Kanga prvotno napisa
I mi smo obavili prvi roditeljski pa čak i jedne informacije - sve, doduše, mm. Dojam mu je bio - "koja ti je to opuštena škola" :mrgreen:. J, iako i dalje s poslovično podcjenjivačkim stavom, morao je priznati da je "ipak malo bolje nego je očekivao". Npr. dobio je poseban tretman na informatici - profesorica je utvrdila da mu je znanje iz programiranja skoro pri kraju 3. razreda i da nema smisla da ga "gnjavi" s gradivom 1. razreda nego će mu davati da rješava zadatke prikladne njegovoj razini, rekla je čak da će i s ravnateljicom o tome razgovarati. I još mu se ispričala što ne može držati dodatnu nastavu iz informatike jer preko tjedna ima pretrpanu satnicu, a subotom ne može jer ima obaveze vezane za neke zdravstvene probleme. Profesorica matematike je djeci zainteresiranoj za dodatnu dala da pišu test i rekla da će one koji ga dobro riješe poslati na dodatnu kod mlađeg kolege koji ima manju satnicu – vjerujem da će dobiti tu priliku. Razrednica nam je izašla u susret i angažirala se da ga prebace u drugu grupu (kad se razred dijeli na dvije grupe) kako bi mogao stizati na probe orkestra. I društvo mu je u razredu sve bolje i bolje - zapravo, nisam ni sumnjala da će tako biti nakon nekog vremena prilagodbe jer on je jako društven tip (čak je izabran i za predsjednika razreda :mrgreen:).
Uglavnom, ja sam jako, jako zadovoljna kako se stvari odvijaju, a najviše mislim da mogu biti zahvalna ljudskom faktoru kod profesora :heart::