početku imale gomilu pitanja
Xena lijepa brojčica, samo nek se lijepo oplode!
Kyra dobro nam došla :-)
Draga Mare, ja sam u KBC-u kod dr.Marusic...doduse, bila sam svega 2-3 puta, pocetkom 10.mj idem sa svim nalazima pustih pretraga gora da vidimo koji cemo postupak, ali ako sto mogu pomoci samo pitaj... ;)
Kyra Ars dobrodošla! i sretno!!!!
stvarno potpora cura s foruma i meni je najviše pomogla,bio neuspjeh ili uspjeh uvijek sam prvo objavila na forumu i dobila bolju utjehu nego od roditelja,prijatelja - jer oni ne znaju baš najbolje šta znači trnovit put kroz neplodnost.
Vidim tek si se pridružila, želim ti šta prije da pređeš i na teme o trudnoći :) mada se nama nekima teško odvojit od tema potpomognute oplodnje :)
Hvala vam svima na dobrodošlici i lijepim željama.
Hvala vam svima puno na savjetima i odgovorima. Za sada ipak izgleda da nam neće trebati.. Dogodilo se čudo i unatoč jako lošim nalazima - trudna sam. Nakon više od godinu dana truda, nadanja i čekanja..
Ola svitu jutros sam bila na transferu i vratili su 2 embrijića (3.dan). Od 10js 4 su bile nezrele a samo njih dva su bili kvalitetni pa nemamo šta za friznit. Eto nekako se nadam da su nam ovi dobitni lotto, a sada čekanje.
Kyra Ars sritno i javljaj nam kako napredujete!
xena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da skakućemo ovdje za 14 dana.
Mare0309 to su lijepe vijesti, čestitam!
xena.mbk želim ti da uspije ovaj put. Sad malo mirovanja i ne puno razmišljanja.
Meni je m. uranila tjedan dana i poremetila planove. Ovaj sam tjedan planirala izvadit još jednu krvnu pretragu i otić kod genetičara, mislila sam imat ću tada nove informacije i krajem tjedna s prvim dc krenut u postupak. Dugo sam razmišljala i ipak odgodila za idući mjesec. Nisam spremna. Tri IVF-a odradili smo praktički mjesec za mjesec, odlučili smo se odmoriti kroz ljeto, ali ja sam još iscrpljena psihički i fizički. Pa tri-četiri tjedna brzo će proći.
Xena sretnooo.....
Sretno vam drage splitske cure! :-)
Kyra, odmori se. Znam kako je kad godine stisnu, ali raditi 3 IVF praktički jedan za drugim, velik je atak na organizam. Odmori se i oporavi... i onda kreni naprijed.
Loly draga jesam idem otprilike u 11mj. ovisno o ciklusu, sad polako radim ponovo pretrage tako da imam sve friško.....jedva čekam krenuti po novom zakonu :)
Corina i ja se nadam postupku u 11. mj ukoliko mm nađu na biopsiji bar nešto spermija.. :-(
Hedoniza, apsolutno te razumijem. Glavu gore, nema razloga za paniku. Što više pozitivnih emocija i sve će proći brže nego što misliš. Meni se situacija okrenula na bolje tek kada sam isključila glavni izvor stresa /posao/, opustila se i jela isključivo zdravo uz nadopunu prehrane raznim prirodnim pripravcima za jačanje imuniteta. Sretno !
Xena.mbk - sretno, nadam se da će ovaj postupak biti uspješan !
Mare0309 - koje lijepe vijesti, čestitam !
I ja se krajem tjedna spremam na pregled pa ako Bog da krećemo s postupkom :)
Loly draga ma hoče sigurno:love2:....... ma vidim ja da mi pijemo kavicu u Virusa:klap: u 11 mj kad budemo skupa u postupku
mare0309 čestitam, a ti xena - čuvaj se i trudi se što manje mislit na sami postupak, čitaj, piši, kukičaj....
Ajme Loly pa to bi bilo super mogli bi na kavicu:klap:
Draga zelja dobro nam došla i čim prije otišla na temu trudnice, većina cura na ovom forumu uključujući i mene su iz CITO-a ali ima i ih i sa Firula, znam da medena8 čeka bebicu sa firula a i minnie mouse je sad friško kod njih pa pročitaj njihove postove ili im pošalji pp. Što prije krenite u akciju i sritno vam!
draga zelja, ja sam u istoj situaciji ko i ti, ali doslovno istoj. bili smo kod privatnika a sad idemo u kbc. trenutno vadimo nove nalaze jer su nam stari od prošle god. nakon tri i pol godine ozbiljno smo se uhvatili toga. ja još nisam napravila HSG.ako ti ja mogu nekako pomoć slobodno pitaj. pusa!!!
u utorak razgovor i dogovor, nadam se femari u već idući ciklus, najkasnije u 11 mjesec, pošto sam već prikupila nalaze....ima li koja cura iz Zadra da putujemo zajedno autom pa smanjimo troškovnik???
anabanana jesi li ti u privatnoj poliklinici ili kbc?
opet Cito..volila bi i ja u KBC, ali sa dijagnozom oligoastenoterato, naglaseno na terato, trebam IMSI, a to jedino Cito nudi. Vec smo bili, uspjelo ali gadno zavrsilo..nadam se boljoj sreci ovaj put
ma sigurno će ovaj put biti bolje, prvi put je tu stres i šok od nepoznatog. šaljem ti puno pozitivnih vibrica da ti prođe sve u redu:-)
E, draga moja-........prvi put ??
Moja ce curica idući mjesec napunit 4 godine...dobili ju nakon 8. pokušaja.2 hiperstimulacije sa po 25-30 stanica, 4 prirodnjaka, samo 1. put FET, i 2 puta stimulacija ali nista oplodjeno(to je bila većinom sve nesretna Petrova iz koje sam pobjegla glavom bez obzira).
Nakon 2 godine smo otišli u Cita po drugu bebu, imala sam missed AB sa 12tj. i 5 dana. Onda dobila ugruske koje sam liječila do pred par mjeseci.sad sam dobro, osim sto od svih lijekova imam konstantnu upalu želuca, sad radim na tome.
pozz svima i ako ima koja cura iz Zadra za 10-11.mjesec, nek se javi u inbox :)
Hvala vam od srca na lijepoj dobrodošlici :heart:
Javim se u PP da se ovdje sve ne izmiješamo :love2::love2:
Heyy..i ja baš sutra idem vadit briseve jer sam ih radila prije godinu dana. Onda smo baš u istoj situaciji :roll: Ja sam HSG radila 25.03.2011. i nalaz je u redu..ali opet ništa :cry:
Jeste li vi već krenuli u kbc?? Kod kojeg doktora ste?? KISSSS:kiss:
Cure, gdje se u Splitu na uputnicu može napraviti spermiogram? Može li na Higijenskom?