SRETNO
zelim ti ko i sebi
i ja idem na transfer sutra
Printable View
srecha, puno ti sreće želim i suuuuper betu :)
mimi, crvenkapica, sretno na transferu :)
srecha jesi još u bolnici ili si se vratila doma? Da se sve muke isplate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mimi i crvenkapice, dragičke moje! Da vaše mrve budu sa vama od sutra pa i za čitav život! mislim da vam je vrijeme da se maknete više s ovog odbrojavanja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju 4-znamenkastu beturinu!
:-D :-D :-D nije me bilo skoro tjedan dana pa čestitam novim trudnicama, Mare prekrasno duplanje... baš me ganu ovakvi sretni raspleti događaja i sretni završeci priča parova s ovog foruma! Curke koje čekate bete, tranfere, punkcije puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!
Nama se nažalost opet ne piše dobro (ovaj put i na heparinu od dana transfera) - na punih 6 tj. dijagnoza bradikardija srčeka ploda :( pročitala sve dostupno na internetu na tu temu, već sa pomirila (ako se to uopće može) s 3. kiretažom, jako sam tužna, javim se nakon slijedećeg pregleda...
Mury ~~~~~~~~~~~~~~ za sutra za beturinu.nek se sve trese
runa tako je i meni i ne popusta mi od transfera uopce... Jucer me vise zamaralo grcenje pa si stalno ponavljam da nije nista strasno... A i nije zapravo... Nije neka neizdrziva bol, ali ono vecinu vremena smeta, sa momentima u kojima me bas presjece... Ul sto vise lezim to se bolje osjecam... Apijem ionako uvijek puno, i idem mrvicu manje na wc u zadnje vrijeme, ali ne zabrinjavam se za sada... Ipak cu spomenuti dr sutra...zasvaki slucaj...
srecha bas sam se pitala kako si ti! Ajme draga jako mi je zao... :( drzi se i pozitvno naprijed... Misliti cu na tebe i nadam se da ce ti se sve ovoisplatiti draga...
Donkey jako mi je zao :( neznam uopcesta bi rekla, nadam se da ce se sve dobro zavrsitina kraju
Donkey, o Bože, jako mi je žao :( strašno..ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš..drži se...
Donkey <3
Ajme dr L je bas car, on mene sada zvao da mi kaze da se ne brinem za jajnike, da je to od Brevacida i da normalno dalje sve po starom... Ajme u soku smo ostali kad smo vidjeli da on zove (sms sam mu poslala u 11 ujutro)... Naravno nije imao pojma sta je sa smrzlicima... To cu sutra saznati...
mare preeeeedivna beta!!!!!
Mury ~~~~~~~~ za tvoju predivnu betu sutra
Bab, pirice ~~~~~~~
ma svim puuuuno ~~~~~~
a ova krvarenja stvarno idu na zivce, nakon svega jos i to:nope:
meni su zagorcala obje trudnoce, tako da znam kako vam je cure
~~~~~~ da se vise ne ponove
Ja to stalno pokusavam svima objasniti.....velika prednost zapravo i je ta sto nema sestru, pazi danas nedjelja, puna cekaona i onjos navece zove okolo da smiri zene! On je meni zivce tako vec 3 puta spasio cak i u sred noci! Sto se tice smrzlica, to na zalost nije samo do njega jer mora i lanu uhvatiti za tu informaciju! Ali velim ti cim su oni flegma, to ti je sve super!
J&Dja nemam apsolutno nista protiv doktora, na pocetku sam ga malo vidjala i dolazila sam umorna od puta kod njega, pa iskreno nisam imala ni neko misljenje o icemu... Osim o tome da sam cekala dugo u cekaonici, ali ito mi je bilo ok vise kao odmor od voznje... Znam dja da je on jako dobar doktor i covjek... Nemam sumnje u to, ali da zove u 22h neku tamo žnj pacijenticu...to respektiram... I ne brinem se ja za smrzlice, da voljela bi znati, ali znati cu... Nesto u meni mi govori da se ne brinem pa se ne brinem...a i rekao mi je na tel da uopce nije stigao s biologicom pricati... Da je neka frka sigurno bi vec saznala...
Ma ja sam sva neka flegma u globalu...cak i ovo s jajnicima me nije brinulo dok mi mm nije poceo tupiti da nesmije tako boliti, da kako to hodam?...pa sam ja zabrijala da opet ne osjecam bol u pracom intenzitetu (pretepila upalu jajnika bez vecih bolova, nemam pojma kako, navodno to jako boli, a i jajnik je ostao norm poslje, skuzila samo po visokoj temp i malo me strecalo)... I tako...
Ma nek ovo tebi bude dobitni pokusaj!! Znam da je tesko ali nemojte puno pratiti simptome.... Ja sam sad kad sam prokrvarila imala kao i kontrakcije maternice, i jajnici me bolili, i nisam se mogla ispraviti pogrbljeno sam hodala, kad je rekao da je sve ok i kad smo culi srceko, naprosto nista vise u sekundi, sta ti je psiha! I da vise nikad nisi rekla žnj za sebe, ti si žena uskoro majka KRALJICA, i normalno da te zove i treba da te zove! Ti tvoji smrzlici ce ti ionako samo trebati za koju hodinu za bracu i seku! Zato odmaraj prati malo sta se desava u organizmu, i uzivaj u trudnoci ;)
Upravo sam bila na wc u i primjetila smeckasti iscjedak na gaćicama pa i na toaletnom papiru. Uhvatila me panika i pokušavam se sjetiti da li je tko to imao. Strah me pomisliti da je gotovo...
Da te malo umirim. Ja sam imala smeđi iscjedak 8dnt i malo 9dnt i bila je implantacija. Evo,još malo ulazim u 11. tjedan.
Tako da to ne mora biti ništa loše! Držim fige da je isto i kod tebe!
Nisam baš aktivna,pa čestitke svim novopečenim trudnicama!
Mare prekrasna beta.....ostalima želim lijepe bete, čekalicama da što prije prođe, sva krvarenja nek prestanu.....
Donkey žao mi što vam se ovo događa, nadam se drugačijem ishodu, drži se
Donkey puno puno zagrljaja i da izvučeš snagu iz zadnjeg atomčića svoga tijela, drž se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ al nećemo ni previše jer znamo da je beta super, biti će sve u redu a sada čekamo :heart:
Mare41 kaj reć nego :fige: i kaj ono kod tebe čekamo, aaaa :heart::heart: i već te zamišljam sa ovako dva djetešca :iskušenje:, jedan dobar a drugi vrag
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i naravno kavica za dobro jutro i krasan dan
Jutro dragi moji! EVo mene, i naravno, nikako bez komplikacija :-(...sinoć oko 23 na ulošku malo krvi pomiješano s utrićima, popraćeno menstrualnom boli. Na smrt sam se prepala, popila normabel, i nisam oka sklopila. Jutros stanje ok,ali konstantno pritisak i neka probadanja. Ne moram vam ni reći koliko me strah, bojim se da će me moje tijelo opet i opet izdati, i tada ću zbilja morati odustati, jer nikada moje tijelo neće moći iznjeti trudnoću. Test jutros ful pozitivan, ali strah me užasno...jer kod mene nikako bez komplikacija i to odmah u startu :cry:
Pusa svima i javim betu.
Mury, pokusaj se smiriti (koliko god to glupo u ovakvoj situaaciji zvuci) i sacekaj betu. pa na eventualne konzultacije kod dr ako je potrebno
u svakom slucaju sretno :heart:
Donkey zao mi je :-(
mury samo polako draga... Znam da je tesko kad se jednom opeces pa puses i na hladno... Ali probajmo uzeti u obzir da se neznas nista o losim stvarim, i onda bi se zabrinula sigurno... I onda bi ti cure ovdje rekle da je normalno malo krvariti na pocetku, zar ne? Mogu si samo zamislitikako ti je tesko, ali pokusaj ici dan za danom...danas je beta, i bit ce velika! I nda za par dana opet beta i bit ce dvostruka ili vise... I onda ultrazvuk... Nemoj predaleko odlaziti urazmisljanjima i bit ce ti puno lakse... Probaj se zaustaviti, razmisljaj par dana unaprijed... Znam da je tesko, ali pomaze sigurno bar malo
srecha draga ti si danas 8dnt? Ja mislim da bi to moao biti dobar znak implantacije... Nemam iskustva s tim, ali eto tek toliko da ti kazem, da mislim da ce to cak dobar znak a ne los... Nadam se da si danas malo bolje sto se HSa tice :)
Ja sam vam nocas napokon dobro spavala i jedva sam se probudila ujutro, boli me puno manje, neznatno je...tako da ce ipak biti od Brevacida...kojeg moram opet dobiti u srijedu tako da ce opet biti veselo i opet cu hodati ko patka jedno dva dana... Inace mi je bolovanje samo do srijede, ali sada si mislim produziti jos ta dva dana, jerako budu boljeli jajnici poslje zadnjeg boostera ko jucer i prekjucer, nema sanse da ja uspijem sjediti duze od 10min...
Mury ,draga,bit ce to ok..zasto ne moze proci bez krvarenja,da se barem oko toga ne brinemo?!
Ali izgleda da vecina nas ima tu neku sukrvicu na pocetku..
Ja vjerujem u lijepu betu danas:)
evo i ja sam dala krv i oko 12 rezultat..cvrsto vjerujem da krvarenje nije smetalo mrvicama..
Mury,znam da te strah,samo polako i smireno..kazem ti da ovaj put to mora dobro zavrsiti..drzi se
E da, Mury, takve simptome sam i ja isto imala kad sam vidjela krv..kao kad imam M..
I sinoc me je jako presjeklo u trbuhu,ali to je zato sto se mrva gnijezdi:)
Mury, Milasova za veliku betu danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama šaljem veliki zagrljaj :love2:
Mury,Milasova evo puno,puno vibrica za velike brojčice
Svim tužnicama šaljem jedan virtualni :love2:
Jutro curke
Evo mene napokon, vidim svasto lijepoga tu ima
Pa za pocetak svim novim trudnicam velike cestitke, a tuznicama veeeeliki zagrljaji, i hrabro dalje
Da vas podsjetim , punkciju sam imala 28.10 a transfer 30.11. , betu bi trebala vaditi u srijedu14.11. Danas sam isla pi pi test i nista, nadam se da je to bilo rado i da ce u srijedu biti beta do neba, al eto s druge strane ... Ma sve znate
Dragi moji, pripremite se na šok, jer moja BETA 17 DNT dvodnevnih embrija iznosi 4452 :-D :-D :-D
Mury braaaavoooo! :-D
Muryyyyyyy ČESTITAM :-D :-D :-D. Želim ti što savršeniju trudnoću!!!
Mury.... divno!!!!
:-D :-D :-D
Čestitam! Predivna brojka!
Mury, bravo!!!!!! oćemo mi to imati dupliće?:-)
mury prekrasno!! Cestitam od srca :) :-D
Mury vau,impresivno nema kaj !!:-D:-D
Mare, ja se nadam da su nam posrijedi duplići :-).
Milasova8, čekamo draga i tvoju veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Hvala svima na čestitkama,a sad odoh normabel zveknuti i u krevet, jer pritisak u trbuhu ne popušta, i strah je još u kostima, ali normabel će valjda učiniti svoje, donijeti mi opuštanje :-)
:kiss:
Mury mury, draga moja, koja prekrasna beta, brojka za pasti na dupe. Čestitam tebi i TM od srca.:-D:-D:-D
Garant su duplići u pitanju.
Ma bravo.:-D:-D
woooow Mury:-D.čestitam.duplići duplići duplići.joj baš mi je drago.
Mury prekrasne vijesti.....želim ti da se opustiš i uživaš u svojoj trudnoći :-D:-D
Mury prekrasno,čestitam........:-D:-D:-D:-D