danas mi dođe kolegica - i priča kako se svađala s kauflandom - jer tih ležaljki navodno više nema. neki su dobili par komada, neki ništa...
Printable View
.....zato što je to bila akcija u par gradova samo i u određenom vremenu (21.30-24.00)radi otvaranja plodina, pda da privuku ljude .....trebao je biti i onaj veeeeeliki bazen pa su frendovi išli s klincima i naravno -ništa.....kod nas je običaj (pogotovo u lidlu) da se na takvim akcijama rijetko nađe dovoljno artikala jer uvijek netko ima nekog poznatog "unutra" pa mu spremi dobru količinu istoga pa se to dalje dila.... :evil:
Mi smo jučer platili 120kn Geoxice za klince (sandale, sa onim crvenim svjetlom koje se pali pri koračanju).
Kupila sam obojici sandale i za ovu godinu i za iduću (iste kakve sam sada kupila malome za 120kn sam platila 420kn za velikog prije par mj).
Westgate.
nije bio Geox, nego onaj veliki dućan...mislim stiefelkonig..
Stiefelkonig ima super snizenje, cipele koje su kostale 999kn i koje su prije 10 dana bile na snizenju 40% na 600kn (tada se nisam mogla odluciti da li da ih uzmem, i dobro da niasm), jucer sam kupila za 270kn, jer je jos 55% snizenja na vec snizenu cijenu!
po koliko su robeez šlapice u stiefelkonigu?
jel ih nosite i po vani ili samo unutra???
Zna li netko kada će početi sniženje u MTČ, vidjela sam preslatkih majičica pa čekam čekam......
Jel u svakom stiefelkonigu ili baš moram u westgate?
jesu u H&m počela sniženja, dječji odjel me zanima?
HM jos NISTA!!!
u H&M neće ni biti sniženja, barem za sad
kak su škrti
navodno nemaju potrebe za sniženjem
Prenatal ima sniženja 30-50%, neki artikli i 80%. Ovih od 80% nije neki ludi izbor, ali se nađe, ja sinu kupila hlače (prije 299 Kn) i pleteni pamučni pulover bez rukava (prije 177 Kn) za 95 kn zajedno.
x nation ima sve na sniženju oko 50 %. može se naći stvari već od 50-ak kn.
Gdje Prenatal: u Ilici?
Da.
Potpis,
nikako se ne slažem da treba ugrabiti svaku posljednju kunu od Hrvata za kupnju robe u HM-u, koja se sad može naći po duplo jeftinijim cijenama nego tamo.
Mada moram priznati da su mi najjaći u dječjoj robici do vel,86 - na većim veličinama, se rijetko kad nađe nekaj spektakularno lijepo, a povoljno.
Isto misilm i sa ženskom robom.
čitala sam da H&M zaradio 5 milijuna kn u 3 mjeseca poslovanja u HR, vjerojatno su zato tako bahati i nema sniženja, ali ipak...
istina je da je najbolji izbor do veličine 86, mi tu veličinu lagano prerastamo i nisam našla ništa zgodno u većim veličinama, a njihova ženska roba mi zna bit jako lijepa na fotkama, a onda se često uživo razočaram :(
cure jel tko danas bil u konzumu,navodno je neka akcija,pa dal koja zna koja?????
kakva akcija u konzumu? ja imam bon koji moram iskoristit pa ako je kakva akcija... :)
ma gledalaja jučer na tv,ali danas ne vidimništ,a malispava pa tek kasnije mogu eventualno
vidjela sam spot, ali samo prehrambeni artikli, ja čekam onih 30% na tehniku
Cure, jel zna tko iz krugova bliskih Benettonu, kada će onih 20% popusta na blagajni? Htjela sam još par stvarčica kupiti pa čekam taj popust da stave a sad je već preko mjesec dana kako su stali na onih -40% na kompletnu kolekciju...
Kak to misliš?
Ima nas još koji ćekamo.....
Pa mislim da je tih dodatnih 20% bilo prošli vikend, barem u King Crossu.