X
a ja se vraćam na onu donju, najdulju listu, jer smo i sa 40 Gonala dobili 1 folikul koji se nije razvijao.
Printable View
marta7, žao mi je... :love2: naš klub očito u zadnje vrijeme stagnira... :-(
Dodirko :love2: , prema vlastitom iskustvu, mislim da će te uzeti u Mb čim budeš mogla i to vjerojatno u kratki, odnosno barem bez kontracepcije. Meni je taj "izvanredni" mariborski bio draži od "grupnog". Samo ti još treba vilinske prašine :*
marta7, žao mi je zbog loše reakcije.
sretno svima! pogotovo pikalicama i čekalicama bete!
Rekli su mi u MB, kada sam javila da ne dolazim i zašto ne dolazim, da kada se oporavim da im javim i mogu u protokol.... ja na žalost nisam sigurna da li ću više ići. Trenutno je tako, kako će biti za 5-6 mjeseci vidjeti ću.
:love2:
Dodirko polako, vidjet ćeš kako će se stvari razvijati, a dobro je znati da Mb čeka. ~~~~~~ za brzi oporavak
Ginger čestitke cijeloj obitelji! Kako vrijeme leti...meni je kao nedavno kad smo ti čestitali na dolasku prve čudesne djevojčice.
evo malo vibrica za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ ja cekam vjesticu i krecemo!!
Lijep i sretan dan uz:coffee:
Dodirko~~~~~~~~
lucija~~~~~~~za start
svim čekalicama koječega~~~~~~
Ja jutros išla vaditi betu 2.put, nadam se da će se pravilno duplati. Popodne s nalazima kod dr., nadam se da ćemo na uzv vidjeti gest.vrećicu (za srce je još prerano).
Za sve koje trebaju šaljem van hrpu dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (čekalice,pikalice,trudnice...)
Evo javljam nalaz bete 14 dpt je 74,0 IU/L....danas sam vadila opet da vidimo kako se dupla....nalaz bude gotov poslije 17 h, pa ću javiti kako je danas. Neznam što da mislim (sutra zovem dr.)...testovi su pozitivni - beta isto tako, ali nešto mi je niska. Ili ja to previše brinem? Cure što vi kažete na taj nalaz?
malecka...odličnooooo!
ne mora značiti da je beta premala. javi današnje nalaze-ako se udupla onda je sve super!
držm fige
ja sam isto danas vadila ujutro svoju, popodne su nalazi...sad skupa čekamo duplanje :)
ginger draga čestitke na rođenju male curice:-D
dodirko ~~~~~~~~~~~~~11 za skori oporavak i povratak kući :love2:
marta 7 :love2:
lucija83~~~~~~~~~~~1 za uspješan postupak
azrijelka,maca2,malecka~~~~~~~~~~~~~~~~1 za pravilno duplanje bete
MALECKAEvo javljam nalaz bete 14 dpt je 74,0 IU/L....danas sam vadila opet da vidimo kako se dupla....nalaz bude gotov poslije 17 h, pa ću javiti kako je danas. Neznam što da mislim (sutra zovem dr.)...testovi su pozitivni - beta isto tako, ali nešto mi je niska. Ili ja to previše brinem? Cure što vi kažete na taj nalaz?
moja je beta bila 13 dpt 50,7 i cijela je trudnoća prošla,hvala bogu, u redu ai tebi želim takvu
Svim čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~
POZZ od mene i moje curice koja će za koji dan proslaviti 1. rođendan :zaljubljen::zaljubljen: ( kako vrijeme leti)
Malecka po nekim beta shemama tvoja je beta cisti prosjek za 14.dan zato probaj biti cool i cekaj duplanje.Mislim,znam da ne mozes biti bas tako hladnokrvna ali samo se malo strpi i betica ce se pokazati svom svojom snagom i znacajem.Trudna si sigurno,a bitno je duplanje!
Azrijelka viiibrrramo za odlicno duplanje srece!!!!!
Meni je danas 17.dnt i beta je 1848!
Sretno cekalicama i kokama sa duplerice!
UUU Sela...pa veeeelika beta..jel ti to imaš višeplodnu trudnoću?
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~ odmaraj, oporavi se i za cas ces ponovo biti s onim koga voles (Djole je i moj favorit u takvim trenucima:heart:)
Ginger, cestitke na drugoj cudesnoj carici :zaljubljen:
svim novim trudnicama cestitke od srca, a cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!!
Videt cu za 7 dana na UZV,vrlo lako moze biti...
Sela, super, super, super
Znam da je čisti prosjek i hoću biti coool i uživat u srećici, ali sve mi to skupa još nije sijelo kak spada i stalno strahujem...no takva sam u svemu. Poslije očekujem duplericu skupa sa azrijelkom ;-)
Opaa Sela ti imaš pravu beturinu - čestitam :klap:
maja8 - hvala ti! Odmah mi je lakše :yes:
Puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~ za sve curke.
Neznam kaj bi ja bez vas :yes:
Malecka;-)
Evo stigli rezultati moje 2.bete:
12dnt - 940,41
15dnt - 2619,10 :-D
Mislim da je to dobar znak, i više se nego uduplala u 72h. Koliko sam čitala pravilno duplanje bete trebalo bi značiti i urednu trudnoću kojoj se tako jako nadam :yes:
Malecka i Azrijelka ~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete!
Sela, bravo za betu :klap:
maca2,:klap::-D super beta!!
cure bete su vam za pet!!!! sretno dalje i nadam se da ce vam trudnoca proteci skolski!!! a sto se tice straha on ce uvijek tu negdje biti... puse svima!!!
Prekrasne bete:-D:-D Sela i maca2 česttitkeeeeee!
Malecka:-D
maca2--oooodličnaaaa beta!!!
maca2, sela bravo, odlične bete :-D:-D
marta7 baš mi je žao zbog tvoje loše reakcije, ali nije svaki ciklus isti, slijedeći mora biti bolji
malecka ma bit će sve super, vidjet ćemo iza 17 sati
Dodirko kad smo već na Balaševiću znaš da ..."netko to od gore vidi sve..." ili
Gibo ..."hodaj nebo strpljive voli, hodaj, možda se sve to u dobro pretvori"...:heart:
sretna, ti stihovi koje si nabrojala su moja mantra:-)
12dnt3d beta je bila 150,3
17dnt beta je 948,2
čini mi se da je uredu, ali voljela bih i vaše mišljenje cure!!
modesty-mislim da je dobra beta!
Ajmeee koje bete :heart: :-D :heart:
Marta7 i svim tužnicama :love2:
Čestitam svim curama na prekrasnim betama...uživajte u svojim trudnoćama.
svim tužnicama želim da što prije odtuguju i krenu dalje, u novu borbu.
kad smo već kod Đoleta, jedva čekam koncert, taman ću taj dan ili dan prije koncerta vadit ć i znat na čemu sam, pa ću onda na koncertu plakat ili od sreće ili od tuge...ali to ne propuštam.
pusa svima :)
Današnja beta 142 ;-)....juppi poduplala se....
[/B]Maca,Azrijelka,Malecka[/B] bete vam rastu savrseno i nagovjestaju urednu trudnocu,reklo bi se onako coolerski.
A ja cu reci JEEEEEE!!!
Cure bete su vam prekrasne:-D:-D:-D, cestitke svima:klap::klap:!!!
Čestitke svimaaa jeeee :-D :klap: :-D :klap:
A ja sutra ujutro na prvi UZV na SD, 21dc ako je sve OK krećemo s Decaptilyom pikice su pripremljene 8-)
Novopečenim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću (tetkice betice su vam suuuuper!)
Budućim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za slijedeći bingo!!!
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~strpljenja!!!
:heart: