Loly, Stena žao mi je .. :-(
Printable View
Loly, Stena žao mi je .. :-(
stena, loly...i meni je žao zbog vaših negativnih beta, ali odtugujte, imate pravo na to, a onda glavu gore, ne gubite nadu i u nove pobjede!!!! vaše bebe vas čekaju!
Stena,Loly :love2:,jako mi je žao. :-(
Pa kaj je ovo danas...Loly draga,žao mi je..
Držite se cure :love2::love2:
Stena,Loly jako mi je žao,baš ste me rastužile!:love2:
Stena, Loly, žao mi je...šaljem zagrljaje... Držite se cure....odtugujte i kad budete spremne u nove pobjede...
Hvala svima na potpori i riječima utjehe...
Loly :love2:
loly :love2:
Stena,Loly :love2: ...bas mije zao...drzi te se!
Loly :love2: žao mi je...
Loly srećo moja, sve sam ti već rekla:love2::love2:
Drama queen...sretno, držim ti fige
Stena :love2:
Milasova..šaljem ti velik zagrljaj i pusu
Plavo oko hvala ti
Tasha1981 žao mi je,
Mala Mimi..čestitam ti
Kiki 30 držim fige za velikuuu betu
Željkice, odlično sada se samo čuvaj i sretno ti
Mary 123 hvala ti od srca
Sandra hvala i tebi od srca
Tina_julija, sretna sam radi tebe i znam da će sve biti ok.
Tina 29 hvala ti ..čuvaj se i sretno
Muma sretno s bockanjem
Ako sam koga zaboravila žao mi je ..nisam bila par dana pa mi se puno nakupilo ..svima šaljem veliko :heart:
Saljem :* tuznicama
Strasna a ja cijeli dan tuzna jer ti je beta 1.4, kak mi je laknulo maloprije dok sam se sjetila da ti je BETA 1.aprila iliti 1.4. ~~~~~~~~~~~~~~~~
Loly & Stena - žao mi je - jako! :love2:
Svim drugim curama - pikalicama, betočekalicama, hrabricama, trudnicima, ma svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stena, Loly, žao mi je...
Loly ,Stena ne znam sto reci, drzi te se bude bolje drugi put!
evo draga moje, da prijavim da čuvam dvije blastice, jednu prekrasnu po svim kriterijima druga mrvicu lošija... ostale su nam spremljene za svaki slućaj...(čini mi se da je rekla 3 slamke)
more ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ svima!!!!
Icucek koliko toga imam za nadoknadit i procitat.. malo sam se psihicki morala maknut od svega pa dok ne procitam zaostatke saljem samo hrpu vibrica svima...
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (7)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
majalina, Pronatal, 1. IVF
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
Ftičica, Petrova, 1. AIH 27.03.
Prozerpina, VV, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF) 27.03.
mg1975, VV, 1.IVF/ICSI 27.03.
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF) 01.04.
Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF) 02.04.
libicaa, Petrova, 1. IVF
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu)
riba76, VV, 1.IVF 05.04.
kiki30, KBC Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF, 1xFET)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
riba 76, VV, 1. IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF), BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Ž od M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); mima32, SD, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); vatra86, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu); kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI);
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
08/2013: Ž od milivoj73, PFC, FET trudilica za drugu bebu
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, suzy.s, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot, Tasha1981, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
evo nam i liste!
Loly, Stena, suzy.s grlim... dajte si vremena i imajte hrabrosti odluciti kako se dalje boriti!
Bluebella malo copram :fige:
kleopatra mila, saljem puno zagrljaja...
Ftičica, Prozerpina, mg sretno sutra!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Barbi :-D čestitam..... očekujemo veliku betu :yes:
isprike sto sam greskom neke trudnice stavila u veljacu, vrijeme je da se presaltamo u ozujak :-) mea culpa.
bubek, ne sekiraj se, ko misli da je kraj ozujka kad je vani mecava
fali nova ceska trudnica, pinar, cestitam!
Bubekica hvala za listu... mene do daljnjega ostavi u Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~ jer ovo što ću ići je samo gubljenje vremena :kiss:
stena, loly samo hrabro naprijed , znam kako vam je, u istoj smo situaciji! nada umire zadnja i zato glavu gore. bit če bolje sljedeći put!
Bubek kao i uvijek, hvala za listicu :-)
Nekako mi je veljača siromašna.. :-(
cure! ja cu tužnicama poslati jedan veeliki :love2:
i vibram za betocekalice ~~~~~~~~~~~~
i naravno curama "ON-GO" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puse svima!
Cure kad bi vi krenule s testićima, s obzirom da su mi vraćene dvije blastice, dakle 5ti dan?
Danas mi je 7dpt.
strasna ja bi pi-pi u petak da sam na tvom mjestu... :fige:
Vidim da vas je puno u postupku pa svima saljem vibre za najbolji ishod~~~~~~~
Strasna,mislim da mozes 10dpt..sretno:-)
Mary,evo mi smo dobro,uzivamo:-)
Zelim svima vama isto
Bubaba,vracam:-)
Super! Jel netko radio prije i dobio pozitivan rezultat?
Drage moje, ne mogu vam opisati koliko me strah sutrasnjeg dana, kako bi mm rekao ajmo ga mi prespavati... :) u nedjelju navecer jos sanjam da sam prokrvarila! :( podsvijest je strasna stvar... Svim tuznicama saljem veliki zagrljaj a svim ostalim sretnicama velike ~~~~~ da sve prodje u najboljem redu... :*
Tina_Julija, danas sam mislila na tebe.. bilo me strah i pitati.. Sretno sutra :-)
Ja bi već prekjučer :mrgreen:, ali to sam ja i to je velika igra živaca pa ne preporučam.
Realno, već 12dpo test bi trebao pokazati nešto ako je do trudnoće došlo iako smo sve različite pa kod nekog bude pozitivan već 12dpo, a kod nekog tek par dana kasnije.
Možda najbolje da probaš 10dpt, to će biti 15dpo
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tina_Julija sutra smo svi u mislima sa tobom!
Tina_julija :fige: